URGENT! Ajutor!
Raspunsuri - Pagina 2
dia_codat spune:
scarmanus ai reusit ceva cu fisierul??
eu am recuparat datele dupa formatare de pe un calculator cu easyrecovery , merge foarte bine. Si de pe cardul aparatului foto am recupert pozele dupa ce i-am dat din greseala format!
Asa ca poate sigur sa recupereze si fisierul tau sters. Da-mi un raspuns pe PM si iti dau mai multe detalii
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
iren spune:
Dia, Scarmanush a zis doo posturi mai sus ca a reushit recuperarea fishierelor.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
scarmanus spune:
Nepretuitelor, dragute sunteti voi ca va faceti griji pentru mine. . Nu pot exprima in cuvinte prin ce am trecut eu vineri, am plans ca un copil, asa de deznadajduita am fost. Va dati seama, aveam acolo teza mea de Master, toate munca mea in traduceri facuta in 3 ani, programari si planuri de lectii pentru scoala plus o multime de materiale absolut indispensabile, tot pentru scoala, poze si cate si mai cate. Ieri am stat toata ziua in susans pana a revenit buclucasul cu laptopul, a cam bagat-o pe maneca, nu-i de mirare de ce. Am invatat multe lucruri: ca daca nu erati voi nu stiam incotro s-o apuc, nu aflam ca exista softuri care rezolva si asemenea probleme si in plus intotdeuna, dar INTOTDEAUNA, trebuie sa ai un backup cu asemenea documente, asa ca de acum le am salvate in 3 locuri . Am dat-o in extrema cealalta, dar acuma ca m-am fript, suflu si peste gheata
O imbratisare tuturor.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
roxana1974 spune:
Scarm, am rasuflat si eu usurata.Presupun ca ai copiat totul pe cel putin un CD, ca sa ai back-up, nu?
Roxa-boxa