Sunteti geloase? (voi sau partenerul?)
Eu una sunt si cred ca si el e, dar in limite normale. Gelozia a fost unul din motivele care au dus la despartirea de primul meu prieten (iubire de studentie!). Imi reprosa chestii gandite de el la cateva luni de cand intamplarea la care facea referire avusese loc. Mi-am dat seama ca nu e in regula, isi facea niste idei....si depica firul in 4.
Cu sotzul meu sunt impreuna de 11 ani si n-am avut probleme pana acum. Eu am impresia ca sunt cam geloasa, mi se strange inima cand pleaca in delegatii (si numai cu femei - majoritatea colegilor lui sunt femei)nu am observat nimic suspect dar tot nu pot sa ma abtin, sa nu ma gandesc. Acum nu va ganditzi ca stau intr-un stres continuu, dar se-apropie varsta critica la el - 40 de ani (acum are 37) si prea sunt multe femei la indemana, mai ales ca el din fire este f. curtenitor si bancos, sunt topite dupa el
Voi cum stati la aspectul asta?
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Raspunsuri
asi spune:
Boeru el dupa cine e topit?![]()
Si eu sunt putin geloasa dar imi place cand sotul meu se bosumfla putin cand e gelos.
Familia mea
Razvan
light spune:
Si noi tot de 11 ani suntem impreuna.Si nu suntem gelosi nici unul, nici celalalt.Adevarul e ca daca al meu sot ar fi tipul curtenitor dupa care intorc femeile capul, si in preajma caruia le-ar place femeilor sa stea, as fi destul de geloasa, insa nu e asa, nu am absolut nici un motiv de a fi geloasa.El a avut insa de doua ori momente de gelozie dar dintr-un complex de imprejurari bizare si contradictorii care l-au facut sa creada ca eu am pe cineva; dupa ce s-a lamurit, i-a trecut repede, nu l-a tinut decat o zi- doua.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati
boeru spune:
asiel e topit dupa "floricica" lui, of course, (vezi poze) si e si un pic gelos ca vorbim de 2-3 ori pe zi la tel, si asta de ani de zile. Acum, serios vorbind, este destul de linistit in privinta mea - chiar daca eu lucrez aproape numai cu barbatzi (sic!) (in constructii).
vreau sa va povestesc ceva: acum cativa ani era ziua mea si mi-am serbat-o la servici cu colegii (gratare, bere, etc).
l-am rugat sa vina si el la petrecere - a venit, a stat un sfert de ora de complezenta si a plecat. Eu ingrijorata l-am intrebat de ce nu mai sta? Si mi-a raspuns ca nu ma 'desfasor' eu cum trebuie , ca nu mai fac colegii mei glume vazandu-l acolo si necunoscandu-l cum e si m-a asteptat cumintel acasa,unde am luat-o de la inceput!
L-am iubit si mai mult pentru chestia asta!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
szivarvany spune:
Da, oleaca sunt, altfel nu m-ar numi "pitbulul de acasa" ![]()
_
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
impreuna spune:
Noi nu suntem gelosi, desi cateodata ne "straduim" ![]()
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Himmelsduft spune:
Eu si sotul meu nu suntem gelosi, dar asta ptr ca nu ne dam ocazii sa fim gelosi. Consider ca daca as fi geloasa nu as avea incredere in sotul meu si asta e cel unul din lucrurile importante din casatorie.
Himmelsduft
cipinela spune:
Eu sunt geloasa, zic eu in limite normale...nici prea prea nici foarte foarte! Pina acum ori de cite ori mi-am scos gherutele undeva, acolo, exista si un motiv intemeiat. Iar cind am motive sa fiu geloasa "miros" si, evident, ma manifest!![]()
Dar eu sunt o scorpiutza
....ati vazut pina acum vre-o scorpiutza care nu e geloasa? Daca da, vreau si eu s-o cunosc!
Ana_m spune:
Of, eu sunt foarte geloasa. Desi stiu ca nu as avea de ce , dar nu ma pot abtine.
Paza buna trece primejdia rea.......
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
pisik 4ever spune:
nu sunt geloasa si nu am fost decat f rar. iar stimabilul sot era inainte de casatorie, dar de atunci nu mai e.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05