Curcan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Silvia, cu multa placere. Uite cum arata oven bags-urile

http://www.reynoldskitchens.com/reynoldskitchens/kitchenconnection/products/oven_bags/index.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Fetelor, am emotii. Acum am pus la cuptor, l-am invelit f bine in folie de aluminiu, nu am reusit sa gasesc pungi de copt asa mari . Sper sa iasa si asa. Aseara l-am lasat in bait cu vin, dafin, otet, ulei, condimente, sare, usturoi, piper, etc. tuturor pt ajutor, sper sa-mi iasa! L-am umpluct cu ciuperci si ficat

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Fetelor, am emotii. Acum am pus la cuptor, l-am invelit f bine in folie de aluminiu, nu am reusit sa gasesc pungi de copt asa mari . Sper sa iasa si asa. Aseara l-am lasat in bait cu vin, dafin, otet, ulei, condimente, sare, usturoi, piper, etc. tuturor pt ajutor, sper sa-mi iasa! L-am umpluct cu ciuperci si ficat

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b



Nu ne spui cum a iesit?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Dana, ba da, mi-a iesit super.
Uite aici o poza :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/detail?.dir=3e61&.dnm=5f79scd.jpg&.src=ph
Multumiri tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niculae spune:

cred ca am mai invatat ceva... acel bait la curcan. se apropie ziua mea si cred ca am sa produc un curcan. multumesc.

www.reclama.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Liliana, spune-mi si mie, te rog, daca ti-a iesit fraged curcanul si cam cate kg a avut. Caci ma bate gandul sa incerc si eu sa fac un curcan umplut de Craciun, dar imi e teama sa nu iasa tare, fibros...Cam cate ore a stat in cuptor?

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Liliana, din poza se vede ca a iesit bine! pana la urma e din ala cu termometru?
Laura, am sa incerc si eu reteta ta cu marinata de Craciun! mersi de idee!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Off topic,dar tot legat de curcan,cand e Ziua Recunostintei?
Stie cineva?
Multumesc anticipat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Laura, a iesit foarte bun. L-am tinut in cuptor cate o ora pentru fiecare kg al lui. Si l-am injectat mereu cu baitul lui in care-l lasasem cu o seara inainte. Si l-am invelit f bine in folie de aluminiu, ca nu am gasit punga.
Roxanaz nu avea termometru.
Incercati cu incredere ca iese super!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Vreau sa pregatesc si eu maine un curcan umplut, acum ma pregatesc sa-l pun in baitul despre care ati vorbit voi, dar am o intrebare: al meu e din ala brazilian cu termometrul infipt in el (e ca un banutz rosu). Ce trebuie sa faca termometrul ala? Cum ne arata temperatura sau la ce e bun? cum ma ghideaza el in preparare?
Pentru umplutura (ficatul lui, ciuperci, ceapa, usturoi), trebuiesc calite astea inainte?

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput