Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Jolieanne, poate Nicoleta nu are pm activat. Dar vezi la profilul ei, poate are adresa de mail ceva, sa-i scrii.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Multzumesc mult Fetitze dragalashe!

M-am linistit ( de fapt ne-am linistit..:-D eu si minunatul meu viitor sotzior).

Maine dimineata suntem la starea civila...depunem emotionatzi actele si de acolo pana la fericitul eveniment mai este doar un pic.

Rezolvat cu concediul de casatorie la birou, am 5 zile libere platite..de duminica pana dumin viitoare, sunt plecata cu iubirea mea in luna de miere la sinaia.

Rezolvat totul atat de frumos, gasit cazare la o bila superba, avem pana si jacuzzi in camera.

Sunt atat de emotionata si fericita...abia astept sa zic DA!
DA din toata inima !
:">

Iulica Miresica in 13 zile :-*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara,
Mi-era dor de fetele mele...si hop la condicutza de seara! Dar bag de seama ca sunteti tacute.
Pupici pt cele mai dragute miresici: Nusha, Darria, Lili, Ralu, Lizuca, Oana ( de fapt Oanele),Mexxa...sper sa nu uit pe nimeni! Oricum va pup pe toate si va astept la o barfa mica!
p.s. Iulissa multa fericire sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Fetelor, am o intrebare: eu imi doresc f mult sa am si a doua pereche de nasi, colegi de-ai nostri cu care ne-am inteles extrem de bine in perioada facultatii. Problema e ca ei sunt necununati ... oare accepta vreun preot asa ceva?
Iulica luna de miere super faina si Casa de beton !

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana, nasii de cununie trebuie sa fie casatoriti religios, nu cred ca accepta preotul asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare! ma iertati ca nu am mai scris zilele astea dar am fost plecata in we la durau ...a fost super fain a nins am baut vin fiertam stat la o cabana plina cu ursi si cerbi impanati normaltotul a fost super
liliana nasii trebuie sa fie cununati religios neaparat nu cred ca ai sa gasesti vreun preot care sa accepte altfel
o zi buna!

NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Bune fetelor,

Se pare ca recuperez acum, absentza mea de cateva saptamani ( doar la postat mesaje..ca la lectura va vizitam in fiecare zi ) :">

Am rezolvat cu starea civila, depus actele toate, programarea : 3 decembrie 2005, ora 11.45 !!!!

Am vorbit cu domnul de acolo, nu se percepe nici un fel de taxe pentru poze si filmat, putem aduce pe cine vrem noi..si cati cameramani dorim :)) chiar si televiziunea :-P

Rezolvat si cu after-party-ul...care o sa fie la casa pogor la ora 16 ( cu pprietenii cei mai apropiati)..si imediat dupa DA! la casa Bolta rece cu parintzii si bunicii :))

Am incercat sa nu amestecam tinerii cu bartanetul..din motive lesne de inteles!

Va pup dulce pe toate, sunt pe ultimii 10 metri :))

Dar sunt tare fericita, abia astept sa revin ( dupa luna de miere de o saptamana la sinaia), sa va arat poze frumoase de la civil si din luna de miere :-*

Iulica Miresica ( in 12 zile) :">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Salutare Tot cautand pe net informatii despre nunti am dat de acest forum minunat. Eu sunt din Iasi si am nunta pe 26 februarie 2006, la sala Foaier de la Casa de Cultura a Studentilor. Am rezolvat cu muzica, inca sunt in tratative cu o firma pentru a aranja sala, dar as avea nevoie de idei pentru meniu, daca are cineva.Va multumesc si daca pot sa ajut cu ceva, o voi face cu cea mai mare placere.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Fetelor, am o intrebare: eu imi doresc f mult sa am si a doua pereche de nasi, colegi de-ai nostri cu care ne-am inteles extrem de bine in perioada facultatii. Problema e ca ei sunt necununati ... oare accepta vreun preot asa ceva?

Liliana

Eu stiu o familie casatorita cu nasi necununati religios, desi teoretic acest lucru nu e acceptat. Nu stiu daca din cauza asta sau nu, dar le merge cam prost, asa ca mai bine te mai gandesti in legatura cu acest aspect.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Anaomaria: bine ai venit pe si printre miresici
pt. bautura: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41066
pt. papa: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42785&SearchTerms=meniu,nunta
Eu am avut: aperitive reci; clade(saramura piept pui+ciuperci+mamaliguta); peste pane(cu cascaval si cartofi natur) si friptura(ceafa+cotlet porc - 300 gr ca asa am vrut noi) cu castraveti murati si cartofi pai. Nu tin minte gramajul la fiecare dar daca ai timp sa cauti la "Nunta in Iasi" 7 sau 6 o sa gasesti ce am avut - stiu ca am scris undeva.
Bautura: sucuri, apa, spumant, spumos si vin alb, bere, votca, garone de cirese sau visine(nu mai tin minte ca nu le am cu bautura) - cam atat cred ca nu mai tin minte, am imbatranit

iulissa: Casa de piatra! si sa fiti fericiti

Mergi la inceput