Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by florypop

July G imi pare tare rau ca s-a terminat asa. Si eu am avut doua sarcini oprite in evolutie si stiu ce inseamna. Numai ca tu vad ca esti mult mai optimista decat mine. Te admir.

Probabil multe dintre voi stiti ca si eu sunt o potentiala mamica de mai - iunie 2006. Nu am scris pana acum nimic pentru ca am vrut sa ma asigur ca totul e ok. Mi-am dat seama insa ca nu am cum sa ma asigur vazand cazul lui July G. Pana la urma e tot cum vrea Doamne, Doamne.

Asadar am sa va spun datele mele si sa speram ca totul va fi bine.

UM: 12.09.2005
DN: 18.08.1977

Trebuie sa va spun ca nu stiu cum am ramas insarcinata de data asta sau mai bine zis cand. In perioada fertila sotul meu nu era acasa. Ne-am facut de cap abia la vreo saptamana dupa perioada cu pricina deci bebe e mai mic decat normal.

Pana acum am facut doua ecografii si sarcina se pare ca a evoluat. Totusi nu l-am vazut pe bebe inca. Abia luni ar trebuie sa il vad la urmatoarea eco.

Eu mai am un baietel, Andrei, nascut pe 27.11.2004 pe care l-am adoptat cand avea 5 zile.

Eu de vreo doua saptamani stau cu punga langa mine 24 din 24 de ore. Inca nu am varsat dar am in continuu o stare de greata foarte puternica.

In speranta ca voi ramane cat mai mult alaturi de voi va doresc sa aveti sarcini usoare si fara probleme.

Va pup,

Flory 7+ si Andrei

BINE AI VENIT! Iti doresc o sarcina cat mai usoara si un sanatos. Vreau sa te pun pe lista dar nu mi-ai dat DPN-ul! Cand sa va naste bb tau?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

Hello burtici mici!
Wow, de cand n-am mai scris la burtici.... Sper ca ma primiti si pe mine la voi. DPN-ul meu e pe 9 Mai.
Am citit cate putin din ce ati scris si vreau si eu sa va spun (ca o mama cu experienta, deh!) ca am avut placenta joasa rau, hemoragie serioasa zile intregi si alte "bube in cap" si am o fetitza minunata de 1 an si 7 luni, sanatoasa tun! Nu va mai stresati atata ca strica...(de parca s-ar putea...!)
Va urez sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi!

Ioana 13 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

BINE AI VENIT! Si tie o sarcia usoara si un bb sanatos! Vad ca pe fetita ta o cheama Katja. Banuiesc ca se citeste KatIa cu I? Pt ca asa cum e scris e de fapt un nume Olandez si se citeste Kacia. Te voi pune pe lista. Ne mai dai si alte date?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mami2002

Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Sunt insarcinata in 12 saptamani cu gemeni. Mai am o fetita de aproape 3 ani. Sambata merg la control si abia astept sa-i mai vad la ecografie.
Voi cum va simtiti?
Eu mananc des ca altfel sunt foarte slabita, cu calciu sunt cam la limita, dar iau numai acid folic. Poate imi prescrie medicul ceva sambata, daca e cazul. Inca ma chinuie un gust acru.
Va doresc multa sanatate!

BINE AI VENIT! Iti doresc o sarcina usoara si tie! WOW gemeni! Esti a doua de pe listuta noastra care are norocul asta! Te rog numai daca vrei sa ne dai DPN-ul ca sa fie datele complete.
Sa-ti traiasca fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna, fetelor,

Irinel - multumesc de intrebare, si eu eram dintre alea cu greturi ... Tot nasoale, dimineata primul lucru pe care-l fac e sa ma duc la baie, nu intotdeauna vomit, cam o data la 3-4 zile ... Dupa ce maninc de dimineata iar am spasme, plus tensiunea foarte mica ...

De citeva zile ma apuca si cite-o durere de cap ... s-ar putea sa fie ori din cauza hormonilor, ori din cauza tensiunii mici ...

Si peste toate cele mi s-a rupt si o masea, am ramas cu ea in floricelele de porumb, azi ma duc la dentista, sa vad ce-mi face, noroc ca e fara nerv si nu ma doare ... dar am descoperit o alta carie linga ea, si asta nu e fara nerv ...

Nici eu nu mai stiu ce sa maninc, peste greata mai am si aciditate ... parca sa zic ca mi-a mai trecut in ultimele 2 zile, asa ca mi-am permis sa maninc niste mandarine, ca mi se facuse o pofta !!! Am ras juma' de kil !!! Stomacului meu nu prea i-a placut, dar lui bb cred ca da ...
In rest, mi-e o pofta nebuna de pate de ficat (din ala la conserva) cu slanina, asa ca am mincat; stiu ca ficatul nu e prea indicat, dar la cit ficat intra in conserva aia, am zis ca merge. Mi-a ramas in continuare pofta de slanina, aveti idee cu ce mai merge mincata ?

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mersi de urari, Amonar!
Se citeste KatIa, asa cum ai ghicit. Nu stiu in Olandeza dar in limbi slave, j se citeste i. In fine...
In privinta datelor, vad ca "se cere" si data nasterii (13.06.'78), UM. 2.08.2005 si DPN 9.05.2006.
Mai trebe ceva?

Bogdanai, slanina merge cu ceapa ! Am trecut si eu prin faza slaninii acum 2 saptamani!

Fetelor, a facut cineva triplul test? Il face cineva? Ce ziceti de el? Ca io cand eram gravi cu Katja nu l-am facut dar acum mi l-a recomandat dr. chit ca n-am peste 35 ani si Katja nici o problema...Acuma o fi auzit de el ca vad ca e la moda.

Ioana 13 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Bun venit noilor mamici!
Numai mamici curajoase! felicitari Mami2002 pentru gemeni!!!
Eu va doresc o seara frumoasa si cu pofte mai mari decat greturi .
Eu sunt mai optimista si asa vreau sa fiu si cand merg maine la repetarea testului papanicolau! multumesc tuturor pentru incurajari!

Va pup,
Simona 10+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Fetelor, a venit timpul sa facem un alt capitol ca am trecut de cele 10 pagini.
Apasati pe http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61476 si ne intalnim la capitolul 9!

inaioana
Despre teste s-au mai vorbit in capitolele precedente. Cred ca exista un link pe lista noastra care te duce la un site cu aceste informatii. Daca nu este, am sa caut eu unul.

Mergi la inceput