Copilasi noiembrie decembrie 2004(88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mesaj special:

RALUCA NU POATE POSTA!.. E f trista ... Voia cu multe sa le ureze prietenelor ei dragi pe care le iubeste f mult - MIKI SI MICHE

In acelasi timp va multumeste tuturor pt urari!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Mihaita, Miche, Miki si toti ceilalti Mihai!!!

va pup tare si va imbratisez!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetele, gandaceii sunt iar bolnaviori, ioachim tuseste ca un tabagist(ca si Sofia mea de altfel) ,Ile e la bunici si anca n-are net ca nu l-a platit.
Da va pupa pe toti si le ureaza la multi ani tuturor sarbatoritilor!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"la multi ani"si mamicilor cu nume de Mihaela si gabriela:Raluca,Mikimi,Miche!Sa fiti sanatoase sa va bucurati de famila voastra!
Felis,am citit de patut!Bravo...poate acum o sa fie nopti linistite!

POZE
TURTA MARIUCAI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am pus poze de aseara...sper sa se vada.daca nu,sunt in albumul "Mariuca 1 an"
Pupici

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI!!!! ptr sarbatoritii de azi Isra Ioana Bianca Mihai Daniel Mihnea Ioan

si ptr mamicile (miki, Miche, Raluca) si bebicii (Mihaita, si "Mihaii" ce s-au si nascut azi) ce se sarbatoresc de sf. arhangheli Mihail si Gavril

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

andreea, am vazut pozele, Mariuca ca de obicei e o scumpa....ocrotita deja de cavaleri...si are niste gene ....
da sa stii ca nu le-am vazut din link...uite incerc sa-ti fac eu o scurtatura...poate reusesc...
Mariuca la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multumesc de urari (cred ca n-am zis pe aici ca numele meu este Mihaela).

Mai,si pe mine m-a incercat un sentiment de vinovatzie ca i-am spus Onitzei ca-i dau lui Radu cate un kiwi intreg.Incerc sa-mi spun ca alergiile astea sunt "personale",unii copii fiind mai sensibili la anumite alimente.Dar tot nu ma simt OK.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Jasmine La multi ani!!!!

mai stie cineva ceva de Paul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

fetelor!Stiu ca am lipsit cam mult insa d-abea acum pot sa spun si eu ca am timp liber cu adevarat.Sint convinsa ca nu mai pot recupera din urma insa am sa incerc sa tin de-acum pasul cu voi.
La multi ani! tuturor celor care se numesc Mihai,Mihaela,Gabriel sau Gabriela.
Va pup pe toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photos"Eric Gabriel"/[url]

Mergi la inceput