Baia in timpul sarcinii
Va salut pe toate! Va rog sa-mi satisfaceti curiozitatea. E adevarat ca pe parcursul celor 9 luni de sarcina nu sunt permise baile in cada, ci doar dusurile? Daca da, cum v-ati adaptat?
Multumesc!
Ioana
Raspunsuri
roxanaz spune:
sigur ca nu! e vorba doar de interdictia de a face bai prea fierbinti. cum sa nu te rekaxezi in cada? stai linistita....si fa baie, dar ai grija la temperatura apei.
sarcina usoara!
Roxana
Valenka spune:
Eu nu am auzit asa ceva...am facut baie de multe ori in timpul sarcinii..era iarna si uneori imi cam intra frigul in oase, brrr...puneam uleiuri eterice in apa si ma relaxam..stiam chiar ca poti folosi baia sa te ajute sa diferentiezi intre contractiile adevarate si cele false...cele false dispar cind te relaxezi.
iren spune:
Fetele au dreptate, cum sa nu fie permise baile in sarcina?? Doar sa nu fie prea fierbintzi, cum zicea shi Roxana, in rest sint ok, mai ales cin te-o durea mijlocu rau...
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
megbeng spune:
eu am avut in sapt 5 dg de iminenta de avort (care s-a si produs pana la urma
) si da, doctorul m-a avertizat ca in primul trim sa nu fac baie in cada...oricum, nu facusem, ca stiam dinainte...ideea cu baia nu e doar in iminenta de avort, unii ginecologi, printre care si cei 2 la care am fost eu, recomanda doar dus in primele 12 sapt de sarcina, dupa aia e liber, dar intr-adevar, apa sa fie potrivita ca temperatura
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
numeioana spune:
Va multumesc tuturor. Nu sunt insarcinata INCA, dar vreau sa ma pregatesc, sa nu fac vreo prostie in cazul in care as fi. Mie imi place sa fac bai foarte fierbinti si raspunsurile voastre imi intaresc ideea ca trebuie sa cam renunt la ele. OK, bine ca stiu macar, sa prepar o apa putin mai rece.
Pupicei!!
Ioana
numeioana spune:
Mi-as dori, zozela, sa fie chiar asa....Din pacate, ma confrunt cu o alergie puternica si trebuie sa fac tratament, asa ca, momentan nu se poate ce vreau eu. Sper sa scap repede de alergie....si, atunci, chiar ca nu mai fac bai fierbinti!!!![]()
Ioana
zozela spune:
Of..
..
Dar lasa ca trece
...Si pe urma..sunt sigura ca nu
vei mai face bai fierbinti
Succes!!!

http://community.webshots.com/user/zozela
Kittycat spune:
Cum sa nu fie permise??? Si inca ce bai placute si relaxante faceam, cu spuma, cu lumanarele, cu tot tacamul. Tot asa si inotul e f indicat in sarcina (exceptand bineinteles contraindicatiile in anumite cazuri particulare). Ca sa nu mai vorbesc de nasterea in apa.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)
emaaimee spune:
Succes la
dupa ce iti trece.
Si inca ceva,renuntati la uleiuri de baie cat sunteti
,unele dintre ele pot provoca avort.Asa ne-au sfatuit la orele antenatale si asa scrie si in carticica pe care am primit-o de la maternitatea unde mi-a fost supravegheata burtica![]()
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos