Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...
Ati urmarit stirile in seara asta?
O baiat care se pretinde ar fi sarac a postat aici pe forumul desprecopii.com si se plangea ca nu are bani..ca mama e bolnava..etccc si multa lume a trimis bani in contul lor...haine...mancare etc. Banii au fost in suma de zeci de milioane...va dati seama cata nesimtire...!!!.
Nici nu imi vine sa cred...ca exista si oameni din astia.

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Va pup fetelor,
Am mai intrat sa va salut, dar acum va las sa va desfasurati...ca doar e subiectul vostru!
Nushule...nu cred ca ajungem anul asta! Au venit prietenii ieseni pe la noi si am amanat-o pt la anul! Oricum ne vedem....io iti spun cand vin!Sigur!!!!
Pupici la gagici si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Fetelor, am intrat doar sa va salut, sa va zic ca de-abia astept sa sarbatoresc Sf. Andrei, adik pe iubitul meu, ca abi astept iarna si zapada si sarbatorile. Din pacate am o pb in familie, care imi umbreste din fericire, dar nu avem ce face, le ducem pe toate inainte.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ralnied sunt bine- multumesc.Am intrat in fiecare zi si am citit- asta e am devenit dependenta.Cu nushu si cu darria mai vorbesc pe mess.Chiar azi am recitit prima parte a subiectului pe care eu cu minutza mea l-am creat.Si rideam de ce temeri aveam, cit de calma era darria etc .A fost interesant sa recitesc prima parte.
Intre timp ne-am luat un husky superb.
O sa incerc sa mai raspund aici cind e cazul.Acum predam stafeta altor miresici care tb sa tina subiectul pe prima pagina.
Poze husky
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata fetelor
Ralu, nu o sa se supere Mexxa ca ai spus micul secret, e fata de gasca Uite ca acum are cine sa dea de baut
Insista cu strigarea catalogului, vad ca are efect, adica a aparut si Lorym. Vb. cu cei de la servici sa te lase pe Dc, chiar asa....eu nu inteleg de ce sunt asa de rai
Nusha: bebe e ok, cred eu iar urmatoarea eco e abia la jum. lui dec.
Siiiiiiii spune-mi: cand ati fost la cabana si era asa de frumos, zapada, etc... este ca lipsea ceva? Adica: un mic strumf al vostru pe care sa-l plimbati cu saniuta, sa se chinuie sa faca un omulet de zapada chiar daca acum nu se prinde. Ei, ce zici?
Mexxa spor la invatat si bafta la examene, cand o sa le ai.
O mini luna de miere romantica
Sun Smile: multumim pt. pupici la mama, ce pupacios o sa fie Tu ce mai faci? Iti pare rau ca a trecut perioada nuntii asa de repede?
Kriss: deocamdata esti singura dar nu se stie cine mai vine...poate-i facem pofta si Nushulicai Sau poate mai e cineva ca mine: tace si face si apoi spune
Lorym: mai mama dar cu de te-ai indurat tu sa mai apari pe la miresici Oricum ai facut ft. bine. "O sa incerc sa mai raspund aici cind e cazul" - sa inteleg ca daca vreau sa te vad mai des pe aici trebuie sa te intreb cate ceva zilnic? Ok, se aranjeaza, nu e greu Ce face urecheatul?
O zi placuta fetelor

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Darria , ti-am vazut abia acum si ultimele poze de la nunta si vreau sa spun din nou ca aratai superb la nunta! Sanatate tie si la bebe !

Cat despre mine....citesc, tot...., dar nu prea mai am asa mult timp de stat pe forum ca inainte!
Cu nunta daca se mai face ceva va anunt mai intai pe voi!
Ca noutate ar fi ca imi renover putin holul, dar nu de tot, doar peretii momentan....si stiti cum e cu curatenia asta...praf..praf ...praf

{pup] la toate fetele!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolieanne spune:

Buna dimineata tuturor.
Sa aveti o zi frumoasa chiar daca la noi azi e urat si ploua.Si mai ales ca aseara ningea asa frumos.
Oricum vine weekend+ul ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolieanne spune:

PS MEXXA multumesc foarte mult pentru mesaj si pentru informatii.
Momentan este cineva care se ocupa de acea parte de care spuneai si tu dar in caz ca nu suntem multumiti intotdeauna suntem deschisi la noi oferte. Daca ceva iau eu leg cu tine.

Nicoletaq Nu ai mai aprut de ceva timp pe aici. Pp ca esti in Canada de scrii doar la ore din alea de 2 dimineata la noi. Mai vezi odata cu PM ala ce faci ca nu e inca dezactivat.
Salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Darria care e faza cu "Ralu, nu o sa se supere Mexxa ca ai spus micul secret, e fata de gasca ... Uite ca acum are cine sa dea de baut" ca eu nu mi-am dat seama...sa dau de baut deziua mea??:

la toate fetele..

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Enderbaby multumesc pt. urari Spor la curatenie. Stiu ca nu e placut cand varuiesti
Mexxa, ai spus intr-un mesaj de la celalata pagina ca in curand o sa fie ziua ta(onomastica). Apoi te-am intrebat care: Andrei sau Nicolae. Ralu mi-a spus ca Andrei: "Sf Andrei, iti zic eu! Sper sa nu ma ia la bataie Mexulica! Dar ea si-asa e ocupata cu invatatul acum!"
Apoi: strumful meu o sa poarte numele Sf. Andrei. Ralu m-a intrebat daca dau de baut. Am spus ca nu pot sa dau inca, pana nu-l botez.
Apoi am vazut ca tu vei sarbatori de Sf. Andrei si am spus ca tu vei da de baut de ziua ta
Dupa zambet cred ca nu te-ai suparat. Daca mi-am bagat codita unde nu trebuia: iertare

la purtator
noi

Mergi la inceput