Mamici de martie-aprilie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Catrinel astia cred ca inebunesc rand, pe rand si vor sa ne inebuneasca si pe noi! Se cred vesnici copii pe care noi trebuie sa-i intzelegem
Eu nu pot accepta asa ceva si el stie ca de fiecare data iese panarama! Uite asa ne irosim ani din viatza asta care e si asa prea scurta

Laura
cu
21+
Puiutul meu
Pispirica spune:
Laura Ioana tu stii cel mai bine cum trebuie sa tratezi cu sotul tau astfel de probleme si ce functioneaza cel mai bine. Noi suntem aici sa te sustinem si eventual sa ne dam cu parerea. 
Catrinel la noi e o ceata deasa si urata de-ti intra in toate oasele. Noroc ca in birou e caldurica, ceea ce evident ca ma invita la somn. Eu n-am nici arsuri si slava domnului nici hemoroizi. Dar stii, nu? O sa ai o printesica cu parul lung la nastere.
AndreeaGeorgiana nu ma mai mira poftele tale. Daca ai pofta de gutui mananca, nu te lasa. Organismul cere si bebelina si mai mult. La mine chestiile astea vin pe rand. Mananc o perioada ceva de care mi-e pofta si daca imi cumpar si a doua oara nu ma mai atrage si nu mai mananc. Asa mi-am umplut bucataria cu Cheerios. Si nu ma mai ating de ele. Mi-a trecut pofta.
Tcelen cum te mai simti? Da de stire sa stim ca esti bine.
Da chiar ca azi parca e cam liniste pe aici.
Pupam la voi!
Anamaria 19+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Laura Ioana spune:
Tcelen ma bucur ca esti bine. Ai grija in continuare de tine si de puiutul tau
Laura
cu
21+
Puiutul meu
tcelen spune:
CATRINEL 17,MULTUMESC DE INCURAJARI,O SA INCERC SA STAU CAT MAI MULT LINISTITA SI ASTEPT SA-MI TIN PUIUL IN BRATE!
ALIA,TE-AM CAUTAT PE MSN MESSENGER DAR NU MI-AI RASPUNS!!!!!!!!!!!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
mamaariadna spune:
Catrinel, eu iti mai raspunsesem la tema hemoroizi...la sarcina trecuta am avut problema asta, rau de tot, si ma mai linisteam cu crema Haemo Exhirud. Doar ca minunea nu tine mult, de trecut de durata trec abia dupa nastere. Partea buna e ca trec de la sine.
Cat despre arsuri, eu nu le am inca, dar stiu ca vor aparea prin saptamana 30...si sunt nasoale rau...
Tina, ce faci? Eram asa de curioasa sa citesc cum ati petrecut si sa vad poze...
Ariadna,
23+
Laura Ioana spune:
Pispi la mine e asa de frumos si de cald, cred ca ma duc pe jos pana la coafor! E o zi superba de toamna, care ma face sa ma simt fericita si plina de viatza
Aaaa voiam sa intreb: oare am voie sa fac
in cada? Ca de cand am ramas am facut numai dush si acum mi-am cumparat de la Avon un spumant cu aroma de ciocolata
si taaaaare m-as scalda un pic in el...
Laura
cu
21+
Puiutul meu
Pispirica spune:
Ia te uita vorbeam de Tcelen si Tcelen la usa.
Ma bucur ca esti bine. Stai cumintica in pat si ai grija de tine si d printesica. 
vazand mesajul lui danielada mi-am adus aminte sa va povestesc ca si eu mi-am cumparat hainute de graviduta.
Ma plangeam in fiecare dimineata ca nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni si sotul mi-a promis ca mergem sa-mi cumpere o pereche de pantaloni. Si de la o pereche de pantaloni a ajuns sa-mi ia 2 costumase cu pantaloni si cu un fel de sarafan pe deasupra largut care se leaga la spate. Haioase foc. Evident ca pantalonii sunt inca destul de mari, dar ma incalzeste gandul ca ii am acolo si ca odata si odata o sa-mi creasca si burtica corespunzator. Sarafane am vreo 6, insa pe astea mi le-a imprumutat o colega de servici plus unul pe care mi l-am cumparat eu. Deci as putea spune ca sunt destul de dotata cu hainute. Toate sunt inca mari, dar sunt. Asta ca sa ma laud si eu un pic![]()
![]()
![]()
Pispirica's album
tecla spune:
Cypocs, ptr. programare la dr. Herghelegiu la MEDANA tel. 021/9607 sau la SANADOR tel. 021/322.27.42 sau 322.46.74 vezi ca trebuie sa te programezi din timp ca e super ocupat. Eu am fost prima data la el la SANADOR dupa care m-a chemat numai la spital. Am noroc ca avem o cunostinta comuna si nu stau la rand cand ma duc la spital dar e plin tot timpul la el, e un super ecografist (nu numai pe probleme de sarcina... majoritatea doctorilor din Polizu trimit la el la ecografie cazurile grave).
Andreea Georgiana, e normal sa ai pofte, doar esti gravida, eu nu am mancat ceapa cruda decat la ciorba de fasole boabe dar de cand am vazut-o pe o verisoara a sotului meu ca manca cu atata pofta o ceapa vreau sa spun ca asi manca si cu paine cu gem si culmea nici nu-mi face rau.
Fetelor, ma doare rau de tot gatul, imi arde, abia mai pot sa inghit, mi-am facut miere cu grefa si am baut mai bine de 1 l dar nu mai suport. Problema e ca incep si sa tusesc si nu prea am voie sa ma fortez. I-am spus sotului sa-mi i-a sirop de pin, ce altceva sa mai incerc ?
Claudia
23 +
tcelen spune:
LAURA IONA ,MERCI,MA SIMT MAI BINE!1
PISPIRICA,MULTUMESC,INCERC SA STAU CAT MAI CUMINTE
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Pispirica spune:
Laura Ioana daca zici ca e cald si soare afara, mai bine ai fugi sa te plimbi un picut. e pacat sa nu profiti de vremea buna, cat mai este.
Referitor la spumantul de baie, daca imi aduc bine aminte, fetele ziceau ca parca n-ar fi indicat in sarcina. Nu stiu ce sa zic. Poate o data n-o fi foc. 
Pispirica's album