Bebelusi de martie - aprilie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

adseana La multi ani !!!! va doresc multa fericire si o zi frumoasa

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Adseana La multi ani!!!! si o casnicie superba.

La multi ani!!!! David Emil - Erix, Thea Ioana - Crangutalil si Daniel - Corrinutza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Adriana multumesc din suflet! Mosului Cezar!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Ninocikap iti multumesc mult si tie pentru urare!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adseana, sa aveti parte de o iubire ca-n povesti si o casnicie fericita.La multi ani!

DannaJ, Sara a avut o aniversare super distractiva.Mi-au placut foarte mult pozele, tortul dar mai ales sarbatorita si mamica ei.Pupici frumoaselor

Rp, am vazut si eu (abia acum) pozicile cu Maruta ta.Super dulce si vesela.Dar voi sunteti tare curajosi sa tineti copila inca la etaj.Nu a dat inca semne ca ar vrea la parter?Noi am mutat-o de vreo luna.Apropo,Leti are exact acelasi patut, pana si culoarea e identica.Eu sunt foarte multumita de el.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare fetelor,
sper ca nu m-ati uitat!va citesc si ma mir ce repede progreseaza copilasii. parca mai ieri erau niste gogonete mici si acum deja unii se catara, fac pozne, rid, vorbesc. Al meu inca nu spune nimic decit mmmmm .... as vrea sa spuna ceva acolo dada, nana ...ca astazi tocmai a implinit 7 luni! dar poate ca va vorbi mai tirziu. si David al meu se catara de orice gaseste, parca e maimuta, vrea in picioare. ii place in premergator, dar sa nu stea prea mult. deja a inceput sa mearga inainte cu el, ca pina acum mergea doar inapoi. in tarc nu prea ii place, vrea atentie mereu si eu cu spatele meu defect trebuie sa ma aplec sa ii mai dau jucarii. are zile in care maninca f bine si zile in care nu prea. am inceput sa ii dau iaurt, ii place miez de piine si toti prin casa ii dau tot felul de alimente interzise ca sa ii vada reactia. ma supar pe ei ca sa inceteze. strabunica vroia sa ii dea cafea "ca ii pofta"! toate mi se intimpla numai mie? asteptam in continuare dintisorul nr. 6( doi jos si 3 sus) si cred ca detinem recordul in zona daca nu ma insel!
la sfirsitul lunii plecam sa il luam pe tati de la aeroport si apoi la Baile Felix. am putine emotii sa nu uit ceva acasa, dar sper sa ne descurcam. vreau sa fac rezervare la un hotel cu piscina interioara (ca sa nu scot copilul afara) si nu stiu care ar fi fain. a fost cineva pe acolo? vreun sfat?
multumesc anticipat
Cenia si David 09.04.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos

Mergi la inceput

Oanamc thanx! partenerei din TRIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cenia La multi ani!!! lui David, imi pare rau ca nu va-m spus mai devreme dar nu esti in lista, cred....
si noi mancam iaurtel cu miez de paine, tati mai ii da si lui cate ceva din ce mananca desi eu il cert, tu cu cafeaua... dar noi la tara se gasise cineva sa ii dea sa guste si el niste bere si niste tuica, asa ca eu zic ac stam mai rau ca tine...
si noi avem 5 dintisori, tot asa 2 jos si 3 sus si doar atat momentan..

momentan ce credetzi, isi da drumul la manutze cand se ridica in picioruse si chiar sta singurel cam 4 -5 secunde, nu e mulkt dar oricum....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna

mey da' ce muult scriet

Adseana, La multi ani fericit impreuna si o casnicie plina de intalegere si iubire,

Dana, multumesc pt felul in cre ne descrii mereu, si noi ne simtim mereu bine cu voi, va pupam, si abia asteptam sa va vedem din nou

Dantje, ti-am urmat sfatul si aplic masca cu ou in fiecare zi, rezultatele le simt deja, multumesc

Oana, am revazut pozele cu dulcica -frumusica Leti, mai pui poze noi?, ,

Alessia, si noua ne dor de voi, si de Benny cel voinic

Ligia, si bia a avut dermatita atopica, acum mai are ceva urme rosii pe fata si cojite pe scalp, pt care inca bem lapte Hipo alergenic, roseata de la incheieturi e destul de fregvent intalnita la bebelusi de obicei in sezonul rece datorita hainelor groase, bb transpir iar pielea nu poate respir usor, de obicei dispare pana la 2 ani, stiu de la dr care mi-a zis sa ma astept pt ca a avut Bia dermatita, dar mi-a zis ca nu sunt motive de ingrijorare, poate fii pielea doar uscata sau rosie, Bia a avut fara roseata, sa treaca cat mai repede

noi maine plecam intr-o weekend- vacanta, iar duminica cand ne intoarcem o vom vizita pe gabrianah si familia ei, deabia asteptam

zuzule, ce mai faci mey? ce face ginerica? pupam baiatul

bia mi-a racit ieri, ii curg mucisorii ca apa, sper sa n-o tina mult

Oanamaria, tu nu mai zici nimic?, ce faceti voi?

vom pune si noi pozici noi in albumul octombrie
pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Adseana, la cit mai multi ani fericiti impreuna!

LA MULTI ANI! si bebelusilor care-si serbeaza azi ziua de nastere.

Ligia, pupici lui Raducu cel frumos si zimbitor. Sa speram ca e de la portocala si nu e nimic grav.

Oanamc, zilele astea o sa coborim si noi patul, dar nu a dat semne pina acum ca ar vrea sa sara "gardul". Nu se ridica singura in fundulet si se prinde de margine doar cu o minuta. Cel mai mult ii place dimineata sa stea pe burta, sa se ridice pe minute si sa se uite la noi peste marginea patului, eventual sa strige sa ne trezim. Daca il coborim nu o sa mai poata sa faca asta, de accea am aminat.

Cenia, eu nu am mai fost la Baile Felix din copilarie, desi vreau sa mergem la vara, sa-mi tratez oasele batrine. Poate fetele din zona stiu sa ne spuna cum mai e statiunea.

Pupici la dintosi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput