Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dutzi nu mai stiu cati cm are ca nu l-am masurat de pe la 9luni.cred ca sapt viit o sa mergem pt controlul de 1 an si am sa scriu atunci.

Rosebitzo mi-ai facut inima sa creasca cat painea,pe aici toata lumea spune ca seamana cu sotul.

mai sper sa nu fim primii care deschidem "sezonul juliturilor".ieri a pupat pamantul cu nasul si fruntea,deh ce sa-i fac daca e incapatzanat vrea sa mearga numai singurel.se crede stapan pe picioare si incearca sa alerge.nu a cazut tare dar s-a julit.daca anul trecut il pictam eu pe nasuc astazi e pictat natural.nu pot sa pun poza din cauza virusilor asa ca o rog pe FULGULETZ sa o puna ea sa o vedeti(please fulgu!)

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

nu nu, nu sunteti primi juliti poate pe nasuc dar in genunchi, v-am luat, sa nu ma intrebati cum s-a julit iarna in genunchi prin pantaloni, si la capitolul loviturui cred ca suntem asi, daca nu are vanataie are cucui, daca nu are cucui are buza sparta, daca nu are buza sparta are unghia vanata si tot asa nu e zi sa treaca si el sa fie intreg fara buba , parca le atrage

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Madachan

Buna fetele!
Am intrat o fuga,nu am mai citit in ultimele zile.Edy are rosu in gat si de 2 zile mi-a facut febra mare ,de vreo cateva ori s-a ajuns si le 39,3.Am fost la dr. mi-a dar tratament dar cam intarzie sa-si faca efectul.Deja ii dai de 38 ore si inca mi-a mai facut in seara asta 39.Azi am fost si la spital dar mi-a zis sa continui tratamentul ca dureaz apana isi face efectul.Dar chiar atat????

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

vezi ca ioachim mi-a facut la fel acum cateva zile, 3 zile febra mare, diagnostic rosu-n gat, si apoi i-a iesit o eruptie pe corp... analize, sa vedem: e rubeola? rujeola?
vezi cam aun subiect la "parintii intreaba"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61394

vezi ca daca e pojar nu trebuie sa-i dai antibiotic, ca ii intarzie eruptia...

sanatate tutror!

la multi ani sarbatoritilor!!!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Onitza, eu faina de orez ii faceam eu. puneam boabele de orez in rasnita si apoi il macinam bine, bine ca si zaharul pudra. Si ca sa nu mai vomite dai cite putin sa manince, 1-2 lingurite, apoi mai incerci peste 1 juma de ora, si tot asa. Nu incerca sa-i incarci stomacul dintr-o data caci de aceea vomita acum. Lasa-l sa se odihnesca. Si nici cu laptele nu insista prea mult, 20 ml o data, apoi repeta la 15 minute. Si neaparat nu-l forta. Pe mine asa m-a sfatuit medicul, si e unul foarte bun, gen Culcer. Deci nu uita, da-i sa manince cite putin.

Mada sanatate multa ginerelui meu.

Ilinca(oana69us)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

onita, asteptam vesti!

Doamne ajuta sa fie bine!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SABINA, please, nu te supara pe mine ca am zis de Culcer ca e , am vrut sa fac si eu haz de necaz si sa mai ma destind, eu am incredere in ea, de-aia m-am si dus acolo si i-am spus-o si in fata...deci....te rog, nu te supara!!!! apreciez enorm ce m-ai sfatuit si ca m-ai invatat numai de bine!!!! ...i-am dat deja 2 mese de milumil, una aseara si una de dimineata, cate 50 ml fiecare cu cereale de orez si a facut de dimineata superok, ca o pasta si mai putin fata de cat facea inainte....ii urez lui Paul s-o tina tot asa cu kkuta!!!!...
Fetelor, mi se pare paul mai vioi, se joaca, mai plange si el a rasfat, se mai agita, ...de dimineata cand am vrut sa il culc, nu a mai vrut el, si mi-am dat seama ca e mai bine, un pic, ca zielel trecute plangea sa il culc imediat cum se terzea!!! si deocamdata nu a mai vomitat...Doamne ajuta!!!!
Azi ma duc la Spital sa le anunt pe asistente ca ma retrag ca sa nu ma dea fugita din spital, ca il iau pe Paul pe semnatura mea!!! sper sa nu faca nimeni scandal, dar si daca fac scandal , treaba lor, eu fac ce cred eu ca e mai bine pentru copilul meu!!!! va pup si va tin la curent...

PS: am 54 de kg!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

onitza, cum sa ma supar? daca-i sti de cate ori nu ziceam si eu ca-i, sofia nu manca nimic la 7 luni...zicea da-i sa suga si las-o-n pace etc etc, si ascultand sfaturile ei noua ne-a mers bine mereu.

Felicitari pentru noua silueta

Bravo paul.Sa nu o mai sperii pe mamai.

cum i-ai dat, asa putin de tot, e f f bine, ai vazut ce-a scris si Bobita.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SABINA, hai sa iti zic cam din ce motive cred eu ca a vomitat Paul de patru ori pana acum, in fiecare zi....in prima seara, chiar can dne-am intors de la spital, i-am dat in somn sa pape laptele fara lactoza de la milupa, imediat dupa, avand scaune multicele, i-am dat praful la pliculet pt diaree hidrasec cu ceai de menta(ii dau numai ceai de menta)si imediat a vomitat... deci el nu suporta hidrasecul, pt ca si a treia oara a vomitat tot dupa ce a luat hidrasecul.......iar a doua oara a vomitat de dimineata, imediat dupa laptele fara lactoza...Culcer mi-a zis ca e clar ca nu ii place laptele...si asta este, nu era mort dupa el dar il manca de foame......a mai vomitat cand i-am dat asa: prima masa 50 ml, a doua 100 ml si a treia 130 ml...in acceasi zi...Cucler mi -a zis ca nu trebuia asa si intr-o singura zi 50 ml la toate mesele si daca nu mai vomita a doua zi, iar el cere, sa ii cres usor cantitatea si sa o mentin pe intreaga durata a zilei..dar eu tuta...cum sa imi dau seama??? ma bucuram ca mananca copiluil, la cat de slabit era!!!..in fine, azi a papat asa: de dimineata la 7 cna ds-a trezit 50 ml lapte milumil cu cereale de orez, la 9.15 - 50 ml supa de zarzavat fara cartof si rosie cu cereale de orez si un pic de banana...si acum dupa masa asta, vad ca doarme...cand se va trezi ii dau inca 50 ml din aceesi masa si cand ne intoarcem de la spital (unde plecam sa aununtam retragerea), ii dau orez fiert cu mar copt.
DOamne, am niste emotii sa nu mai faca diaree, dar cel mai important sa nu mai vomita!!!!! i-am dat si sumetrolim si vad c anu a vomitat , il accepta ceea ce e foarte bine, ca e antibioticul!!!! mey, v-am zapacit cu problema mea, v-am capiat, dar unde sa ma duc sa spun si sa discut???? mai bine ca voi....nu stiu cine ar intelelge!! pe barbate-miu nu-l mai bat la cap cu emotiile mele ca e si el vai de el de obosit, cat a alergat zielle astea, si cat i-a frecat pe sefi al cap cu invoiri, ba ca se invoieste, stai ca Paul mai bine, hai ca ma intorc la sv, stai ca a vomitat Paul si mergem la spital, si tot asa!!!!
BOBITZAAAA...multam de sfat!!!
Mey, acum cand sunt tercuta prin niste chestii nasoale, am zis asa: daca ne mai da Dumnezeu un copil (si daca ne va da sigur va fi fetita!!!!(...am sa o tin la san pana la 18 ani, sa aiba anticorpi in organism, ca uite pe Paul l-am intarcat pentru un amarat de examen si....se prinde orice microb de el!!!
VIOVIO, ANDREAP, GANDACICO, MICHE, IOANA, PAXELA, FEIS, SI TOATE FETELE multam de gandurile bune !!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, hai ca de data asta sunteti pe drumul cel bun. Eu ma bucur ca nu-i alergie la kiwi si ca ti-am dat si eu in sfarsit un sfat bun, ca poate este mai bine sa-i dai mai des si mai putin. Cat despre agitat, esti ca o closca asa iti aperi puiul. Uite mama Gandacica este mai calma desi Ioachimu este si el bolnavior.
Le uram sagetatorilor (Ioachim, Paul si Edy) multa sanatate ca vin petrecerile de 1 an si trebuie sa fie in forma!
Bits, eu n-am putut sa vad pozele !
Ilinca sa cresti mare, sanatoasa si sa fii cuminte!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Onitza,bine ca sunteti sanatosi..oricum mai bine ca zilele trecute.Sanatate multa!
Aseara am fost in vizita la Roserb,sa-i "socializam"pe astia micii..da de unde!Mihnea a muscat-o pe viitoarea nevasta de deget.Mariuca se repezea sa-l traga de par......deja am ajuns la capitolul "violenta conjugalaUna peste alta,o seara super,alaturi de niste mamici bestiale si niste BBici superbi
Din nou zgubilitica face fitze la laptic,deja avem numai 1 masa pe zi de lapte...asta e!Poate isi revine....
Pupici

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput