Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
dana_ene spune:
Maraki, mersi !
Bila/inelul de cauciuc sunt de fapt chestiile acelea antistress, care se framanta in mana. Se pare ca sunt utile in timpul travaliului (contractiilor).
Catalina, hai sa-ti spun remediul pe care-l aplic in cazul Oanei: vino la mami sa pupe degetelul
. Mami pupa si... trece
!
OK !
Fetelor, am inceput sa lucrez la lista cu telefoane si mailuri.
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ursoaica spune:
Buna ziua fetelor,
La multi ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor fie cu ziua de nastere fie cu cea de nume, sa fiti fericiti/fericite si iubiti/iubite !
Teolina
, cand o sa o vada fetele o sa lesine
(sper dupa nu inainte
– sper ca nu te superi si intelegi ce zic)
Felicitari tuturor fetelor care au aflat date noi despre bebelini.
Rali mercic de gand, dar sunt bolnava rau : nu pot sa respir, nu pot sa vorbesc (parca am rani pe gat), transpir non stop, ametesc, noroc ca nu am febra. Si din aceasta cauza nu prea imi vine sa ma dau jos din pat.
Apropo de bani si mie mi se pare mult. Sper sa nu coste mai mult de cat am strans si daca da, atunci dr sa fie cu capul pe umeri si sa nu imi ia si pielea de pe mine ca nu am de unde sa scot.
Dana este buna ideea, pe mail este mai sigur daca va hotarati la listuta o sa iti trimit si eu numarul de tel.
Va pup pe toate, asa cum fac vedetele (de la distanta) ca sa nu va imbolnavasc si pe voi. Si ma chinui sa ma urnesc sa ajung si eu pe la facultate ca... mie lene.
poze
Ursoaica
31+
ralirali spune:
Fetelor, m-am uitat si eu la maicile mai mari si mi se pare ok ideea de a crea un cont comun pe yahoo pe care trimitem mailuri cu datele noastre personale. Eventual dupa ce completam listuta, o punem pe site-ul nostru si acolo sa avem centralizat. Dar daca sunt pintre noi mamici care nu vor sa aiba datele publice, ramane varianta de a ne folosi doar de contul de yahoo si sa stim doar noi parola. As vrea sa folosim acest cont doar pentru mailuri, pentru poze si alte info sa ramanem pe forum, mai sunt si alte mamici care ne citesc si e posibil sa simta anumite frustrari daca ne mutam.
Ralu 31+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
dana_ene spune:
Alina
dupa operatie te trezeste imediat din anestezie?
- efectul anesteziei trece destul de repede dupa terminarea operatiei. Eu m-am trezit in timp ce ma duceau cu patul mobil spre reanimare. Dar dureaza trezirea efectiva: mai atipeam cateva secunde/minute, iarasi auzeam ce se intampla in jurul meu, nu prea puteam sa vorbesc fiindca aveam limba amortita, iarasi mai atipeam... dar nu simti nici o durere, esti ca si adormita.
Si vad ca abia a doua zi vezi bebelinul. Asta de ce, ca te simti rau, ca dormi sau asa e procedura?
- Cam a doua zi iti aduc asistentele bebelusul cand tu esti la reanimare. Dar mie mi-au adus-o pe Oana prima data in seara de dupa operatie (am dat ceva asistentei ca sa mi-o aduca). A doua zi m-am dus chiar eu s-o vad, pâsh-pâsh, am ajuns sa-mi vad comoara.
Pai nu poti sa te ocupi de bebe in prima zi pentru ca trebuie sa te refaci dupa operatie, esti legata la perfuzii, abia trebuie sa inveti sa te dai jos din pat.
Bebelinul ce papa in timpul asta?
- Bebele papa lapte praf. (cel putin asta se intampla in maternitatea Buzau)
Daniela
alina80 spune:
DANA, merci din nou pentru raspunsuri
! Dupa cum vezi, am mereu ceva nou sa te intreb! Eu sunt foarte fricoasa si-mi pun problema cum o sa rezist la durere. Si nu-mi place ca il duc asistentele pe bebelin in alt salon! Macar sa fie acolo cu mine sa-mi aline durerile!
TEOLINDA, acum am vazut ce bebelin mare ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Daniela la chestia cu telefoanele si eu m-am gandit, dar cum nu mi-a mers netul, acum s-a stricat acumulatorul si am bateria descarcata la laptop. Si contul comun cu parola stiuta de toate e ok.
Dar eu zic sa luam 2-3 nr. de telef. din RO, fetele din strainatate sa-si aleaga 2 pers. care sa anunte.
Alina,
pt. GABI!!!!!
Monica ma bucur ca esti bine acum, imi pare rau de ieri.
Sunt la Clau la birou, asa ca nu pot sta mult, sorry.
Acum fug la dr. de fam. sa-mi vada rezultatul analizelor.
Poate reusesc sa mai intru cand ma intorc.
daca nu
pe toate, pana-mi cumpara Clau alt cablu.
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 30+
dana_ene spune:
Alina, crede-ma ca e foarte bine ca nu este bebe cu tine dupa operatie.
Nu poti sa te ocupi de el si ti-ar face rau. Trebuie sa te refaci.
Uite, de exemplu, un lucru destept pe care il practica in maternitatea din Buzau: in cea de-a doua noapte pe care mamicile o petrec la reanimare (ultima, inainte de a fi mutata cu bebelusul in salon) asistentele distribuie niste somnifere foarte usoare.
De ce ?
Pai, ca mamicile sa se poata odihni.
ESTE ULTIMA NOAPTE in care mai poti dormi.
Dupa aceea, cu bebe.... vor fi multe nopti nedormite !
Am creat un cont comun:
mamici_01_02_2006@yahoo.com
Deja eu am trimis acolo o scurta lista cu nr. de telefoane pe care le-am primit si cu adresele de mail pe care le aveam.
Deocamdata in lista nu sunt decat Alina, Giova, Catalina, Raluca,
Ursoaica, Teolinda si cu mine. Toate aceste fete sunt trecute in primul rand cu adresele de mail.
O sa trimit celor de mai sus, pe adresele de mail pe care mi le-au trimis parola de intrare pe acest ID comun.
Va rog mult, fetelor, verificati-va asadar mailul si incercati apoi sa accesati mailul comun. Haideti sa vedem cum functioneaza !
Daniela
ralirali spune:
E la fix, Dana
. Asa vom sti unele de altele mult mai usor.
Dana, esti minunata cu sfaturile pe care ni le dai. Pe mine m-a apucat un pic de panica in situatia in care fac cezariana...eu vreau sa imi vad bebita imediat cum ma trezesc, sa fiu eu sigura ca e bine..chiar nu se poate??? Cel putin sa o vad, sa o simt, sa ma linistesc eu.
Fetelor, eu cred ca fetita mea si-a scos capsorul la vedere. Am o burta diformaaaa...in partea dreapta jos e o galma rotunda cam de marimea capsorului si sus in stanga e alta galma mai mare si ovala, unde ma gandesc eu ca e funduletul si piciorusele. Se poate, sau sunt eu paranoica?
Ralu 31+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
toanca spune:
Dana, eu acum am trimis nr. de telefon, dar n-am si scris si adresa de email....
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
Ana_m spune:
Buna gravidutelor,
Asta noapte am dormit relativ bine, desi inainte de 8 m-am trezit, eram deja satula de somn. Am facuttreba prin casa pana acum, si ma pregatesc sa ma duc sa fac mancarica si pe urma baite. Azi de la 6 incep cursurile maternale, am niste emotii dar sunt si tare curioasa.
Dana lamureste-ma si pe mine , te rog , ca sunt cam
. Ca sa las nr de telefon trebuie sa trimit un mail la adresa pe care ai facut-o tu ?
Ana
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos