Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Oana aici sunt si eu sa-ti facem galerie.

Haide Oana!!!
Haide Oana!!!
Haide Oana!!!
Haide Oana!!!
Haide Oana!!!
Haide Oana!!!
Haide Oana!!!

Asteptam rezultatul testului.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

'Neata Gagici! O zi perfecta va doresc si va
Va salut din mers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoaselor!!!O saptamana cat mai buna va doresc!

M OANA astept cu sufletul la gura rezultatul! La asa o galerie de la fete nu se poate sa nu fie asa ca spunene ca sa putem sa bem si noi!!!!!!!

pup toate fetele!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Oana, oi fi eu verisoara ta, dar nu ma pot abtine sa nu iti spun ca de-abia astept sa imi spui ce sa cumpar cadou?????

o papushica sau o mashinutza ???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

simonette Multam fain de . Ia si de la mine . Ca sa n-ai timp si sa te grabesti cu testul. ???? Sper ca nu!!!

dyana Ce-ar fi sa te pregatesti de doi ? Unul pentru tine si unul pentru Oana?

Mergi la inceput

Marrina, esti o scumpa, eu voi vedea saptamana viitoare, dar nu prea cred, pentru ca nu am fost foarte atenta cu monitorizarea, cum se spune...
cand va vrea Dumnezeu..., ma las pe mainile Lui

la toata lumea doresc bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carmenico, Betysorule, Simonnica, Diciule, Laura Ioana, Cristinnici, Marrinel, Bubulina, Iepurica, Catty, Miro, Laurici si mai vara-mio v-am spus ca am o problema existentiala legata de examene, care ma urmareste indiferent despre ce examene este vorba.
Va multumesc din suflet, sunteti un Comitet de sustinere , vorba lu' Mishulici, tare placut lui Dumnezeu, caci nici vizita de ieri de la Manastirea Horezu nu mi-a facut o placere mai mare, decat suportul vostru de azi.
Dar tre' sa va dezamagesc.....
Testul e negativ, fara nici o urma de speranta (de-un 5 acolo), desi sindromul gravidual de la nivelul bustului continua sa ma duca in eroare cu tot tacamul: sani durerori si umflati, usturimi exact acolo unde scrie in carti si nici urma de invazie, desi e totusi ziua 16 de la ovulatie si 31 de la CM. Anul trecut am functionat cam asa: o luna CM la 28 de zile, luna urmatoare la 31 de zile. Deci azi-maine incep sa calculez ziua 1, apoi ziua 10 de monitorizare si apoi corijez ceea ce la inseminarea trecuta n-a fost ca la carte, caci tre' sa ating perfectiunea in domeniu....., macar daca ar fi dupa perfectiune...
Dar, prin firea mea, am obiceiul sa dau de baut si in caz de reusita si in caz de esec, adica sa ma bucur de viata ashe cum e ea, deci:

Mergi la inceput

OANA pentru tine ,

lasam cuvintele deoparte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

MOana, imi pare tare rau :(( am asteptat cu sufletul la gura un test pozitiv! lasa, ca o sa fie data viitoare, adica luna viit, asta daca nu cumva testele iti joaca feste si este de fapt bb chiar acum :))
Eu am avut ciclu anovulator si astept cu nerabdare z1 (azi e z26).

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

OANA, imi vine sa strig ca nu e adevarat. Cu toate simptomele alea......
Te pup dulce si te admir din ce in ce mai mult. HALAL!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput