Mamici de martie-aprilie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tina,casa de piatra si de multa fericire si iubire sa aveti parte,scumpa.Distractie placuta!

Catrinel,bine ai revenit!Cand mai ai timp sa ne mai impartasesti si noua din impresii.Stiu ca e tare obositor drumul.Felicitari pentru domnisoara miscatoare !
Ciuf,felicitari si tie pentru bebe miscator!Dar sa stii ca si fetitele isi iubesc mama si cred eu ca este o relatie si mai speciala pentru ca o intelegi si in timp te intelege mai bine decat un baiat.Stii tu,femeile sunt de pe venus si barbatii de pe marte,adica cu alte cuvinte creerasul si hormonii sunt diferiti si ne face sa simtim si sa actionam diferit.La ce nume va ganditi voi sau inca este devreme si nu ati vorbit de nume?

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey fetelor pe unde umblatzi? O ajutatzi pe Tina cu pregatitul? Am ramas codashe la scris.

Eu turbez de nervi: sotzul a plecat de 4 ore si ceva la tenis de masa si acum nu raspunde la telefon; de o ora cred ca l-am sunat de 20 de ori Si de doua ore si ceva nu se poate juca tenis de masa ptc este aerobic la sala aia (mie mi-a picat fisa mult mai tarziu), deci e cu baietzii la o bere!!!!!! Simt ca turbez si alta nu; incerc sa ma calmez ca stiu ca nu-i face bine lui bebe, dar maine iar am o partida de scandal, ca nu scapa el asa ushor

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Hello fetele,
Am trecut repede repede sa va salut si sa va doresc o saptamana minunata,sa va spun ca noi suntem bine,un pic stresati de cand am inceput si eu sa lucrez,dar e ok.Ma mai ajuta sotul,doar suntem o echipa.
Felicitari pentru cele care au aflat ce sex are minunea din burtica,de asemenea si celor care si-au simtit bebelusul miscand pentru prima oara.
Maine mergem si noi iar la eco si suntem nerabdatori si emotionati.Speram sa fie bine.Vom veni cu vesti si cu poze proaspete.
S-au scris multe in zilele astea cat eu nu am putut intra,am citit tot dar nu am timp acum sa scriu mai mult.
O sa ma mai lungesc maine.

Pana una alta,

Bafta Tina si vreme buna iti dorim pentru maine! Sa petreci frumos si sa iti iasa tot asa cum ai visat!

La multi ani Mihaele si Gabriele si tot ce mai deriva din ele...

Va pupam pe absolut toate,mamici si bebici! O seara minunata tuturor!

21

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Laura, moaaama ce scandal i-as face daca ar fi sotul meu Noroc ca de cind a(m) plecat din tara nu avem prieteni aici, ne avem doar unul pe altul. Asa ca daca i-e pofta de o bere, isi ia una si o bea frumusel acasa, in timp ce se uita la televizor. Oricum, a avut ocazia sa iasa la intilneli cu comunitatea romanilor de aici, dar nu-l atrage ideea. :))

In alta ordine de idei, vreau sa va zic ca, desi la inceput m-am bucurat ca mi se maresc sinii, acu' am ajuns sa ma pling ca-s prea mari (nici inainte nu stateam prea rau). Pai mi-am luat sutien cu 2 numere mai mare acu' doua saptamini, si acum si-ala a ajuns sa imi fie micutz la cupe Plus disconfortul ca am inca pe putin un kg in plus in fatza, plus noaptea cind parca dorm cu doua mingi pe piept... Uof! Si-s abia in 4 luni Pai ce ma fac io pina la 9 luni, ca mai cresc... Dar cind or fi plini cu lapte? Culmea e ca paltonul ma mai incape la burta, dar nu si in dreptul sinilor! Daca mai imbrac mai gros, e teroare! Ualeleeei ca nu mi-am imaginat sa ma pling vreodata de sini prea mari...

Tinutza, si cum zici ca e cu kiltul si cu vintul? Deci pui poze, da?

16fix

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aida eu si acum ma dau cu capul de peretzi, ptc nu a venit acasa, inca si nici nu raspunde la telefon Nu raspunde ca stie ca-i fac panarama inca de la telefon; daca as sti macar unde e dus, m-as duce acolo si i-as face panarama unde-l gasesc (i-am mai facut-o de cateva ori), dar habar nu am Pentru faza asta maine sun la coafor si ma programez la facut shuvitze, ca tot se plange de bani

Nashpa faza cu sanii; si eu ii am mari, dar pana acum nu am schimbat sutienele, mi-am cumparat bustiere de alea pt sport din bbc. si sunt super.

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina, iti doresc casa de piatra si o zi minunata! ai toate motivele sa fii o mireasa-mamicutza-super-fericita, plus ca esti deja o... lady! Ai grija de bebelica. Asteptam impresii si poze!

Pispirica, esti totala, faza cu "Da' insarcinata cand ramai?" a fost buna de tot. Cat despre foame si pofta de mancare, si eu mananc cam din ora in ora ceva, altfel mi-e rau...

Aida, parca vorbesti in numele meu, nici pe mine nu ma mai incap sacourile, paltoanele sus, la sani... La burtica ça va, dar cu mingile nu m-am gandit ca va fi chiar asa... Ce ne facem? am citit ca la pantofi luam un numar in plus si asa ramane, nu e destul ca-mi fac probleme ca n-o sa mai pot purta pantofii, sandalutele si cizmulitele mele dinainte...

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by kim
am citit ca la pantofi luam un numar in plus si asa ramane

ceeeee? adica vrei sa spui ca senzatia ca ma string pantofii la degete (pantofi care mi-erau mari pina acum), nu e doar o senzatie???????????
Dumnezeule, sper sa nu fie adevarat! eu deja port 39.5 - 40! oi avea eu 1.73m, dar nici sa ajung sa port pantofii lui sotzu-meu nu vreau, ca de obicei imi cumparam pantofi mai mari... asa ar insemna sa fac picior de 41 si sa port 42...

16 fix

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Aida si Kim- nu va mai speriatzi cu piciorul, nu e regula, eu va sfatuiesc sa faceti miscare cat mai multa, plimbari lungi si ce mai puteti,innotul e f.bun, mie nu mi-a crescut deloc picorul, si nu sunt unflate inca
Si cu ecografiile sa aveti grija cum puneti intrebarile ca sa primitzi raspunsuri,si sa nu fie tehnicienele intr-o pasa proasta si sa va zica ca ele nu au voei sa spuna sau nu vad-ca se vede clar de ex. sexul, noua azi ni s-a confirmat ca e 100% fetitza, no doubts!
Cu sanii, da cam 2 numere u crescut, dar stagneaza dupa sapt 20!
Mult succes cu sarcina in continuare!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina, CASA DE PIATRA! Sa aveti o zi minunata care sa ramana pentru totdeauna o amintire deosebita!

Ariadna, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Casa de piatra,Tinutza si sa aveti parte numai de lucruri bune pe drumul vostru !!!zmuahhhhhhh!!!!

Acu` smile!!!!!
Aseaaaaaa....acu` sa inceapa petrecerea!!!!

Asa-i ca ne-am distrat grozav?????

Va pup!!!!!

Io17+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput