Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu am cumparat ieri Nurefen si Panadol pt copii, sa am in casa la nevoie. Unu e pe baza de paracetamol si celalalt pe ibuprofen (parca), si copilul poate reactiona mai bine la una dintre substante.

Multumesc de raspunsuri referitoare la vaccin! Eu nu i-am pus termometrul, pentru ca nu mi se parea ca ar avea febra.

deea, poti minca cioco dar cu masura; eu am mincat f multa odata cind avea fata 2 saptamini si ... s-a simtit, a miriit mult. Cred ca ceaiul de menta o sa-l constipe si pe bb, dar poti incerca o zi.

Fetelor, noua distractie pentru Miruna: ma imbrac in culori vii, o pun in bouncer si dansez in fata ei; imi urmareste picioare cu privirea, ma misc in jurul ei sa-si miste si ea capul; nu scirtziie decit cind ma opresc, da si din picioare; o face mama dansatoare sportiva profesionista.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, da' e super ideea ta cu dansul. Asa ne distram si noi, nu numai bebelusii si in plus facem si miscare. O sa testez si eu!

Fetelor, va propun sa facem schimb de experientza privind modalitatzi de distrat copilu'. Ca eu in afara de cucu-bau sunt in criza de inspiratzie. Voi cum va mai jucatzi cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Simodina, noi vorbim in germana si cu cuvintele foarte accentuate. Ii cant, si se distreaza de numa-numa, ca eu nu am voce . Si am o jucarie din plush care zornaie si cu aia ma tot joc in fata ei. O mai pun pe burtik si stau in fata ei si povestim.
Dar cea mai buna prietena a ei e suzeta si caruselul muzical.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Astazi i-am cantat la Petra, La multi Ani! Am implinit 3 luni

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Codruta felicitari si la multi ani pentru Petra. sa creasca mare si sanatoasa. sa aveti numai bucurii din partea ei

-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Anya ai dreptate cu pampersii ..si mie mi s-a parut mai absorbant libero.
Codruta si Jadi am incercat cu suzeta dar se enerveaza si tipa ..doar cand vrea el o pauca cum trebuie..am reusit pana la urma aseara.
Nu stiu ce sa mai cred dar copilul meu e tare agitat si nervos..nu mai adoarme singur deloc decat noaptea..in rest si cu suzeta si leganat in carut sau in brate dar uneori dureaza cate 30 min. si tresare dupa 5 min, uneori incepe sa planga si trebuie sa vorbesc cu el sa il linistesc ca sa adoarma iar ..o s-o intreb si pe pediatra de ce e asa stresat .
Dupa ce il adorm si il pun in patut in 5 min. e treaz si tipa iar ..aseara pe la 20.00 a trebuit sa il tin numai pe mine ca sa doarma si el o ora.

O fi intrat in criza de la 3 luni sau la el e criza continua ?

Oana Andrew ce mai face?

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Petra Alexandra (codrurta), Alexandru (mihaela_e) si Radu-Ioan (kristinutza)!

codruta, si la mine caruselul e pe primul loc; nu exista data sa intorc cheita aia si sa nu rida. Noi avem 2 carusele eftine cu cheita, si am pus cutiutele care cinta una in prelungirea alteia, astfel incit i le invirt pe rind. La urmatorul copil o sa-mi cumpar un carusel mai shmeker, am inteles ca sint cu telecomanda; si poate o sa aiba si mp3-player, sa nu mai am grija melodiilor.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

La multi ani bb-ilor care astazi implinesc 1,2 3, luni !

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Ioana si eu dansez si cant in fata lui Alexandru..uneori chiar imi schimb hainele ca sa nu scartzaie fiindca trebuie sa ma aiba mereu in fata ochilor.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Maddy ce e aia muguet???? iar despre lohii ce sa zic, cum ti-o fi norokul, noi suntem in saptamana a 7 a de la nastere si tot nu se dau duse

Deea si Vlad se uda, mai ales noaptea.am trecut la pampers marimea 3 si ii sunt cam maei da 2 ne strangeau la piciorushe .

Vlad a racit ii curge nasul foarte tare ......mami s-a cam speriat, bine ca nu face febra......

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput