Bebelusi de mai-iunie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, eu nu ma prea pricep la chestii de pC cum imi fac link-ul de foto mai scurt? am vazut ceva ca trebuie sa pun la coada url dar nu imi iese figura. mai trebuie sa fac ceva? dar va rog sa imi explicati ca la prosti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna fetelor...

La multi ani,sa traiti cu numele cele care va sarbatoriti ziua sau aveti sarbatoriti in familie...

La multi ani si micutilor sarbatoriti din zilele care au trecut...

Sper ca sunteti bine cu mic cu mare...

Noi suntem bine...dar mare lucru nu stiu sa va spun ca nu prea mai dau pe-acasa...pana luni cand au plecat ai mei nu prea am dat pe-acasa decat seara,iar de ieri si azi stau numai pe capul meseriasilor care ce sa va zic...din august nici acum n-au terminat beleaua aia de casa...
Azi s-au apucat de tapet in camera Deliei si eu in acelasi timp cu mainile de cap...

Ma intreba cineva,nu ma intrebati cine ca nu mai stiu,de ficat...i-a dat azi femeia Deliei si a lins efectiv castronul...Maine incercam din nou...Nu am timp sa stau dimineata ca plec ca sa incerc si eu odata sa-i dau oul...

Ce-am observat la Delia ca plange imediat dupa mine,ii rade si parul cand ma vede dupa o zi intreaga,bajbaie niste onomatopee pe care nu le-am mai auzit pana acum,se taraste binisor de tot,sta in mergator tapana rau...si mai nou inainteaza cu el...
si o mananca tare giingiile...

Cam atat...ma chinui sa citesc din urma,imi lipsesc "discutiile" noastre...As vrea sa pot sterge ultimele luni din viata mea si sa contiunui...dar am reusit sa constat ca nu pot...

hai ca mai intru,later...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Monu cam asa:
[url= "aici scrii adresa unde sunt pozele" ]cum vrei sa apara(ex.poze)[/url]
Spatiul dintre egal si ",precum si cel dintre " si ] il stergi

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

poze Alexia Ioana

si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

loreen am reusit si eeeeeuuuu! uraaaa! merci mult
apropo, tu cand te intorci la munca? pe mine scumpul meu sef m-a sunat si m-a intrebat cand vin la munca. si mi-a zis ca daca nu vi acum! la munca ma muta pe o alta functie, evident mai mica! auzi ce chestie! muncesc ca prostu 5 ani si daca nu ma prezint la munca ma pedepseste!

Mergi la inceput

na ca am facut alta boroboata! mi-a iesit modificarea in cadrul cap dar cand am incercat sa fac aceeasi chestie si la profilul personal pt semnatura nu mai merge. pleasseeeeee!!! help!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, poti sa-ti pui la semnatura link-ul acela scurt, cum ii zici tu.

Fetele care mai alaptati, sau chiar si cele cu bibe, stau puii vostrii cind le dati sa manince? Ca Andrei sta cu gura pe tzitzi dar mainile si picioarele ii umbla de jur imprejur. Iar daca aude vreun zgomot prin casa imediat e cu capul sus, ca un popandau mititel. Costi trebuie sa stea pitit, sau sa nu zica nimic, ca daca il aude il urmareste cu privirea sau ridica iar capul de pe tzitzi ca sa-l vada ce face. Doar noaptea ce sta linistit si suge, ca o face mai mult in somn. Nici nu stiu daca a mincat cum trebuie, caci curiozitatea lui e mai mare decit foamea. Prefera sa vada si sa stie el tot decit sa manince.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, vezi ca ai pus dupa link ghilimea simpla in loc de dubla.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

gabitzu, cum sa fac pt semnatura? ca nu imi mai iese figura.

nici bb al meu nu sta cuminte cand mananca. e tare curioasa! doar cand doarme mananca linistita!

si Alexia Ioana
[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos'] poze Alexia Ioana [/url]

Mergi la inceput

intelese si prostu in final! sper sa iasa figura

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

a intrat si fata in randul lumii

Mergi la inceput

Monu imi pare rau sa-ti spun dar seful tau este un guitator ordinar,santajist...in primul rand ca 360 face referire clara la statutul ia o pauzarii cadru care sta acasa ...adica pe baza de raport esti scoasa din productie cum s-ar spune nu si din statul de organizare,iar apoi la noi "activele" nu exista chestia cu preavizul din civilie...asa ca daca nu vrei nu te duce...pentru ca pentru a te muta are nevoie de acordul tau...sa mai studieze statutul...
Eu la munca intentionez sa ma intorc in ianuarie sau cel mai tarziu februarie...
Cu indemnizatia am sunat la bucu la directia financiara...te doare capul ce explicatie au gasit sa fie ca ei...

Si Delia topaie prin bratele mele sau prin scaun cand mananca...si tot asa trebuie sa dispara toti si toate din raza ei vizuala ca altfel mananc eu...

nu stiu ce naiba are de nu modifica

Mergi la inceput