Nunta in Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 10
lgireada spune:
Nicoleta, ar trebui sa caute de acum restaurant ... ca sa nu aiba surprize neplacute. Majoritatea sunt luate, in general, vara.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Darria spune:
Nicoleta: restaurantul perfect......cam greu, in ceea ce ma priveste.
Recital si Onyx(ambele Bucium si au terasa), cred ca intruneste conditiile cerute de prietena ta. Asa mai sunt restaurante dragute dar nu intrunesc toate conditiile enumerate.
Preturi nu stiu nimic.
Rezervare: cu un an inainte, ar fi bine sa se intereseze de pe acum, daca nu e tarziu.
Bafta
lgireada spune:
Darriutza, ce-ti mai face bblushul? e bine, tu esti bine? e baiat sau fetita? Sa ne anunti
Liliana
nushulica spune:
nicoleta se poate si la ciric daca nu o deranjeaza "balta"si e super fain noapte iar masa de prezidiu este pe lac mai departe decat restul invitatilor si acolo e numai bine ca incap cam 100 persoane fix cum vrea prietena ta...preturi nu-ti putem spune pentru ca sigur vor fi alte preturi la anul fata de ce a fost anul asta dar se cam incadreaza in 1.2mil...fara bauturi tort si ornare sala,muzica...
fetelor ce mai ziceti...miresele viitoare in principal...nu aveti noutati?
oana ma bucur ca ai mai intrat si tu dar sa stii ca nu te-am uitatnici nu am fi putut ca liliana isi face nunta la astoria si tot a pomenit de tine asa ca...
NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE
Darria spune:
Liliana, va anunt cu siguranta din moment ce o sa fiu sigura ce este: strumf sau strumfitza La ultima eco doamna doctor a spus, fara sa o intrebam noi, ca e posibil sa fie baietel dar nu se poate pronunta acum ca e devreme. Sambata implineste 3 luni de la concepere asa ca la urmatoarea eco(abia la jum. lui dec. ) o sa stim ce avem
"Ambi dua"(cum spune nepotica ), adica amandoi suntem bine.
Odihna placuta fetelor
lgireada spune:
Darria, ma bucur ca sunteti bine.
Nusha, si eu as vrea sa am noutati ... dar nu am. Am zis deja ca mi-am luat sandalute, zilele astea vreau sa ma ocup si de invitatii, adik vreau sa le dau la tiparit, ca sa le pot imparti de sarbatori. Cu verighetele o las prin decembrie, cred ca verighete ne luam anul asta cadou de Craciun, le-om agatza in brad , saptamana viitoare cred ca vom vorbi si de muzica. Socrii mei se ocupa de partea asta si s-ar putea sa fie orchestra care canta la Ciric. Stiti ceva despre ea? Ca eu nu stiu nika Cu artificiile, dac-or fi, ca nu prea se incadreaza la buget, florile si mai stiu eu ce la anul, de-acuma. Pe anul asta am terminat bugetul si am o groaza de datorii
Lizuca, tu ce mai zici?
Liliana
nushulica spune:
darria e baiat sigurma bucur mult pentru tine asta imi doresc si eu ...cand o fi...
liliana formatia de la ciric este foarte buna i-am auzit sunt buni si fac atmosfera buna...ai vorbit cu mihaela?cum v-ati impacat?
sunsmile de ce nu mai intri la noi?mai des intru aici decat la miresele anului 2005...din obisnuinta
NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE
enderbaby spune:
Buna, la toata lumea! Am intrat sa mai zic si eu ca traiesc dar cu noutatile stau prost ca n-am timp de ele! Ma gandesc cu groaza ca nu o sa am timp nici de licentza !
Darria, sanatate tie si bebelului..... sper sa iasa ce va doriti !
Pupici la gagici !
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
SunSmile spune:
Buna seara fetelor,
Nusha multzam ca nu m-ai uitat. N-am mai intrat ca sa va las sa va desfasurati...sau mai bine spus, pe miresicile de 2006.
Dar si mie imi era dor de voi, asa ca...iata-ma!
Lizuca..bine ai mai venit si tu pe aici. Din experienta iti spun ca e bine sa te "ordonezi" pt ca faza asta cu licenta mananca timp. Eu anul asta am terminat ambele masterate, unul aici, unul la Praga. Si eram tot timpul pe drumuri...stresata...
Abia in vara m-am linistit si in iunie m-am apucat de cumparaturi. Dar acum as mai da 1000 de licentze, numai sa stiu ca apoi am nunta......
Spor in toate fetelor!
p.s. Darria vad ca noi toate zicem ca e baiat. Eu asa "simt" si apoi la o mamica asa zapacita "merge" un printzisor cu ochii mari si energie atomica! Indiferent de ce o sa fie, are noroc de 2 parinti frumosi!
Nunta noastra
Honey
O minune
ralnied1 spune:
Seara buna, dragele mele! Daca v-ati inchipuit ca am murit, sa stiti ca v-ati inselat! Inca sunt vie! Nu ma simt bine, dar asta e deja o alta poveste. De cateva zile ma tot chinui sa intru in legatura cu voi.
De cele mai multe ori nu reusesc sa ma loghez pe forum. Iar cand am reusit, v-am scris si cand sa trimit mesajul, imi spunea ca mai intai sa ma loghez... Nu mai inteleg nimic. In seara asta s-a petrecut o minune, sper sa tina pana la capat. Adica sa ajunga pana la voi acest mesaj... Altfel, nu stiu cand va fi data viitoare...
Referitor la nunta, deocamdata am facut un bilant provizoriu si am avea nevoie de vreo 35-40 mil... Adica e vorba despre lista de cheltuieli obligatorii...
Ma tot uit dupa papucei si... tot nimic...
Si ma chinui sa compun un text pt invitatie... Si cam atat... Mexulica, am reusit sa vad si eu pozele de la logodna... Costumasul frumusel, un albastru f dulce, dupa mine. Dar o miresica asa de serioasa acolo!!! Nu mai zic de Radu... Oricum, simpatici amandoi.
Jolieane--multumesc pentru oferta trimisa. Urmeaza sa o prezint si sotului, sa vedem ce zice. Si in cazul in care ne decidem la ceva, dam un semn, ok? Oricum ma gandeam la o arcada de baloane la intrare... Si sa vad ceva pentru ring... Deocamdata suntem la analiza ofertelor de care dispunem pana in acest moment.
Nicoleta, parca tu intrebai de restaurant... Sa stii ca pentru 2006, cam pana in septembrie sunt deja facute rezervarile... Cel putin la Ciric (unde are nunta o colega de-a mea), abia a reusit sa gaseasca liber pt 9 sept. Si cred ca nu doar acolo... Bafta la cautari!
Darria, inteleg ca totul e in regula, da? Ma bucur!
Nusha, ce se mai aude cu masinuta si sfintitul ei?
Lili... daca deja nu mai ai banii, pentru ce mai ai de facut, de unde primesti sponsorizari??? Poate obtin si eu niste fonduri, ce zici?
Lizuca, vad ca si tu mai traiesti. Si asta e bine!!!
Va pupic dulce!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!