Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Darria

Bravo Ralu, da-le de lucru viitoarelor miresici Inceputul e bun, cu Liliana, numai sa nu dai peste o zapacita ca mine, care a facut totul pe ultima 100 de m si nu avea ce sa spuna ci venea cu intrebari pe capul vostru - dar stai linistita, mai rar gasesti asa specimene

Scumpa, stai linistita, ca pari tu a fi unica, dar sa stii ca nu esti. Am mari sanse sa te ajung din urma, poate chiar sa te si intrec.
Auzi, mi-am luat in serios aici rolul de sefa peste Mirese 2006 Iasi, nu? Nu am fost numita oficial, da' na, eu mi-am insusit atributiunile, deci actionez... Pai ce, cam gata cu amorteala...
A... si cu Lili... pai nu ai vazut? Ea are nunta acusica si ne intreaba pe noi ce sa ne povesteasca, fiindca ea nu stie... Ei... Nu mai merge asa!
LA TREABA!!!!!!!!!
Ce rea m-am facut peste noapte!!! De ce oare???
Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Ralu am uitat sa te felicit si eu pt listutza! Chiar am studiat-o si ti-a iesit bine!

Parca ce mai era sa zici si tu acum, draga mea? Mai ales cand toata lumea m-a laudat!
Lasati, ca-mi ajunge! Ca daca o tineti asa... nu se stie, s-ar putea sa vreau de fiecare data aprecieri, de la toata lumea, si parca nu il vad pe socru'meu sa zica ceva de bine in ceea ce ma priveste...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa

Ce sa va zic...biserica nu va costa nimic..cel putin asa a zis preotul insa nasii vor da o suma ca asa este frumos!
De buchetel ma duc vineri sa vorbesc. Va fi din trandafiri albi etc....o sa vad si o sa ma decid la fata locului mai exact.
Petrecerea Ralnied nu va fi ca la cununia civila insa voi face acasa o masa si apoi poate se va lasa cu petrecere.Daca nu vom merge intr-un club din Iasi asta ramane la decizia lor.

Mexulica, de-ai sti, puiule, ce mult ma bucur iar pentru voi!!! Da' biserica de la Flora, e aia aflata in constructie? Sau care? Ca ma tot intrebam azi unde sa fie oare?
La decizia cui? A nasilor vostri?

Te pupic dulce si mai asteptam noutati!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata fetele,
Am intrat si eu sa va salut...ca la job am o nebunie cumplita si nu stiu daca mai am vreme.
Darria...ce mult ma bucur! Copilul prietenilor nostri cei mai buni se numeste Andrei si este sufletelul nostru. Sa fiti sanatosi toti 3! Si nu, nu cred ca se supara cineva ca <il bagam> si pe BB in seama.
Nusha, masinuta merge super bine. Ieri ne-au adus numerele si sambata mai dam o fuga pana la Tulcea sa o sfintim. Abia asteptam. Acum cand ne urcam in cealalta parca nu mai avem loc, parca nu ne mai place...desi saracuta are doar 1 an. Dar deh..snobismul!
Uite DArria...asta inseamna off-topic!!!Scuzati-ne miresicilor!
A voastra e ok? Ati mers cu ea? Adica asa mai mult....
Ralu nu te laud doar ashaaaaaa....kiar ti-a reusit listutza. Si daca socrul tau nu te apreciaza e problema lui, scumpo. Nu-l mai baga in seama!Uite o pt tine!
Hai ca va pupic si ne mai auzim astazi!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Da Ralnied aia este biserica..cea aflata in constructie.Noi amales acolo deoarece il cunoastem pe parintele Boboc si avem o impresie foarte buna despre el,e foarte intim acolo in bisericutza....e frumos!!

Nushulica in legatura cu imbracatul sincer e cam urat.Astept azi sa vadce imi aduce o colega...mi-a promis un costumas alb( sacou+fusta) daca nu sincer nu stiu.Eu am majoritatea costumelor negre...deci nu merge. Am sa vad...chiar din acest motiv sunt cam trista ca nici banii nu imi permit sa imi iau ceva...mai ales ca tre sa dam bani la pasapoarte si sa strangem bani de plecare.!!Asta este..o sa ne descurcam noi...

Sper sa fie bineca incep sa am emotii.....
E si daca acum stiti si biserica si ora...va astept cu toata inima...

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare ....
cat ati scris de aseara pana azi dimineata!
Sa-ti raspund la intrebari:
2. la astoria ne pot recomanda muzica, cei cu care colaboreaza ei. au si formatie (de la 20 mil la 30 mil), au si dj (8 mil); nu ne-am hotarat inca daca sa luam de la ei sau nu; vom mai vedea
3. bauturile alcoolice se stie ca la restaurante sunt foarte scumpe; ei te lasa sa vii cu vinul tau dar trebuie sa le dai lor 25% din factura; adik la 100 litri vin * 100 mii litru (pun asa niste cifre la rotund)= 10.000.000, trebuie sa le platesti lor 2.500.000, priceput?
4. incap si 150,dar mi-au zis ca se face si cu 90, fara pb si nu va arata sala goala
6. nu m-am uitat explicit pt numere asa mici, dar incearca pe la leonardo: ultima pereche, am vazut odata niste 35 si tare imi parea rau! + le gasesti si la reducere, asa ca esti o norocoasa
7. la coriolan voi lua verighete, sigur

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nushulica: costumasul l-am luat cu o zi inainte(vineri la ora 15), comanda am dat-o cu cateva zile inainte, parca miercuri A si inca ceva: la ora 11,30 tb. sa fim la starea civila ca la 11,45 ne casatoream Unde crezi ca eram noi la 11? La spalatoria auto din Bucium Apoi am mers acasa sa ne pregatim. Dar si tu ai avut ceva amuzant cu starea civila
Ralu, mobilizeaza miresicile de 2006, ce e cu amorteal asta? Dar ai uitat pe cineva sau o mai tii un pic in suspans? E vb. de Eliza Dar hai sa-ti dau un pont, e o concluzie: a spus ca mai intra din cand in cand sa vad daca o injura cineva Asa este Eliza? Deci, ca sa vb. cu noi.....stii tu ce tb. sa faci
Liliana: 8 mil. pt. dj e mult, doar daca are aparatura deosebita(sonorizare) si alte efecte(fum, lumini, etc...) La noi a fost 4,5 mil, sonorizare buna, bine ca fara efecte.
Aranjatul salii cu baloane il poti face tu(nu chiar tu ca doar nu o sa fie miresica cea care face aranjamentele dar rogi pe cineva), ca sa nu mai dai banii la o firma specializata.
Mexxa: sa fiti fericiti pana la adanci batranete si sa aveti copilasi sanatosi Nu o sa pot veni sambata, sa nu te superi pe mine dar o sa ma gandesc la tine, ca inca ma mai tine memoria

Sun Smile: sa stapaniti masina sanatosi, fara incidente Multumesc pt. urari. Va doresc sa fiti sanatosi si poate, daca vreti, in curand printre voi un mic junior sau de ce nu

bebe la purtator(10+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Saru'mana Darria! Noi ne dorim un BB foarte tare, numai ca avem si un motiv pt care amanam evenimentul.Eu am o infectie maaareee la masea(de fapt pe maxilar) si trebuie sa o rezolv. Si mai dureaza un pic. Pe la anul ne apucam serios de treaba!
Nushaaaa....unde esti???
Pupici
p.s. Mexxa...Sa fiti fericiti, sa aveti parte de toate lucrurile bune si frumoase....si mult, mult soare va doresc!

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolieanne spune:

Salutari tuturor mireselor anului acesta si viitor.
Eu sunt din Iasi si cum vad ca multe dintre voi sunt in impas as putea sa va dau o mana de ajutor. Eu organizez nunti, fac aranjamente florale si de sala, pot aduce fotografi, muzica sau alte lucruri deoarece mai lucrez si cu furnizori in Iasi dar actionez in toata Moldova. Fiind la inceput am preturi mici comparativ cu alte firme si serviciile sunt de calitate. Totul se face cu ajutorul nostru dar cu dorinta voastra. Daca aveti nevoie de mine nu treb decat sa luati legatura prin acest site cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sunsmile aici sunt draga,dar azi am avut o zi tare plina si abia acum am ajuns acasa...noua nu ne-au venit numerele nu stiu de ce dar sunt maine sa vad ce se intampla...
miresicile de anul viitor ar trebui sa fie active acum nu noi,,,astea care deja suntem doamne...nu am dreptate??
vorbim maine ca azi nu mai apuc sigur...bye

noi doi
nunta noastra
luna miere

Mergi la inceput