A avut cineva rutpura de endometru?

A avut cineva rutpura de endometru? | Autor: iepumic

Link direct la acest mesaj

Salutare!! Fetelor, poate v-ati plictisit de discutiile legate de endometru dar eu reiau aceasta tema pentru ca vreau sa stiu in ce ape ma scald si ce trebuie sa tratez in vederea unei sarcini.

A avut cineva ruptura de endometru??/ Cum s-a manifestat afectiunea si ce tratamente ati urmat?
Poate imi recomandati si un medic ginecolog bun......cel la care am mers eu pana acum se numeste Prof.Dr. Virgiliu Ancar si am fost multumita de el...ati auzit de dumnealui, ce experiente aveti cu acest medic?

Va pup pe toate si astept nerabdatoare raspunsurile voastre!!!

Iepumic >:D<

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna, e prima data cand aud de asa ceva.Ruptura de perineu, sau ruptura de membrane uterine ,da am auzit,dar de asta nu.Cine ti-a pus diagnosticul?
De dl prof, am auzit.Parerile sunt impartite,dar daca tu te simti bine in relatia pacient - dr cu dansu, atunci este ok.
Bafta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Normal ca am auzit de Ancar. Toata tara a auzit. Tu vrei un ginecolog bun? sau unul mai bun decat Ancar? Pentru ca si Ancar e foarte bun.
Eu de ruptura de endometru nu am auzit...nu-mi dau seama ce ar putea fi...eu stiu doar ca la fiecare ciclu menstrual se elimina niste straturi din endometru care s-a pregatit (a crescut) pentru o eventuala sarcina. De ce nu l-ai intrebat pe cel care ti-a pus acest diagnostic?
sper sa gasesti raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pai...atunci eram prea speriata si am zis ca stie el ce zice....nici nu stiam ce mi se intampla....iar apoi cand socul a mai trecut si am inceput sa investighez lucrurile la rece...nu am mai fost la medic.. Acum ma apuc sa fac programare si o iau de la capat....sper sa descopar ca totul e bine..pt. ca as vrea sa fac un BB in viitorul apropiat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

sanatate multa si bebe cat mai repede iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

M-am programat pe 1 decembrie la Ancar, la Medsana. Sper sa capat vesti bune. Greu se mai ajunge la el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bafta multa iepumic

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput