Clipe din trairile sufletelor noastre ...
Raspunsuri - Pagina 13
KUKI spune:
Buna dimineata tuturor, ce mai faceti, ce mai ziceti ?
Brenda, ce matinala esti ! Si tu bei cafeaua pe DC ca mine ?
Iulia
cicuta spune:
Buna,la toata lumea!
Kuki,draga mea ieseanca,ce mai faci?Sa-ti spun un secret:stii ca sunt nascuta in jud.Galati-undeva langa Tecuci?Si vad ca esti si berbecutza pe deasupra si baietii nostri sunt cam de o seama-Dragos al meu e si el berbecutz(31.03.1992),fiul tau cand e nascut?Am fost azi si am luat cadouri copiilor:lui Dragos i-am luat un trening si o chestie care-i trebuia lui la calculator-camera web(cred ca n-am scris gresit),iar Dariei i-am luat o tablita de scris cu creta si burete si i-am mai luat un calculator muzical.Abia astept sa impodobesc bradul sa vad cum reactioneaza asta mica!
Si acum va pup si mai vorbim!
KUKI spune:
Cicuta, eu sunt galateanca de fel, dar am locuit o perioada la Iasi, am lucrat acolo aproape 2 ani si pe urma din motive de divort...am zis ca e mai bine acasa, la Galati langa mama si langa prietenii de-o viata. Dar Iasiul mi-a ramas in suflet. Nu cred sa fie oras mai frumos in Romania. Si ma apuca cate un dor, pur si simplu de strazile Iasiului, de coline, de padurile si lacurile din jur, cu siguranta o sa ma intorc ca prea mi-a ramas sufletul acolo.
Revenind cu picioarele pe pamant...eu inca mai am cumparaturi de facut, lui Cristi (apropo, e nascut pe 5 mai 1992, adica tauras)nu i-am luat inca nimic, cu banii nu stau pe roze deloc. Speram sa primim de la serviciu o prima cat de mica, dar se pare ca nu primim nimic...ma prind cam nepregatita sarbatorile astea. O scot eu cumva la capat, doar sunt berbec, ce naiba !!!
Iulia
KUKI spune:
Tot eu !
Luminita, pai daca o sa aveti si camera web, poate ne vedem o data pe messenger. Macar asa sa ne cunostem si noi Ce zici ? Facem schimb de ID-uri ?
Iulia
cicuta spune:
Draga Iulia bineinteles ca vom face cunostintza!Abia astept!Oseara buna va doresc!Spor la cumparaturi!
brendamitran spune:
Ma bag si eu pe messenger.....am si au webcam....daca nu ziceti nimic.....de unde sa stiu?
Eu mai am un cadou de luat azi,fug sa iau cozonacii,vin sa fac smotru,sper sa apuc sa ma vopsesc,fac bradul si.....pic lata pe urma...
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
cicuta spune:
UN CRACIUN FERICIT !!!
Am o groaza de treaba si nu pot sta mult!Va pup dulce pe toate si abia astept sa stam la taclale!
Sper sa va aduca tot ce va doriti!
KUKI spune:
Uraaaaa, facem o teleconferinta. Cum facem schimb de ID-uri ?
Eu am cam terminat pregatirile. De mancat mananc la mama, asa ca nu am pregatit mai nimic de mancare, copilu' (incredibil dar adevarat) pleaca cu tatal lui la munte pana luni, asa ca in afara de curatenie, cadouri si aranjamente nu am avut mare lucru de facut. Azi m-as duce sa colind un pic magazinele, doar asa sa casc gura ca banii mosului s-au terminat.
Mai vorbim, va pup pe toate.
Iulia
KUKI spune:
Craciun fericit, mamici singure sau nu. Sa va aduca Mosul tot ce va doriti.
Va pe toate.
Iulia