Miresele anului 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Oana T
a.ciel, din proprie experienta iti spun ca 1/5 din tutalul invitatilor nu vor confirma. La noi din 250, cati erau initial, poate mai multun pic, au ramas 200, iar eu am facut 210 locuri la mese. Acuma, la tine, din 170, sigur vor ramane 130-140. (Asta depinde si de calitatea oamenilor). Eu zic sa nu-i inghesui, ca nu se vor simti bine...eu am fost la o nunta unde nu incapeam la masa(din cauza rochiei) si chelnerul imi lovea freza de fiecare data camd trecea...
In ultima instanta...tu stii ce buget aveti si cum il impartiti.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
In legatura cu invitatii, majoritatea sunt colegii de munca a lui iubi. El are o functie destul de importanta in unitate, dar totusi ma gandesc ca nu a sa vina chiar toti (cum am mai spus dam invitatii si din obligatie, sa nu zica unii ca nu i-am bagat in seama).
Legat de buget, la Casa armatei meniul ne costa 500.000/persoana cu tot cu bautura, iar la celalalt restaurant 550.000/persoana, fara bautura (am inclus ospatarii si sala). La Casa armatei imi trebuie banii dinainte sa cumpar mancarea (imi da mama cat am nevoie) iar la celalalt restaurant (Sapientia) platesc doar avans de 2 milioane si restul dupa nunta.
POZE
Lilly79 spune:
Buna dimineatza!
Si eu care credeam ca sunt matinala....
Noi nu ne-am facut nici o lista de invitati. De asta s-au ocupat parintii mei. Si mi-am facut eu o lista in minte cu prietenii nostri.
Eu nu stiu ce procent din invitati vor veni. Vom trai si vom vedea
Sa aveti spor la lucru, ca eu nu prea o sa am chef de asa ceva astazi. Is putin stresata pentru ca mai tarziu voi avea ceva interviu in cadrul firmei deoarece imi schimb proiectul si trebuie sa vada ce mai stiu , si ce trebuie sa mai invat.
Oana T spune:
Preturi bune in Miercurea Ciuc...
La nunta mea, tatal meu si-a invitat toti colegii de servici(el fiind seful...)Au venit in proportie de 90%.
Totusi eu as alege restaurantul...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Oana T
Preturi bune in Miercurea Ciuc...
La nunta mea, tatal meu si-a invitat toti colegii de servici(el fiind seful...)Au venit in proportie de 90%.
Totusi eu as alege restaurantul...
Iubi al meu e doar sef de birou, dar cand cineva are nevoie de ceva toata unitatea apeleaza la el, de la comandant pana la soferi. E la logistica. Si se intelege foarte bine cu toata lumea. Dar daca spui ca din partea tatalui tau au venit 90%... Chiar ca aleg restaurantul de la Sapientia.
POZE
jesia spune:
Neata gagici,...azi un motiv de bucurie si unul de suparare
bucurie: vine in sfarsit vikendu`
suparare:se implineste un an de cand cel mai bun bunic al meu a murit
sambata ii facem pomana de un an si ma doare nespus de mult
Sa aveti o zi mai buna decat a mea
olguttza spune:
quote:
Originally posted by jesia
suparare:se implineste un an de cand cel mai bun bunic al meu a murit
sambata ii facem pomana de un an si ma doare nespus de mult
Uff, de ce trebuia sa-mi aduci aminte?! Peste doua saptamani se fac doi ani de cand tata nu mai e... Si-si dorea atat de mult sa ma vada miresica...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dyadya spune:
A.cicel, eu am lucrat in armata(tot in logistica) si un lucru important pe care l-am inteles in acea perioada a fost ca o unitate militara functioneaza, mai mult sau mai putin, ca o familie. Se creeaza niste legaturi intre oameni, mai stranse decat in orice alt domeniu. Uite eu am plecat din armata de un an jumate si inca mai pastrez legatura cu fostii mei colegi de birou(toti oameni trecuti de 40 ani-eu eram cea mai tanara), ba mai mult m-au sunat saptamana trecuta sa ma intrebe data nuntii, cand le aduc invitatii si daca accept darul in rate. . Ideea e ca, daca al tau este un om iubit si respectat in unitate, "risti" sa-ti vina majoritatea celor invitati. Daca pe de alta parte are o functie incomoda(el e cel ce tb sa urle la toata lumea) atunci poti sa stai linistita-nu vine nimeni in afara colegilor de birou!!
Si eu am problema asta cu colegii de servici ai lui iubi-ca sunt vreo 70-80 de oameni(calculati cu tot cu jumatatile legale)pe lista. Si exista posibilitatea sa vina doar cei din birou, dar mai e si posibilitatea ca unul sa-i traga dupa el si pe altii. Pe sistemul: daca tot mergem hai sa mergem mai multi sa ne simtim si bine!Din acest motiv am cautat un restaurant in care sa incapa toti invitatii, in cazul in care ma trezesc ca-i vin toti colegii. Si, subscriu la cele spuse de cineva mai sus: nimic nu-i mai aiurea decat o nunta la care nu ai loc nici sa intorci capul ca te lovesti de cel care sta langa tine. Deci: mai bine un restaurant mai mare, chiar daca nu vin toti(gandeste pozitiv: mai mult loc de dans), decat unul mic si surprize neplacte in seara nuntii!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dyadya
A.cicel, eu am lucrat in armata(tot in logistica) si un lucru important pe care l-am inteles in acea perioada a fost ca o unitate militara functioneaza, mai mult sau mai putin, ca o familie. Se creeaza niste legaturi intre oameni, mai stranse decat in orice alt domeniu. Uite eu am plecat din armata de un an jumate si inca mai pastrez legatura cu fostii mei colegi de birou(toti oameni trecuti de 40 ani-eu eram cea mai tanara), ba mai mult m-au sunat saptamana trecuta sa ma intrebe data nuntii, cand le aduc invitatii si daca accept darul in rate. . Ideea e ca, daca al tau este un om iubit si respectat in unitate, "risti" sa-ti vina majoritatea celor invitati. Daca pe de alta parte are o functie incomoda(el e cel ce tb sa urle la toata lumea) atunci poti sa stai linistita-nu vine nimeni in afara colegilor de birou!!
Si eu am problema asta cu colegii de servici ai lui iubi-ca sunt vreo 70-80 de oameni(calculati cu tot cu jumatatile legale)pe lista. Si exista posibilitatea sa vina doar cei din birou, dar mai e si posibilitatea ca unul sa-i traga dupa el si pe altii. Pe sistemul: daca tot mergem hai sa mergem mai multi sa ne simtim si bine!Din acest motiv am cautat un restaurant in care sa incapa toti invitatii, in cazul in care ma trezesc ca-i vin toti colegii. Si, subscriu la cele spuse de cineva mai sus: nimic nu-i mai aiurea decat o nunta la care nu ai loc nici sa intorci capul ca te lovesti de cel care sta langa tine. Deci: mai bine un restaurant mai mare, chiar daca nu vin toti(gandeste pozitiv: mai mult loc de dans), decat unul mic si surprize neplacte in seara nuntii!
Pai tocmai ca eu nu urla la nimeni si nu se enerveaza. E forte respectat. Pe de alta parte si mama lucreaza la unitate si tata a lucrat tot acolo (acom a trecut la protectia civila).
Si acum imi dau seama ce sunt. Acum 3 luni un coleg de-al lui a facut cununia civila. Nu a invitat colegii, doar pe iubi (suntem vecini). Dar la primarie s-a trezit cu aproape toti colegii, si cu cadouri. Deci.. la Sapientia cu mine si cu tot alaiul.
Va multumesc
POZE
emilyjeuly spune:
'Neata gagici!
M-am trezit si eu, mi-am beut cafeaua si am intrat sa vad ce mai faceti????
In privinta restaurantului sunt de acord cu Dya, si eu am ales un restaurant mai mare pentru eventualitatea in care ma trezesc cu mai multi oameni. Nu imi plac nuntile la care nu ai loc sa te misti si sa dansezi si o spun din experienta pentru ca am fost la o nunta unde stateam la mese ca sardelele in cutie si dansam pe unde apucam caci pe ring nu mai era loc.
Asa a mai bine mai mare decat mai mic. Stiti vorba aia "marimea conteaza"
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
dianette spune:
Neatza! Sa stiti ca tin pasul cu voi, citesc din ora in ora (cel putin) ce scrieti , chiar daca nu scriu.
Azi am implinit 2 luni de la nunta !
Si acum, ca sa ma bag si eu, cred ca partea cea mai grea la o nunta e cu confirmarile ... Unii spun ca vin si nu vin, altii ca nu vin si vin... Si acum nu ca ar fi un meniu - doua in plus sau in minus, dar daca nu vine unul, asta inseamna ca nu vine toata familia lui (de 4-5 membri)... Dar poate intre timp s-a mai schimbat lumea... Oricum, incercati sa aflati chiar si pe ocolite (de la prietenii prietenului celui invitat etc.) daca respectivul a mentionat ca vine sau nu...
SUccES !
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop