Suzeta-un rau pt.dintii celor mici???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

Buna fetelor

si noi am scapat de curand se suzeta. mara (aproape 2 ani) era indragostita de "suzi". cum intram in casa o striga, o cauta si daca nu o primea instantaneu era tragedia mare. sa nu va mai spun ca ar fi stat si cu 2 deodata in gura. am incercat de cateva ori sa nu i-o mai dam insa plansetele ei ne-au induplecat. nu era deranjant ca doarme cu suzi insa nu mai vroia nici sa manance ca statea cu suzeta in gura. pana intr-o dimineata (avea 1 an si 10 luni) cand ne facea pa-pa cu mana de la balcon si si-a aruncat singura suzeta pe geam la catel. bineinteles ca in ziua respectiva a fost jale mare in casa, insa de cate ori isi aducea aminte de suzeta o intrebam cine a dat-o la catel. raspunsul era Mara....

mada si mara (aproape 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Catinca mea avea 3 ani si tot nu renunta la "tzutzu"...Pina la urma i-am lasat una singura pina s-a spart. Cind cerea suzeta i-o dadeam pe cea sparta care nu-i placea deloc, si pina la urma a invatat sa adoarma fara ea. Vreau sa aplic aceeasi metoda si la Tudor ca dehh de acum e baiat mare, face 2 ani ..partea proasta e ca suzetele Chicco sint "prea" rezistente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce sa zic? Noi suntem multumiti ca bb Stefan vrea suzi, pentru ca pe la 3 luni vroia degetelul/-elele, dupa caz. Insa nu ne gandim inca daca si cand va renunta la ea. Insa mai este pana atnci.
Eu cred ca daca suzi are forma potrivita (noi avem de la Nuk), atunci nu sunt probleme cu dintii.
Numai bine.
Nicoleta.

Mergi la inceput