streptococcus agalactiae (grup B)

streptococcus agalactiae (grup B) | Autor: utocatalina

Link direct la acest mesaj

Tocmai am luat rezultatul la analiza de secretie si mi-a iesit streptococcus agalactiae (grup B)....cind am vazut pe Net ca e responsabil de infectii grave la nou-nascuti: pneumonie si meningita mi s-a ridicat parul in cap...Doctorul mi-a zis sa iau de azi eritromicina la 6 ore cite 2 pastile de 400 mg timp de 5 zile....a mai patit cineva asa ceva? Stiu ca 15-40% din gravide sunt purtatoare de streptococi grup B, asa ca daca a-ti trecut prin asa ceva spuneti-mi si mie ca sa ma linistesc!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

utocatalina,pls,spune-mi si mie unde ai facut analiza ca si eu trebuie sa o fac zilele astea si nu stiu unde.eventual imi poti zice si un nr de tel,pretul.te rog mult de tot.mersic.
din ce am auzit eu se da tratament iar in momentul inceperii travaliului se pune o perfuzie cu penicilina si asa ar fi protejat bebelusul.poate alte fete stiu mai multe.sanatate multa.
Adriana si bebe 34+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Adriana15 eu am facut analiza la Centru medical Unirea...telefon: 0722.318.367/0745.760.402....a costat 680.000 lei...eu incep acum la ora 19 tratamentul de 5 zile cu eritromicina...succes!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Utocatalina, eu am avut streptococ B prezent la analize si nu am facut nici un tratament, mi-au pus perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii, ca sa-l protejeze pe bebe care e ok.
Sunt mai multe grade de infectie cu streptococ, cel mai bine e sa faci cum zice dr si sa nu te sperii, bebe va fi bine.

Succes,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Mercic mult Antoanela...Sanatate tie si lui bb Victor!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

utocata, poate offtopic nitel...da eu abia astept sa iti citesc povestea sarcinii si nasterii la "nasterea pe glob", ca TU o sa ai ce povesti...cat ai muncit pana sa ramai, apoi o infectie urinara, apoi prob cu colul, apoi streptococul asta..si poate am mai ratat ceva...

nitel la subiect, nu stiu cum si daca afecteaza bebeul, datr stiu ca daca e nevoie de tratament, exosta antibiotice care sa-i vina de hac si care sunt permise in sarcina!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Megbeng ma bucur sa te aud...adevarul este ca ai dreptate...eu am dat dintr-una in alta....dar merita orice efort si merg inainte asteptind cu nerabdare sa ma citesti si la nasterea pe glob, precum bine zici....eu sunt alaturi de tine si sper sa apara si bb dorit si sa nu mai treci niciodata prin ce ai trecut...Pupici multi!
Am inceput de asta seara tratamentul!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

utocatalina, mult succes! Sa nu lasi nimic sa te streseze. Daca dr ti-a dat antibiotice va fi totul in regula.

Sarcina usoara in continuare si asteptam cu totii, ca si megbeng, sa te citim la "Nasterea pe glob".

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput