Copilasi de Mai - Iunie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

A furat fata mea amandoua cutiile cu cereale. Si s-a ascuns in camera ei, dupa fotoliu, ca sa manance. Cred ca au trecut 15 minute de atunci si nu zice nimic. Acum se aude ceva. Vine! Tragand cutiile dupa ea... "Data!" "Doi, tei... Data!" "Ce faci, mami?" "Ite, am" = uite, mancare. Tare dragalasa. Oare cand nu ma voi mai minuna asa?!

Irinusha, sanatate puiului mic!

Hai sa ma laud acum si cu covorul din sufragerie. Si o sa mai dauu mare si cu perdelele (cand le voi pune) si cu covorul Rebecai si cu niste picturi facute de o prietena buna. Facute direct pe perete. Noi le spunem "putzulici".

Na' ca iar a disparut copilu'.

http://i24.photobucket.com/albums/c19/Bumbescu/IMG_0016.jpg

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

multumesc pentru incurajari. sunt datoare la voi cu un minim de explicatii, ca de maxim nu am putere.
Mama a dezvoltat in urma cu mai bine de 1 an o tumoare la san (ea e operata de cancer la san in urma cu 20 de ani si totul a fost ok. ce are acum e un cancer nou).
A refuzat tratament si orice interventie sau macar control autorizat. Nu incercati sa intelegeti de ce ca nici ea nu cred ca mai stie. Nu a vrut nimic si pace. Ne-am tot certat toti cu ea dar degeaba iar mama nu e tocmai o tipa docila. Tumoare ca si o tumoare adevarata, si-a facut de cap si a tot crescut. Acum, in urma durerilor foarte mari a vrut in sfarsit la dr. am ajuns luni seara, au tinut-o in spital iar mie mi-au zis textual: "situatia e depasita, partida asta e pierduta". marti seara in urma refuzului lor de a o opera a plecat din spital in capod (am luat-o eu). Azi am fost sa-si faca internarea si sa vedem daca putem incepe un tratament oncologic. A vazut-o dr de specialitate si acum, la ora la care va scriu e cu perfuzia in vena face citostatice. Nu stiu ce o sa fie, maine facem si o tomografie. Si iar citostatice. Nu stiu care sunt sansele (minime dupa cum mi s-a zis printre dinti). Nu stiu cum va fii diseara dupa tura asta de perfuzii de azi.
Pot sa va spun camn cum sunt eu. Nu am mai dormit de sambata. Deja sunt teleghidata. Marti seara cand am luat-o din spital, am plecat cu masina si fara sa aprind farurile. Intre timp, m-am aglomerat rau cu niste lucrari care trebuie terminate pana maine si nu stiu cand, ieri am fost la politie sa dau declaratie (eu , nu pentru vreun client) intr-un dosar legat de o privatizare la care am participat.
acum, ma pregatesc sa ma duc sa-l iau pe Andu de la scoala si pe mama de la spital. Va pup si va multumesc.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Vanesa- draga te tine prin ce treci, dar sunt sigura ca esti o femeie tare si te vei tine bine pe pcioare. Ii doresc mamei tale toate cele bune si sunt impreuna cu voi. Pupici

Am uiata sa va povestesc ce fata am. ieri am fost la o prietena care are o fata aproape de 3 ani, este rea tare, a inceput sa o inghionteasca pe Juliasa ii ia jucariile si alte nebuni, la inceput Julia nu zicea nimic dar la un moment dat sa infuriat asa pe ea ca a traznito asa tare peste fata ca biata fata nu stia ce sa intamplat, eu nu stiam cum sami cer scuze, mama ei a spus ca asa ii trebuie. Biata femeie are mari probleme cu ea, nu stie ce sa mai faca, nu stie sa se joace cu alti copii, anul viitor o da la gradinita poate va invata acolo sa se joace cu alti copii.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa imi dau seama ca e tare grea aceasta perioada pentru tine. Ma rog sa se faca bine mamica ta.

Ioana Super faza. Si or sa mai fie.

Alus nu-ti mai face mustrari de constiinta Julia doar s-a aparat. Uite asa a face si Bia cand nu o lasa Stefi in pace. Trage sau o impinge si daca nu e satisfacuta de rezultat mai si musca sau zgarie. La inceput n-am intervenit dar acum trebuie pentru ca a inceput sa ma bata pe mine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nico,m-ai incuiat la faza cu castanele...noi le cumparam gata coapte sau piure-dulce.Din cate stiu,se coc pe jar,sau se fierb,dar nu stiu cand se adauga zaharul...poate gasesti pe net vreo reteta...sau te mai ajuta Laureta...sorry!Bia mica e bine?

Vanessa,sunt cu tot sufletul alaturi de tine si iti doresc putere multa,sa le duci pe toate...multi pupici baietilor!

Ioana,mai da' ce fetita vorbareata ai!...ce de stie ea,pupe-o mami pe ea de isteata!

Alus,broavo "micutei razboinice"...asa! sa nu se lase!Si lasa...ca vine ea si vacanta pentru voi...si atunci sa vezi distractie!

Carmen,si noua ni se mai intampla sa "fim" uzi dimineata...dar nu intotdeauna..,cand bea mai multe lichide seara(mai nou,seara papa un bol de cereale cu miere ,in lapte)

Laureta,pai ce ziceai mami,"gata cu gatitul!"...??? ...musafiri!...da' e fain sa ai casa plina si sa fie veselie...parca vad Galusca mica in centrul atentiei!Mey-da' mai da-ne si noua cate o reteta faina,ca vad ca te stii cu gatitul! ochisorii aia frumosi ai Inisei!

Diana
,si eu sunt de parerea Nicoletei...sa ii spui lui Vladut ca el va deveni in curand "big brother"...sa il pregatesti...astia mici pricep mai mult decat ne putem noi inchipui!...sa ii pregatesti si lui un cadou cand va veni "samburelul" pe lume...Numai bine iti doresc si sa scapi odata de greturile alea!pupic pe burtic si lui Vladut!

Victor e cumintel si cam...mutulica...se joaca mult cu Roxy si ea ar vrea sa se uite mai mult la televizor,acu' de cand cu greva! Fericirea ei,ca nu se duce la scoala...asta micu' aranjeaza dulapurile,cara obiecte de colo-colo si da din cap ca DA ,aproape la orice...E foarte cooperant si se bucura tare mult cand ii explici ceva si il inveti ceva nou.Cand ii iese ceva,bate din palme,si cand nu,se enerveaza si plange intr-un fel anume:"ihi-ihi-".

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nicoleta, eu fierb castanele. Si atat. Le fierb vreo minute.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele!

Remember me?

In ultima vreme am fost tare ocupata cu diverse treburi. Ana vrea toata atentia mea si cand doarme, ma ocup cu gospodaria, cautat job-uri si mult alte chestii administrative...Vreau sa va zic ca am trimis peste 100 de cv-uri si abia m-au sunat 2...acum nu mai scriu de CIC in cv, poate macar ma cheama. Oricum, unde am fost chemata nu le-a parut rau, in sensul ca ma fost si mai departe. Ma-m apucat si de niste cursuri de Inspector Resurse Umane, ca ma plictiseam acasa, deh.

Ana a fost mai bine, in sensul ca nu a mai racit aprox. 4 saptamani, dupa care acum este iar de 3 saptamani aproape bolnava. O saptamana am lasta-o cu muci si un pic de rosu in gat, am tratat-o doar cu antitermice si naturiste. Dupa 1 saptamana a facut 39.5 si amigdalita pultacee. Probabil ca luptase saractutza destl cu boala si a cedat. Oricum sunt multumita ca a luptat si singurica, intr-un fel. Acum suntem pe sfarsit, dar nu mai vor sa trecaa mucii si haraiala de pe pieptisor. In rest e un copil bun, alintat si rafatat, ascultator si nu prea. Se dezvolta frumos si in perioadele in care e bine ia in greutate (aproape 1kg intr-o luna, a avut de recuperat).

Mona, felicitari pt. Maya! Sa va traiasca si sa va aduca numai fericire!

Diana, felicitari si tie pt. samburel. Se ingroasa randurile vad!

Irinusha, draga de tine prin ce ati trecut! Te inteleg, nu au trecut 2 luni de la o experienta asemanatoare!

Vanessa sa iti dea Dumnezeu putere tie si mamei tale!

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate pentru puiuti!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi intru rar pe la voi si ies pe fuga. Acum stau sa o iau la goana la gradi sa il iau pe Danut, da n-am vrut sa mai las inca o zi fara sa intru pe la voi. Vad ca sunt ceva vesti rele insa.

Irinusha, multa sanatate Crisuletului. Bine ca v-ati intors acasa, se reface mult mai bine in mediul lui. Refacere grabnica. pupici dulci scumpelului.

Vanessa stiam ca ne-ai zis acum ceva timp problemele cu mama ta si faptul ca nu vrea sa auda de doctor. Imi pare rau ca situatia a evoluat in felul asta. Ma rog pentru voi, poate totusi face Dumnezeu o minune si nu e prea tarziu asa cum ti-au spus medicii. Pupici.

Alus, sa stii ca fiu-meu are scapari cu palmitele si ma simt prost da n-am ce ii face. Se intampla uneori sa fie bine, chiar ma mir, da cand e pe langa un copil mic sunt mereu in alerta ca nu stiu niciodata cand i se pune pata. Pe o fetita a lovit-o cu canuta in cap (canuta lui de lapte). E tare rapid cand o face si de multe ori n-am cum sa intervin. Chiar imi fac probleme ca nu stiu cum sa il dezvat. Si pe mine si sot cand ii vine ne mai da cate o palma, ne mai trage de par...evident ca il certam da mai mult de atat ce sa ii facem? ca noi nu il batem si nu-l tragem de par ca sa zic ca de-asta are asa obiceiuri. Fetelor poate imi dati cateva sfaturi, cum ati proceda voi. Cred, da nu sunt sigura deloc, ca o influenta o are si faptul ca la gradinita sunt numai baieti (4 cu totii) , el fiind cel mai mic. Si cred ca sunt mai bataiosi, ca sotul intr-o dimineata cand l-a dus, au sarit toti "a venit Danut!" veseli nevoie mare. Si pana sa ii dea geaca jos, unul din ei i-a si ars o scatoalca. In general presupun ca nu ii lasa tanti, da uneori chiar e imposibil sa prevezi miscarea...

Diana sa-mi spui cum reactioneaza Vladut cand va hotarati sa ii spuneti.

Laureta distractie placuta. Chit ca o sa fie si ceva de munca, e si placut, nu? PUpici.

Cius ce copil bun ai, al meu nici nu stie sa zica da, el stie numai nu, daca vrea ceva, cand il intrebi nu spune nimic, eventual iti arata cum ca vrea, da cuvantul nu il spune. Insa "nu" spune cu toata fiinta lui:-)

Bertha ce mai face Darius? Iarta-ma ca nu ti-am scris, promit sa o fac curand.

Pupici dulci la toate si la copilasii vostri scumpi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 16+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Tnicoleta, pai suntem pe pampers 5, sa trec la 6?
Ioana, super camera si covorul!
Madutza, sanatate Anei!

Fetelor, aseara, inainte de culcare, pe la 22, i-am stors o portocala si am amestecat-o cu 3 lingurite de cereale fara gluten.
Ei, nu va zic ca peste noapte nu s-a mai trezit de ft. multe ori sa ceara bibe cu lapte.
Incerc si diseara figura...si poate il dezvat de lapte noaptea.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!
Fetele, sunt tot pe fuga, duminica luam si noi in sfarsit motul lui Darius. Ajutati-ma cu cateva raspunsuri, va rog muuuuuult: Se dau cadouri nasilor/mosilor? Ca unii zic da, unii nu, unii ca depinde de cati bani dau, dar noi nu facem cu bani, o petrecere in familie si-atat, nu urmarim sa scoatem profit Alta intrebare ar fi legata de obiectele care se pun pe tava. Voi ati tot scris, la momentul respectiv am tinut minte, dar acum am un talmes-balmes in cap. Deci, cate obiecte se pun si din ce categorie (adica e la libera alegere sau se respecta niste "indicatii"?).

va multumesc si va pup, sper sa revin cat se poate de repede cu povesti despre noi.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput