ne dorim un baietel

ne dorim un baietel | Autor: lana

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor!
Am o fetita de 8 luni si deja am inceput sa ma gandesc la al doilea copil.Si eu am ramas insarcinata mai greu (1 an de zile de incercari) si ma gandesc ca, daca a doua oara va fi la fel,poate ca ar fi timpul sa incepem sa nu ne mai protejam.
Problema este ca acum ne dorim un baietel si va intreb pe voi daca stiti ce ar trebui sa facem in acest sens.
Lana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mult succes Lana, sper sa ramai cat mai repede !
Sexul copilului nu depinde de noi, de pozitii, de almentatie...cine stie poate ai norocul sa fie baietel...Bafta!!!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Lana,
Noi avem o fetita si un baietel si am incercat sa facem tot ce scrie la carte pentru inca o fetita(inclusiv pozitii,dieta corespunzatoare amindoi,perioda indicata ,etc)dar la eco morfologic am aflat ca de data asta va fi din nou baietel!

Am vazut online diferite "pachetele" care ar fi cica 80% cu rezultat garantat pentru conceperea unei fetite sau a unui baietel in functie de dorinte,insa ce facem cu cele 20%??

Iti doresc sanatate si sa ramai in curind

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->feb.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Se mai discuta acest subiect si la "Femina Intim". Poate ar trebui facut si un subiect fierbinte la Discutii Generale. Deci: ca sa faci baietel, presteaza cu sotul doar in ziua ovulatiei (dupa ce ai ovulat), sub nici o forma inainte. Ca sa fii sigura ca nu gresesti ziua ovulatiei, fa-ti monitorizare ecografica la medic.

Succes si da-ne de veste

Leta si un bebe
POZE DE OCTOMBRIE

want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iata un articol interesant: http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=134468

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu zic ca tu ai putea incerca tot felul de trucuri de pe internet dar cel mai important-stiintific dovedit-este sa faci dragoste cu partenerul tau exact in prima zi de ovulatie...atunci cromozomii y responsabili de baieti care sunt mai vioi si mai rapizi fecundeaza ovulul....nu mai repede-in nici un caz-nici mai tarziu....bafta!

raluca

Mergi la inceput