Copilasi de sept-oct 2004 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_a spune:
io cand va aud cu tati care merge sa faca laptele...zau ca va ividiez!
da in sensul ala bun
al meu nu a pregatit niciodata laptele si cred ca ar fi crunt pentru el sa-l ridic la ora aia matinala sa zburde prin bucatarie dupa toate cele..... asa ca prefera sa-l suporte urland dupa mine! Pana pe la 10 luni il luam cu mine in bucatarie si nu mai urla, da acu e mare si greu... imi aduc aminte ca si la munte trebuia sa-l car cu mine in bucataria de afara, dimineatza la 6 de groaza sa nu trezeasca toata cabana....
Ma gandesc ca pana la urma tot va intelege ca vine mami cu lapticul chiar daca el nu urlaaaaa
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
ionella3003 spune:
pufymic, felicitari pt. mica vedeta!!!
ellen, felicitari pt. povestea nasterii de pe prima pagina!
ana_a, dac-ai sti cat mi-as dori ca alex sa manance un pic mai bine, sa nu mai alerg toata ziua cu castronelul cu mancare dupa el si sa-l vad ca mananca cu pofta si altceva decat iaurt!... In ultimul timp, multumesc lui D-zeu, a inceput sa manance ceva mai bine, insa tot cu rugaminti si tot felul de tertipuri. Bine, nici sa te trezesti in tipete nu e ok, insa... sunt ai nostri si tare mult ii mai iubim, mama lor de teroristi mici
!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Nexus spune:
Mey ana_a pai nu trebuie sa impartim frateste responsabilitatile? La noi tati e cel care face laptele si seara si dimineata, nu intreaba decat ce cantitate si gata se pune pe treaba.
ionella3003 pacaleste-l si tu cu cateva lingurite de iaurt si in celelalte feluri de mancare. Nu stiu ce gust or sa aiba, dar poate lui Alex or sa-i placa.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
LORENA,bucurate ca inca nu pleaca singur..e mai precaut baiatul,ce ai cu el
?!....eu daca nu sunt atenta se smulge din mana mea si poc in nas...e tare repezit si fuge mai tot timpul...cred ca sunt paranoica fetelor,dar mie imi e frica sa-l las singur pe gresie,sau afara(fara ham),chiar daca merge....numai in camere unde e parchet il las sa mearga singurel,in rest mai mult de manuta...ca nu se uita unde calca,cade peste toate,mie frica sa nu-si rupa dintii sau nasul
....mai e cineva nebuna ca mine,asa de rau
?....
de la noi!
ANA,si Robert al meu e la fel,la 5-6 dimineata urla pana ajung cu laptele la el...foarte rar a sta linistit,de ma miram
ce-o fi cu el...
pt urlator
!
si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
lorena_andreianu spune:
Of fetelor, mi s-a mai zis sa nu ma stresez atat ca o sa-si dea drumul si apoi vad eu... dar pe mine ce ma ingrijoreaza e frica asta a lui. Tremura efectiv!!! Mai e totusi vreun pui care inca nu merge? sa stiu ca macar nu suntem in coada de tot... 
Multumim de incurajari, sfaturi si pupici. Astia din urma vi-i inapoiem inzecit 

Ana, si la noi se urla dimineata... dar nu cat sunt iesita din camera sa fac laptele ci de cand il iau din pat si-l pun in pat la noi sa-i dau lapticul... lesina, nu alta, cand vede bibe si eu, nebuna ce-oi fi, nu vreau sa i-l dau.

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Naty spune:
lorena da, mai e cel putin un copil fricos - al meu. Poate sa mearga singura, chiar merge, dar numai de la unul la altul, ii e frica sa isi dea drumul singurica. La fel ca al tau, se catara peste tot, merge intr-una tinandu-se de mobile, dar singura nema!
cristia felicitari pentru Andrusca umblaret!
iulyp sarcina usoara!
Am fost si noi luni la control la dr. Culcer - e bine, are 9.100 g si 76 cm la 1 an si o luna (o slabatura, ce mai!).
Zilele astea a avut ceva probleme cu stomacul, se pare ca e o viroza, asa ca suntem la regim + niscaiva doctorii, sab-simplex, debridat si inca o chestie al carui nume nu-l retin.
Ultimele pasiuni - sa treaca de pe fotoliu pe canapea, sa se legene in sezlong stand in picioare singurica, sa aplaude tot ce face (ne pune si pe noi sa o aplaudam), sa impinga premergatorul prin casa.
Avem si 2 cuvinte noi - coucou (caine) si cheche (niste chei de la un dulap, care sunt jucaria favorita).
Si ... in continuare numai dupa mama, sunt tare suparata, ca de cand cu dragostea asta uriasa mama a tot luat-o in brate si o doare iar coloana rau (ea nu are voiue sa ridice mai mult de 2 kg).
Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
duculeatza spune:
Salut fetele si mersi de raspunsuri.Adevarul e ca nu cred ca a fost neaparat de la vaccin mai ales ca v-am spus facem o zi febra 2-3 pauza si tot asa.
Ana draga si la noi e recital pina vin cu laptele dimineatza si uneori si seara.ca veni vorba stiu ca nu se dau antitermice mai mult de 3-4 zile maxim.
Lorena,eu cred ca trebuie sa ai incredere in copil.Va merge cind va fi pe deplin pregatit.Insistentele nu au rost,mai mult pot sa-i faca rau si sa-i amplifice teama.Asa ca,eu zic sa lasi copilul sa-si faca damblaua.O sa te saturi de umblat dupa el si de crize de nervi cind nu-l lasisa mearga incotro vrea el.Vroiam sa va zic mai multe dar nu am timp.Azi e o zi grea pt noi.La ora 4 jumate suntem programati pt operatia de fimoza.Am un stres in mine de nu va vine sa credeti.Sa ne tineti pumnii.PUpici multi si mai vorbim.Apropos, modificati careva listuta cu dintisori pt noi,please..Avem 8 si 2 masele.mersi mult.
aissa spune:
Buna ziua....nici azi nu ne-am vaccinat.
O sa facem ROR-ul la sfarsitul lunii sa fim mai multi copilasi.
Roandre am intrebat de Varilix cand se face si mi-a zis ca minim dupa 2 luni de la ROR, noi ROR vom face la 1 an si 2 luni asa ca Varilix pe la 1 an si 4-5 luni. Am inteles ca se gaseste greu Varilix, aveti idee e pe undeva? Cat costa? Il putem lua din timp si sa il pastram?
Lorena nici Ale nu merge decat daca ii dam un deget. Nu se lasa in el, deci e psihologica chestia sa realizeze ca poate si singura. Sau merge tinundu-se de mobila, pereti....
Avem si 1 problemuta...ceva la fundulet, nu stiu sa zic ce e ca nici desteptul asta de dr nu a stiut, are un pic de carnita crescuta....dintr-un riz din ala de la sfincter vine ceva in sus.... Cam de 2 saptamani a aparut si creste asa ca o sa merg undeva la un chirurg/dermatolog sa vedem ce e si ce se face...
Plus ca mi s-a pus pata sa ii schimb laptele ca pe asta il gasesc tare greu.
Ce lapte mai dati voi la copii?
Cristina si
Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
ellen spune:
Duculeatza, sa treceti bine peste operatie...va tinem pumnii. Multa sanatate.
Aissa, eu ii dau Humana 3. Va tinem pumnii sa nu fie nimic grav acolo la fundulet. Sa ne tii la curent.
micutei Ale.
Lorena, si Alexuta mea era foarte fricoasa si a mers mult timp tinuta de manute pana sa-si dea drumul singurica. Eu zic sa nu iti faci probleme ca o sa mearga in curand. 
Naty, multa sanatate ...sa treaca repede viroza.
Ionela,
multumim mult.
CRISMIR, eu o las pe gresie dar sa fie incaltata sau sa aiba sosetele din alea care au cate ceva pe talpa ca sa nu alunece pe gresie.
Ana, eu nici nu mai tin minte de cand nu am mai facut laptele. Numai tati il pregateste.
Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
frosa spune:
lorena si eu posed un copil extrem de precaut. M-am uitat la data nasterii si am obs ca al tau este cu aproape 1 luna mai mic ca al meu, deci ... si al meu face exact cum ai spus tu, de (cred) o saptamina si-a facut curaj si a inceput sa mai mearga si el singurel. Acum a inceput sa mai mearga prin casa dar sunt dupa el pt ca nu este f sigur pe picioare si oricum ar prefera in 4 labe.
naty mi-am adus aminte ca spuneai la un moment dat despre fata ta care nu mai vrea la tine ci doar la mama ta. Sa nu-ti faci NICIODATA griji fata ta pe tine te iubeste si te va iubi cel mai mult chiar daca acum are o perioada cind vrea la mama ta.