Bebelusi de mai-iunie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am revenit cu niste info foarte pretioase: la pete killeroase de mancare de bebe mai bine merge ACE pentru colorate, e ceva mai nou, e mult mai bun decat Vanish. Parerea mea.

De doua zile, m-am reapucat din nou, inca o data si da capo, de sport. Mai, ce sar slaninile pe mine. Mi-e rusine si sa ma vada barbatu-meu cand imi fac programul, desi e dragut, saracu', cat poate fi cu o balena pe post de nevasta.

Gusta-exact asa m-am simtit eu acum o saptamana, dupa ce mi-a venit ciclul, provocat cu medicamente, ca era musai. Poate ca e un fel de sindrom premenstrual nasol. La mine a fost oribil, nu doresc nimaniu sa treac aprin asa ceva.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana da ce face pentru 6 milioane?! A mea sta de se satura si mai mult de 2 nu-i dau,iar daca in frigider gaseste slanina afumata(originala cu holograma din ardeal) nu mai vrea nici bani...
Poate asa sunt tarifele la voi,dar mi se par exagerate..

Am facut cartofii aia in sos de ceapa,am pus si tzatza de pui( a se citi piept de pui) de la supa,au iesit buni...sunt tare curioasa daca papa Delia...

Gusta la noi nu este kiwi la borcan...asa ca ma risc la naturale,desi Delia nu prea le agreeaza,inafara de banane...iar la fasolica chiar ma batea gandul sa ma arunc si eu,la de-aia verde nu boabe...ca zau daca mai stiu ce sa-i dau la copilul asta inafara de boratura aia de ppiure de legume...
Sa mergi neaparat la dr...poate fi si un fibrom uterin sau niste chisturi,cine stie...

Hai ca merg la nani...sunt franta,ma rupe spatele in doua ca se schimba si vremea si greutatea mea...ma dor si picioarele si maine iar stau de paza la metereze si port dialoguri "inteligente" cu meseriasii lu'peste...

Noapte buna...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare la fete!

Ioanailincam, este ora 21.30 si Alex inca se joaca. Asta are radar la ochi... Cum s-a facut 22.00, cum gata, lesinat de somn... Off!

Sa va mai zi una buna. Astazi eram in camera cu copchilu si calcam. Pe Alex il pusesm in pat si eram cu ochii pe el sa nu se rostogoloeasca... Si la un moment dat, fiind in mijlocul patului aud un "BUM", cazuse copilul din pat, pe burta de data asta... Cu cateva plansete si apoi rasete si ne-am linistit... Mai cum e posibil ca doar eram cu el si ma uitam la el... Firar sa fie! Asta este... Vorba fetelor tot o sa cada... Sa ma obisnuiesc!

Acum sta in pat si ce credeti ca face: Se joaca cu sosetele lui... Si le-a tras incat le suge... "Mai, n-auzi", cica eu ii ziceam vre-o doua..." Si rade de n-ai treaba... Eee, ziceti si voi...

Hai o seara excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen - sa nu crezi ca face mare lucru pentru 6 milioane. Colega mea stiu clar ca nu avea alta pretentie decat sa stea cu copilul, ca sa nu pateasca aia mica ceva si femeia sa zica: Pai daca a trebuit sa spal vase/calc/fac mancare? Eu voi incerca sa obtin sa faca si ceva menaj cand are timp, ca daca pastrez si femeia la curatenie (alte 1.200.000)ajung la faliment, dar sa vedem ce obtin. In orice caz, cam astea sunt preturile pe aici, se pare.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

monu, sa ne spui si noua cand va ies dintisorii, ca bursuca incepe sa aiba fesele rosii si incep sa o banuiesc...desi nu simt nimic la pipait...ar fi grozav sa avem un tabelas pe undeva cu dintisorii cand incep sa iasa si ce simptome are fiecare, sa citim si sa ne linistim!

ioanailincam, in principiu de la 5 kile se pot abtine sa ceara noaptea de mancare, noi avem prieteni (bebe de 7 luni si de 12 luni acum)care au facut noptile intregi de cand bebele avea 3 saptamani, ca ma enervam numai cand ii auzeam. dar dupa 6 kile rezervele care le au le permit sa tina pana dimineata si pot fi invatati sa nu mai ceara, cum am explicat mai sus si cum au facut majoritatea colegelor mele de servici, deoarece concediul de maternitate e aici de 4 luni in total.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mey, pusei si eu povestea naterii la semnatura, dar daca dau pe ea nu ma trimite exact la ea (e undeva la mijlocul paginii). Se poate face ceva in acest sens? Merci anticipat.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60788&whichpage=9" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Buna la fete!
Mi-a luat cam o ora sa ma uit pe mesaje...si sunt ividioasa pe voi sa stiti cu culcatul asta!A mea fetita de 2 zile nu mai doarme de la 6 pana la 8..adica la 6 i-se face somn ii fac baita , mancarica si somn...dupa aia se mai trezeste pana la 8:30 si dupa aia doatrme pana la 12 sau 1 noaptea..iar se culca si doarme pana la 5 sau 4 si dupa aia doarme pana la 8...Ehhhhh..
Mai nou de 2 zile nu mai face asa...acuma face diaree si o intinde peste tot de trebuie so schimb ..si cum am schimbato gata s-a terminat somnu....Mai a patit cineva asa ceva? Plus ca nu stiu de la ce naiba are atata diarie, ca deja atre 2 dintisori cei de jos, si nu a avut atata diarie ..de vreo 3 ori pe noapte..plus nu mai zic ziua...
Plus , are bubite de la candida intre picioruse si pe fata...trebuie sa ii dau cu tot feluol de creme...Sa fie si de la aia?
Doctorita mi-a zis ca sa astept inca cateva zile cu diaria sa vedem dacac tot asa o tine...
Daca ati avut asa cazuri , va rog sa ma luminati si pe mine ca sunt tare aiurita de cap cu toate asta..plus nu prea dorm mult din cauza kkatelului..
ASA aiurita cum sunt am uitat sa va spun la multi ani si sanatate puiilor, sa nu ajungeti ca mine!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

fructe exotice - pediatrul nostru ne-a sfatuit sa nu ii dam pana la un an, pot provoca alergii. Deci atentie, mai ales cele care aveti cazuri in familie. nu va grabiti cu mango, kiwi si alte asemenea ca nu aveti nimic de castigat, doar riscati sa ii sensibilizati.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

boobooricu, fii f atenta cu diareea si hidrateaz-o. da-i sa bea aa cat de des, ei se deshidrateaza f f repede. fierbe orez si fa-i biberoanele cu apa in care l-ai fiert.

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Buna, am venit si noi la raport pe cind voi dormiti:)
Ne apropiem si noi vertiginos de 6 luni, si ne pregatim se diversificare - adica am cumparat castronas, lingurita si cereale. A mai ramas doar sa scoatem scanuelul de masa de la naftalina si gata! Sper sa coopereze bebelina...In orice caz sint f bucuroasa ca am reusit sa ajungem la 6 luni cu alaptatul exclusiv.
In rest, nici ea nu se intoarce, Ruxel...cred ca pur si simplu nu e interesata, pt ca fizic sigur poate, acum citeva zile am pus-o in pat pe spate si era o cutie de wipes linga ea si s-a intors dupa ea de parca asta ar fi facut toata viata:) dar de atunci n-a mai repetat. De stat in fundulet sta f bine, si ii place sa se arunce asa sus jos pe picioruse.
De sculat noaptea si ea se scoala, dar cum doarme cu mine ii bag tzitza-n gura si adormim la loc:)
Pisik, cind vii pe partea asta a baltii?

Mergi la inceput