Bebelusi de martie - aprilie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi....

desi nu am scris nimic am fost aici pe baricade si v-am citit dar de fiecare data cand incepeam sa va scriu intervenea cate ceva ...sper ca nu si acum

In primul si in primul rand vrem sa felicitam toti sarbatoritii din ultimele zile si de maine ...sa fi-ti santaosi , frumosi , norocosi si sa va bucurati parintii si familia cu multe reusite si impliniri ..si POZNE.. La multi ani!

Felicitari si Iepurasilor nostrii dragi

Nino ...cred ca asta seara sau maine dimineata iti dau mail cu traducerile promise

mamacita ...multa sanatate si pupici lui Alexutu cel cuminte!!

oanamc Felicitari ptr masa copioasa si ptr ridicatul in fundulet

Zuzu am vazut pozicile de la concert aveai dreptate e mai dulce "nenea" decat in pozele de pe site-ul oficial..Maine ne ducem la posta .....Uraaaaa!!!

Valenka...
La multi ani![is]
sanatate,fericire si multe impliniri ...cum ce sa serbezi?!?? Viata asta frumoasa ...zambetul minunat al Comorii...familia ..prietenii si raspunsurile noastre

Am vazut reclama la un spray care se foloseste mai nou ptr curatarea urechii ...betigasele imping murdaria si ceara inauntru pe cand acest spray le dizolva ....promit sa retin numele uramatoarea data cand vad reclama

S-a trezit Maria-Sa ....revin

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Alessia chiar incepusem sa ne facem griji, tot vorbeam astazi cu daria la super mamici ca nu ai aprut si sa nu se fi intamplat ceva. multumesc frumos pentru materiale.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

imi doresc sa vina ziua in care o sa pot sa imi amintesc toate numele si toti bebeii celor care scriu si sa particip mai activ.

dariam-am uitat la poze, ce furmos e brien si ce mare !

elliniama bucur ca v-a folosit laptele ala, imi pare rau ca v-ati chinuit atit. cum e cu reintroducerea laptelui normal?

valenka iti urez si eu multi ani fericiti alaturi de familia ta! si mie imi da tircoale o usoara nostalgie la aniversari, nu atit din cauza numerelor, ci ca imi lipseste familia si prietenii de acasa. cum ati sarbatorit?

Eu sint singura sapmtaina asta,sotul meu lucreaza la 4 ore deaprtare si vine doar in wekend acasa. ieri am iesit la o plimbare mai mare, si lui nati i-a fost frig,(nu l-am imbracat destul de gros) ca asa ca azi era bocna de racit. il izolez pe gabriel cit pot,si saracii sufera amindoi ca nu se jaoca impreuna. sper doar si ma rog sa nu faca laringita & co. cum avea el obicei..si bineinteles sa nu il imbolnaveasca si pe gabriel.

va doresc o noapte buna, ( si noua , si noua!)
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumesc tuturor pentru urari:Adrianafedorca,Rrox,andruzza,daria,marox,adseana,si voua felicitari petru dintisorul 2,nino,mamacita,danna_j,valenka.

Valenka la multi ani si nu oricum ci fericiti,sa te bucuri de toti dragi.
Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Zuzu ma bucur ca distractia a fost pe cinste.
Martijn a racolat o raceala ,tuseste ingrozitor,se pare ca nu-i nimic grav dupa spusele medicului de familie,si am primit ser fiziologic.....Sunt cam ingrijorata nu sunt de acord cu 'tratamentul'primit....poate ma ajutati cu un sfat,ceva homeopatic sau...habar n-am ,sunt cam ingrijorata.Nu are febra dar tuseste pana varsa.

pupici la mamici,pitici si burtici

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata.

LA MULTI ANI! TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI, BEBELUSI, MAMICI, TATICI SI CEI DRAGI VOUA.

Va pupam si va dorim o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI! Thomas Daniel (Garielaveres), sa cresti mare, sanatos si norocos.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

La multi ani !!!! pentru Thomas Daniel si mamicii lui Gabrielaveres.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

La multi ani!!! tuturor celor care poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela, multa sanatate si noroc in viata, sa iubeasca si sa fie iubiti. O viata plina de bucurii si de impliniri si intotdeauna sa fie inconjurati de dragoste si voie buna.

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani tuturor Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor si Gabrielilor, mici si mari!!! Sa aveti o zi minunata si sa petreceti pe cinste!

La multi ani fericiti Thomi!!

Mamacita testul am inteles ca depisteaza IgE-uri. Mariuca e fan Harry Potter, desi favorita e Hermione E incantata de cadou, desigur. Ioana a primit niste jucarele de bebe si ceva hainute, n-are inca treaba cu Harry

Caramella Multa sanatate!

Gabrianah Multa sanatate lui Nati!! Sper sa-i treaca repede si sa nu ii dea si lui Gabriel! amandurora, unuia ca-i bolnavior si celuilalt ca-i aniversat!!

Ce bine ca e tot frumos sfara! Ieri am stat la soare in parc vreo doua ore si jumatate si a fost tare bine. Ioana in carut facea nani in plin soare si mami pe banca citea F1 Racing Poate va mirati ce tot mor eu de bucurie ca stam afara cate 2-3 ore, dar cat am tot fost bolnavioare am stat numai in casa si credeam ca am ratat toamna asta.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura19 spune:

Salut fetelor
Am si eu o fetita nascuta in 11 martie 2005 pe care o cheama Alexia
Ati putea sa-mi spuneti ce le mai dati de mincare bebeilor vostri?
ca eu nu mai stiu ce sa-i dau. Am inceput diversificarea la 5 luni jumate.
Nu mai stiu ce sa-i fac de mincare
Ajutati-ma pls
Cu drag
Laura si pitica Alexia

Mergi la inceput