Va rog sa ma ajutati .Am un baietel de 1 an .La 6 luni fiind internat in spital a suferit edem cerebral.Desi are un an nu vorbeste , nici mama nici tata nu spune decat eeee.In urma edemului suferit a facut tratament cu cerebrolizine .Va multumesc
Oricum este cam mic sa vorbeasca... Nici Adi (acum 5 ani) nu vorbea la 1 an... tin minte ca a venit doctorul la noi acasa si Adi s-a dus sa-i sufle in cafea... ca era fierbinte... Atunci doctorul ne-a spus ca este OK, ca vede ca le stie pe toate...
Nepotelul meu are 2 ani si nu spune mama... stie foarte putine cuvinte... daca se pot numi cuvinte... de genul : Cum face vaca? MUU...
Sincer doar o persoana avizata cred ca iti poate raspunde la aceasta intrebare, altfel doar ne putem da cu parerea. Nu ai fost la nici un medic sa-ti ofere mai multe explicatii?
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Cerebrolisyn-ul este un medicament homeopat, din extract de celula nervoasa porcina, care imbunatateste circulatia cerebrala. Nu are nici o legatura cu problemele baietelului tau.
Ideal ar fi sa consulti un neurolog, sa vezi daca mai sunt probleme datorate edemului cerebral
al meu copil la 1 an si 8 luni spune numai eeee, si nu-mi fac probleme (si nu mi-am facut probleme nici ca a inceput sa umble abia acum 2 saptamani)
"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"