Mamici,nemamici - jud.HD(3)!
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
symaco spune:
io tot zic Mi-ka...numai ca de una singura,asa ca ma pusei pe
!
cum e vremea la deva?la noi e groaznic de frig -17 grade,sa nu scoti´´cainele din casa´´.iesim la plimbarelei da scurte ca ne ingheata nasucul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mi-Ka spune:
symaco! Ma bucur ca mai am cu cine vorbi pe topicul asta
.
Ce sa-ti zic, si la Deva este un frig....-6,-7 grade ziua, noaptea sigur e mai mult(cu minus, bineinteles); azi noapte spre dimineata a nins putinel asa. Nici mie nu-mi vine sa ies din casa...dar trebe, datoria ma cheama; cand aud dimineata ceasul.... De abia astept primavara.
Delia 21, ce face burticuta? Inca un picut si se apropie termenul si vine .
Pup pe toate !!!
Mi-ka
symaco spune:
sanatate MI-ka!
azi a mai nins o tura la noi...inca ninge!ne-am dorit asa mult zapada si acu ne-a cam iesit pe ochi!vrem primavara!!
noi am fost putzin la plimbare si in vizita la o cunostinta cu bebe(1luna jumate are puiul),sybille a mea tare sfioasa la inceput..si dupa ce plecaram da-i cu intrebari:da bebe al nostru cand vine?da de ce nu vine acum?io vreau sa ma joc acum?!
rachel,ce mai zici/zice?ce nazbatii mai face albert?
Mi-Ka spune:
symaco, am sa-ti spun eu ce face albert, ptr. ca se pare ca rachel nu mai prea intra pe la noi (astepta si ea sa-si puna trafic nelimitat la internet). Albert este un pic bolnavior, a avut diaree si a vomitat de cateva zile. Acum este mai bine.In rest este la fel de cuminte, de frumos si de dulce.
Eu m-am autoproclamat nasa lui, si de ziua lui, in 26 ian. trebuie sa-i tai motul. De abia astept.
te pup
Mi-ka
symaco spune:
scuze fetele ca nu am mai intrat de mult,la munca,pe urma nu m-am simtit nici asa de bine!
sper ca puiul albert sa se fi facut bine!
io ii mai urez inca odata La multi ani pt ca cine stie daca intru sau nu pe 26!
mi-ka,cred ca esti tare mandra de noua functie...nasica la taierea motului!poate aduceti si pozici sa va vedem ce frumosi sunteti!
la noi arata termometrul -17 grade,e un soare tare frumos si inselator,ai putea crede ca vine primavara!
burtica creste,maine avem programare la medic...sa vedem ce ne mai zice!
mi-ka tu nu trebuia sa 26 sa te duci in ungaria pt control,ai amanat?!
delia,meems pe unde sunteti?delia zi cum te simti pe ultima 100 de metri?si meems poate ajungi sa ne povestesti cum a fost la nastere si cum itzi merge si acum?!
ilucae,tu nu ai mai zis nimic demult!
Mi-Ka spune:
Ceau,
symaco,intradevar in 26 ian. sunt in ungaria si nu cred ca voi ajunge in timp util inapoi in deva la taierea motului lui bebe albert; asa ca am convenit cu rachel owen sa-l taiem la un an jumatate, poate pana atunci ii mai creste un picut. Acum s-a facut bine "baietu'", nu mai este bolnavior.
te pup pe burticuta si ai grija de bebicul dinauntru
Mi-ka
symaco spune:
la puiul sanatos!
mika iti tin pumnii pt maine la control,sper sa ne dai vesti bune!
hai ca abia astept sa ne marim clubul burticutelor!io am azi programare la medic,mai resocotim odata termenul de nastere si vizionam miscarile Anastasiei!sybille deja ma bate la cap de cateva zile`´cand mergem sa vedem pe bebe`´?!
burtica se mareste pe zi ce trece...e tare nasol cand tre sa facem curatenie,trebuie sa iau pozita patru labe tot mai des!
Delia21 spune:
Corina,si eu am maine draga programare la o sonograma sa aflam cat s-a mai marit puiu din burtic.Abia astept!Zilele astea sunt ocupata rau cu ultimele cumparaturi pentru bebe.Ieri am ajuns pe la spital caci m-au luat niste dureri in magazin....dar suntem bine.Mai am nevoie de cateva zile sa termin pregatirile de bebe.Sunt in al 9-lea cer caci ieri a luat mami meu viza pe 10 ani pentru USA,deci sunt asigurata in ce priveste ajutorul pentru bebe,plus sa poate veni si pleca cand doreste,ah,doamne multam!
Mika,pui,ma rog pentru tine scumpa mea sa reusesti!Albert,,La multi ani inca o data,pui frumos si iubit![url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
symaco spune:
La multi ani puiule Albert!
sa cresti mare,sanatos si sa asculti de mamica+taticul tau!
delia,cum te-au luat durerile la magazin?si la spital ce au zis?nu mai exagera si tu cu pregatirile pt bebe,lasa ca le mai poti face si dupa ce se naste.sau asteapta pe mami tau si faceti impreuna!ai grija de burtica,hai ca nu mai e mult!
noi am fost aseara la medic,termenul de nastere a ramas tot acelas 17 aprilie...mi-a mai explicat inca odata cum se socoteste si acu am priceput si eu!
a noastra e fetita sigur,aseara am vazt mai bine ca niciodata...o fetita sanatoasa tun!
kg am luat ceva,ca tot ma laudam ce putin am luat...am deja 63kg,cam sunt+6-7kg pana acum
!
mika,te ateptam cu vesti bune!
Delia21 spune:
Cori,la spital mi-au spus ca m-au luat contractiile pentru ca de entuziasmata ce eram nu am mai avut senzatie de foame,...intelegi tu ce face adrenalina asta,si de pe la 1 dupamasa ,pana la 8 seara nimic in gurita,nici macar apa,stat in magazine in picioare atatea ore,fara repaos,noi avem deja 36+ de saptamani,.....carat de plase de una singura;bine ca am ajuns in timp util la spital ,m-au pus la aparate sa vada pulsul lui bebe,mi-au dat apa si medicamente de oprire a contractiilor ....si suntem bine.Eu optez pentru cezariana si de asta nu pot lasa cumparaturile pe maicamea care nu nu stie saracuta engleza plus ca eu am preferintele mele,iar pe mandrul sot,....nici sa-mi cumpere o ceapa nu ma pot baza(faceam salata de vinete si daca tot era la magazin il sun pe celular si-l rog sa-mi ia ceapa,=;el imi cumpara pearl-onion,de alea mici si murate la borcan,si la urma normal ca tot vina mea a fost caci nu am specificat de care ceapa imi trebuie,asa ca....)Azi am fost la doctor pentru sonograma si bebi meu e micut pupe-l mami ,abia are vreo 2200g,de asta as vrea sa mai stea la butic macar 3 saptamani sa mai puna ceva carnita pe el.Pupici la zana mica din burtic .
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]