Copilasi martie-aprilie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Mai fetelor, chiar au trecut aproape 2 ani si trebuie sa mergem la servici? Mi-e dor si mie de servici, dar cum sa-mi las eu puiul atata timp fara mine? Il mai las eu cate o zi pe la bunici, dar chiar in fiecare zi.... Bravo Mickyyy si Clau. sa aveti zile linistite la servici.
Despre noi nu prea am ce sa mai zic. Azi am fost cu Alexandru in oras si m-a dus la magazinul de jucarii si n-am scapat ieftin. I-am luat un elicopter, dar adevarul ca-mi place si mie.
Cred ca din toamna 2006 o sa ma gandesc sa-l dau si eu la o gradi cum face Ela. Cel mai mult ma framanta faptul ca el nu are inca rabdare sa stea sa se joace cu o jucarie mai mult timp. Cred ca am facut o mare gresala si l-am mai lasat ziua la tv. Asa puteam si eu sa mai fac treaba prin casa. Acum ii zic ca e stricat si dau drumul la radio sau muzica din Cutiute. Nu stiu daca tv-ul e motivul agitatiei lui, dar trebuie sa mai renuntam la el.
Am uitat sa felicit o proaspata miresica. Ce familie frumoasa!
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Salutic,fetele mele!Numai un pic-mic stau pe la voi,pana binevoieste musiu Laur sa faca ochisori.
Aaaaa,in primul rand sa nu uit:Ela,te-am vazut odata pe strada.Duminica,23 octombrie,pe la pranz,mergeam cu-n taxi la vara'mea (aveam avion spre State a doua zi);l-am vazut intai pe sotul tau si nu stiam de unde sa-l iau;in spate erai si tu cu o tipa parca.Era o alee intre blocuri...Am reactionat prea greu ca sa pot opri taxiu-n timp util;cap sec...Apoi mi-a parut tare rau!
In rest,peste vara n-am mai ajuns in Bucuresti.O singura data,in mai cand a venit Flavius in State,am stat o zi-n capitala dar n-am reusit sa ma vad cu nimeni.Asta e :(
Tot incerc sa m-adun si sa va povestesc cate ceva,da' nu reusesc.Am avut o vara relaxata rau.Copiii au stat mai mult cu-ai mei,iar io mi-am scos parleala pe toti acesti 5 ani de State,la capitolu' umblat brambura/terase/cluburi/betivaneala/fumat;mama denaturata,ce mai!
Vevika a fost mai mult decat incantata sa cunoasca gramada de lume si sa fie cautata-n coarne de fiecare-n parte,asa ca nu pot sa va explic cam cum (nu) m-am inteles cu ea toata vara.Partea buna e ca nu vorbea romaneste diloc si-n 3 saptamani deja se facea ca nu-ntelege engleza.Capitolul "gramatica" fu dezastru,dar ne-am descurcat...Acum incepe sa stalceasca iar frazele-n ambele limbi si-ncep si eu sa ma desumflu;da' o sa-ncerc s-o tin pe-a mea cu limba romana;macar acum sunt sigura ca-ntelege...
Cat despre croko,el a fost mascota lu' taica'meu;pot sa spun ca n-am avut copil 6 luni;cu tata dormea,tata-l schimba/plimba/hranea...pe mine nici nu ma baga-n seama daca era el prin preajma.Habar n-am cum se descurca taica'meu cu golul lasat de croko :(;ii stia fiecare gest,ii ghicea fiecare intentie si dorinta,statea treaz noptile langa el cand ii ieseau dintisori sau era racit,nici nu cartea la zgarieturile,muscaturile si pumnii incasati de la nepotel;ce mai,adevarat "love story"!Imi spunea maica'mea ca de multe ori povestesc despre copii si-i spune "tu,eu mor fara baiat" si plange;asta-n conditiile-n care taica'meu e un tip sever si rigid;dar iubeste copiii la nebunie si-a dat in mintea lui croko big time...Iar domnu' croko....creste!Si ne incanta zi de zi.Nu-i deloc un copil supus si cuminte,dimpotiva:e un pui de in toata puterea cuvantului;insa le face pe toate..cu dragalasenie...
Si cam atat episodu' asta.Ma cheama datoria!
Va pupacim pe toti!Somn usor!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Stau la calculator cu fiica mea in brate ( vezi Hana daca m-am laudat ca n-o atrage vrea Crazy frog) dupa ce a stat pe olita vreo ora. Trebuie sa i iau probe de pipi si kk sa le duc la analize ....dar ea nu vrea ...sa dea nimic. Am sa intarzii la serviciu, dar asta e.Da gata s-a terminat week endul meu prelungit ( a plecat dadaca din Galati si a trebuit sa-mi iau concediu)
Gata ! Pe mai tarziu !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Am ajuns la serviciu, faza cu analizele mi-a iesit doar la kk. Tot e bine macar aflu daca are oxiuri sau nu. Poate maine reusesc si cu pipi. Am intrebat si de sange, proba se ia din vena....Habar n-am ce sa fac. Pediatra imi spune ca nu e nevoie, ca ea stie cum trebuie sa arate un copil anemic.....Poate imi iau inima in dinti si ii fac. Eu sunt curajoasa de felul meu, dar ma gandesc sa n-o chinui de geaba. Vad eu !
O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Salut fetelor! E ora 12 si eu abia acum am timp sa-mi beau cafeaua si asta repede ca nu se stie pana cand tine figura.Vladut iar s-a foit azi-noapte in pat,incep sa imi pun intrebari,e ceva nou la el sa fie agitat noaptea.
Claudelu',sus fruntea! O sa fie bine,Raul o sa inteleaga ca mami merge la servici si tie o sa-ti priasca !
Laura,nu stiu ce sa zic cu doctorii acestia care le stiu pe toate dar la sf. descoperi ca copilul are probleme.Tu stii bine de cate ori ti-am spus ca am fost la dr. si de cate ori mi s-a spus ca nu conteaza ca i-au iesit tarziu dintii,ca nu e nici o problema,si pana la urma...Vrei sa dormi linistita,fa-i analize! O sa sufere putin dar macar stii cum stati cu sanatatea.Daca te intereseaza doar anemia,asta e o analiza care se ia din deget.Nici nu simte.
Mikyyy,tare as vrea sa stiu si eu cum trebuie sa procedez ca sa nu o iau razna! Din pacate eu nu te pot ajuta,cred ca am luat-o razna de mult.Cred ca secretul e la bunici,cine are.Eu nu am bunici disponibili,ai mei sunt la tara si ai sotului sunt comozi.Muncesc,e adevarat,dar Vlad are un an si opt luni si niciodata pana acum nu au venit sa-l ia macar o data la plimbare.Daca avem o problema majora,il lasam cateva ore,iar daca e de stat noaptea trebuie sa o chem pe mama de la tara.Habar nu au bunicii astia cata nevoie au copii de ei,adica nepotii! Inchei aici,sunt tare suparata.

Mergi la inceput

Hana, imi pare rau ca esti suparata ! Din fericire pentru mine si Daria evident, mama este tot timpul disponibila. Munceste de la 7.30 si ajunge acasa la 5 ( este invatatoare dar face pregatire cu niste copilasi ) dar in fiecare vineri o ia pe Daria sa doarma la ea, iar daca vreau sa ies cu fetele in cursul saptamanii sau trebuie sa stau la serviciu mai mult este intotdeauna de acord sa stea cu Daria. Copilita asta o iubeste la nebunie, iar cand vine de la ea stie o groaza de lucruri noi. Pot spune ca 80 % din ceea ce stie Daria stie de la mama si de la sora mea ( si ea este invatatoare si educatoare pe deasupra) . Evident ca tot ele o alinta , dar este un neajuns minor !
Veve, povesteai de tatal tau si de relatia superba cu Croko. Asa s-a intamplat si cu al meu tata si fiica mea: tata e un tip dur si rece, dar acum ca bunic s-a transformat complet. Da telefon de la tara ( din martie pana in decembrie el sta la tara ) doar ca sa intrebe de Daria, iar din decembrie si pana in martie sta zi de zi cu Daria ( aproape ca o goneste pe dadaca acasa) Am dus multa munca de convingere cu el ca sa-l lamuresc ca nu pot renunta la serviciile dadacei pt aceasta perioada ( de frica sa n-o pierd , sa nu-si gaseasca altceva de munca ).
Ai dreptate Hana, bunicii sunt foarte importanti in viata copiilor nostri. Bunicii mei au murit inainte sa-mi dau seama de lucrul acesta dar acum cu Daria m-am convins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Veve, lume noua!! Inseamna ca ai terminat de despachetat si o sa te vedem mai des pe-aici, da? Cum ti se pare mutarea de la padurice in Las Vegas? Asteptam impresii!! Veve merge deja la gradinita? Cu Croko ai ceva planuri in privinta asta? Eh, au crescut copiii nostri!!

Micky, la intrebarea ta eu as raspunde asa: rabdare, rabdare, rabdare....de 1 000 de ori! Eu zic ca e cale lunga de la a-ti pierde rabdarea pana la a ajunge sa lovesti copilul. (Mi s-a strans pielea pe mine numai cand am scris ultima parte a propozitiei anterioare!) Am si eu momente cand nu mai stiu ce sa fac dar solutia e sa fac cativa pasi prin casa, respir adanc si imi zic ca nervii mei sunt prostesti. Si uite asa ma calmez. Pastrez pe frigider doua poze ale Larei (destul de recente!:) Una din ele e facuta cand Lara se juca si era tare fericita. Imi zambeste atat de frumos din poza aia incat de fiecare data dupa ce ma uit la ea, imi vine sa-mi iau copilul in brate si sa-l alint si sa-l pup de un milion de ori.
Cealalta fotografie e facuta in masina, dupa o repriza de plans ca nu ar fi vrut s-o asez in scaunel. Fatza ei e atat de serioasa, are niste ochi verzi si limpezi (limpeziti de lacrimi) cu care ma priveste si cand ma uit la poza si imi aduc aminte de tristetea ei de atunci, imi vine sa ma duc si s-o iau in brate si s-o mangai si s-o pup de un milion de ori. :) Pozele astea le-am printat din greseala de cate doua ori dar sunt doua dintre cele mai reusite fotografii ale Larei. Si daca n-avea rost sa le pun in dublura la album, fac eu terapie cu ele impotriva nervilor provocati de nazbatiile Larei. Concluzia: am o minune de copil!:)
La tine e alta situatie, ca tu ai doi copii, dar cred ca ar functiona intotdeauna urmatoarea chestie: cand esti nervoasa pe vreo nazbatie a Malinei, indreapta-ti atentia un moment asupra Dariei si sunt convinsa ca iti trec nervii. Apoi, cu calm 'repari' situatia. :) Sau gandeste-te la cum pronunta Malina cate un cuvant mai greu, sa la altceva amuzant pe care l-a facut in ultimele zile...Sigur iti vine sa zambesti si uiti de nervi...
Eu zic toate astea acum ca o posibila solutie sa opresti acel prim val de nervi care te cuprinde in secundele imediat urmatoare nazbatiei sau sfidarii... Pentru restul sunt convinsa ca ai solutii.

Clau, succes la servici! Eh, Raul e baiat mare de-acum si nu va fi nici-o problema, mai ales ca ii are pe bunici.

Laura, ce are Daria?..Poate ai zis si mi-a scapat mie? De ce vrei sa-i faci analize? O suspectezi de anemie?
Ce frumos ca tu si Hana v-ati intalnit si copiii s-au putut juca impreuna!

Ela, nu stiu de ce ma asteptam ca preturile la gradinitele din Bucuresti, mai ales la cele particulare, sa fie si mai mari.
Cum e sa nu te mai impedici de Cristina cand faci mancare sau alte treburi?:))

Simo, tot ocupata?

Alona, Kata, voi de ce nu mai ziceti nimic?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, "ocupata" e prea putin spus pt. ce am pe cap acum... Numai Dumnezeu ma mai poate ajuta, ca zau, capul meu nu mai prea face fata....

Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, iti tin pumnii si...nu te lasa! Sunt sigura ca poti sa faci fata!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,cred ca am si de ce sa fiu suparata.Ai mei socri au 50 de ani,sunt cu 10 ani mai tineri decat ai mei parinti.Soacra mea toata ziua se vaita ca munceste,dar cat e la munca sta cu mana pe telefon de-mi vine sa-l scot din priza,si cred ca asta o oboseste f. mult.Programul ei se termina mult mai devreme decat al mamei tale,dar trebuie sa vina repede acasa sa nu rateze vreo telenovela.Si ce ma doare mai tare e ca intotdeauna isi gaseste timp daca e vorba de nepoata-mia,pentru care si-a luat 4 concedii medicale,adica o luna a stat numai cu ea.Si niciodata nu a sunat sa spuna sa i-l aduc si pe Vlad.Si sta la cativa pasi de noi.M-a apucat asa o sila cand aud de bunici! Ei cred ca pot compensa cu banane,biscuiti si cei mai iau ei.De parca asta conteaza...Nu mai zic ca daca vad ca i-am luat ceva lui Vlad dau fuga imediat si-i iau si nepoate-mii,dar invers niciodata,ba chiar poti sa auzi:Adriana are ... Halal bunici! Sunt suparata tare! Daca si Mikyyy e toata ziua cu ele si are sprijin cum am si eu....o cred!

Mergi la inceput