Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Fetele, sunt disperata.Caut costum de baie si lotiune de plaja. Aveti idee pe unde pot sa gasesc?
Corina
Albumul meu
De ce nu incerci in metro, cora. Poate acolo gasesti. Lotiune de plaja la cosmetice. Costume de baie mai poti gasi si la raioanele cu lenjerie intima.
POZE
Oana T spune:
Kateryna, iti raspund eu...
Am vazut A4 la Sooters in Unirea shopping Center, dar ma gandesc ca oriunde sunt de vanzare unde se vand aceste prod.
Am o intrebare pt. toate....
Cat sunteti dispuse sa investiti in nunta, si apoi va voi spune cat am cheltuit eu...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
SunSmile spune:
Buna fetele,
Corina poti incerca la farmacii pt lotiuni de plaja. Iar costume gasesti in magazinele <dedicate>. Si apoi...sa stii ca afara nu-s asha scumpe, poate si in Maldive e la fel. Spor la cumparaturi!
Kreliutzaaaaa...unde esti? Ai patit ceva sau nu ai timp?
Hai vino, ca mi-e dor de tinee!
Pupici la gagici
Nunta noastra
Honey
O minune
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna fetele,
Corina poti incerca la farmacii pt lotiuni de plaja. Iar costume gasesti in magazinele <dedicate>. Si apoi...sa stii ca afara nu-s asha scumpe, poate si in Maldive e la fel. Spor la cumparaturi!
Kreliutzaaaaa...unde esti? Ai patit ceva sau nu ai timp?
Hai vino, ca mi-e dor de tinee!
Pupici la gagici
Nunta noastra
Honey
O minune
Felicitari pentru STELUTA.
Oana T, eu am facut un calcul aproximativ si nunta ma costa in jur de 100 de milioane.
POZE
BraveGirl spune:
Am vorbit cu cineva si ne-a spus ca sunt preturi astronomice in Maldive. Si pe insula unde mergem nu prea sunt magazine. Iar cei de la hotel ne-au trimis acum mail si ne-au spus ca sa ne luam bani cash la noi pt ca nu exista ATM decat la 12km departare, pe alta i-la.Ne-au spus ca la ei putem achita toata factura la final cu cardul.
Iar in legatura cu costumul am fost la magazinele de lenjerie din mall si nu aveau. De aia am intrebat ca poate stie cineva un magazin care sigur mai au pt ca costumul meu arata cam nasol din cauza nisipului din Rhodos. Am doar un costum bun si ma gandeam ca daca acolo vreau sa stau toata ziua la plaja ar fi ideal sa am macar 2 costume.Nu stiu cum de am uitat asta vara sa ma duc sa-mi cumpar inca un costum si lotiuni de plaja pt ca si iarna trecuta am patit la fel...nu am gasit nicaieri lotiune de plaja.
Corina
Albumul meu
krelia spune:
Cucuuuuuuuu!!!
Am avut treaba cat casa, fetelor si deadline pan' la 12..asa ca abia ma vedeam printre hartzoage si dosare...
Pizza a fost super buna!!!
Pentru fetele din Bucuresti, daca stiu...am fost la Cuptorul cu Lemne, de pe Ferdinand ...cand aveti ocazia, treceti p'acolo, fac o pizza de te lingi pe dej'te ...singurul dezavantaj este ca stau cam prost cu ventilatia ...si nu prea poti sa atarni mult la un pahat de cico...caci te sufoci...din cauza fumului de tigara...daaar ..putem comanda si acasa!
Ah, si nu au decat Pepsi...si io's fan Coca Cola!
Sa-mi tineti pumnii, fetelor, ca diseara ma-nteapa tanti asistenta....deja ma ia cu tremurat si frisoane numai cand ma gandesc ...uf...si-abia am inceput...
PS. Stangacica, te-am trecut pe listutza...suntem deja 4 miresici la aceeasi biserica
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dianette spune:
a.cicel, cred ca tuturor fetelor care se pregatesc sa devina mirese le-a trecut prin cap sa-si deschida agentie de nunti (eu stiu o gramada, si eu printre ele), dar nu stiu cat o sa-ti mai "arda" dupa nunta... Acum sunteti la curent cu toate cele pt. ca asta-i meseria - cautat tot ce e pe piatza in materie de nunta . Dar acum ma uit ca in afara de carduri de masa de care am facut pentru mine si apoi pentru inca cineva de pe net care a vazut la mine, nu am mai facut nimik ... cu toate ca simt asa de mult lipsa acelor preocupari. Eu mi-am facut multe de una singura pentru nunta mea: carduri, marturii, servetele si - apropos - si guest book, kateryna(aici . Tot dintr-un album foto, ma mir ca nu le-a mai venit si altora ideea, dar de-acum o sa le vina ALbume gasesti oriunde, la centre foto, la supermarketuri, nu-i problema. Sa-ti spun cum mi-am ales eu. Vezi ca sunt unele in care foile sunt prinse cu suruburi. Alea sunt cele mai bune, dupa parerea mea, pt. ca scoti foile, si in locul lor pui tu altele, cu atentie unde dai gaurile.
dyadya, tare textul tau ala de spus la tel pt. confirmari
Dar sa stiti ca nu e bine sa dati totusi invitatiile cu prea mult timp inainte, din simplul motiv ca multi vor uita de ele, dat fiind timpul prea lung care se va scurge pana la eveniment. AM citit undeva ca invitatiile se dau cu maxim 2 luni inainte. Bineinteles ca multi vor afla pe cai neoficiale inca dinainte sa le dati voi invitatiile. Si bineinteles ca se vor astepta sa fie chemati, deci vor stii ca trebuie sa puna bani de-o parte. Asta e parerea mea, nu dati
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
tehereea spune:
nu, noi nu am dus nimic de la fac. ;cel mai bine intrebi direct ce si cum ,cred ca trebuie sa duci o adeverinta ca esti student.statutul firmei - tb te ajute un avocat,cat despre celelate cheltuieli s-ar putea sa te coste mai mult,plus alergatura;dar nu vreau sa dezinformez pe nimeni, cel mai bine intrebi personal de toate astea.imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
Cat despre invitati ,eu ce sa mai zic.Aveam o lista si acum iar s-au adaugat; ca se mai gaseste mereu cineva care trebuie adaugat!!!bine ca nu am dat inca avansul;ma duc maine sa vad care e treba cu Yda si sa vorbesc cu cei de la Apa Nova;Polo Club chiar nu mai functioneaza?Aveam un nr. de tel. dar nu mai e valabil,o sa trec si pe-acolo maine;caut acum un rest de vreo 120 de locuri,nu 100 cum era initial.
tehereea spune:
stai linistita!punem mana de la mana si se face rost si de lotiune de plaja;eu mai am un tub de Nivea aproape plin de asta vara si sunt sigura mai gasim pe la fiecare ceva ratacit.Glumesc
De ce nu-ti cumperi direct de acolo si costum si tot,apropo unde mergi? ca nu am fost atenta.
cri. spune:
Si io cam tot vreo 100-120 de milioane vreau sa cheltuiesc....cel mult!!! Poate mai reduc pe undeva....ca io vorbesc de meleoanele astea ca si cum ar creste pe garduri, dar in momentul de fata n-am nici un ban Trebuie sa ma apuc sa pun deoparte incetisor asa....
Ia zi, Oana T, tu cat ai cheltuit?
Don't worry, be happy!