Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
Azi voi lucra de acsa, desi stau de 15 min jos, m-a si laut durerea de spate, asta e, sper sa ma misc mai mutl azi si sa nu o bag in seama, am bagat deja rufe la masina.
Multe saptamini inainte la toate fetele!
Rali-frumaosa camera bebelinei!
Monica- sa-ti raspund la intrebare, o sa fac asa;
4 salate- de vinete, ciuperci, de peste si uan de cartofi cu pu si muraturi si niste priogi( sunt c aniset chiftelutze mici cu diferite compozitii inauntru- brinza cu ceapa si cartofi, spanac cu brinza, etc)-astea se gasesc congelate, doar le fierbi un pci si sunt gata-de salate si pirogi se va ocupa Dragos, care va spala baiel si va aspira partereul, etajul nu are rost acuma ci DUPA!
La felul 2, vor fi friptura d epui si de porc cu garnitura de orez si legume si muraturi puse de mine chiar
Desrturi; pateuri cu brinza si carne, placinat cu mere, baclava, o prajitura cu ciocolata si frisca- o aduce vecian si tort e fructe-rasperry merenque- e comandat asta e bestial..Si bauturi- d etoate, de la cocktailuri la vin de casa.
Sper ca nu v-am facut pofta, oricum va astept si pe voi la

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

AM uitat sa va spun ca aseara am fost sa caut lampa cu Pooh, nu am gasit, dar in schim am luat pt mine 3 perechi de chilotzi de bunmbac de gravida pt dupa ce nastem si un sutien sport pt acuma, si pt Emma- salopeat si costumas rosu cu pooh-erau asa de scumpe, nu m-am putut abtine, sosetutze, caciulita, body si barbetica cu pooh, pe rosu si galben, si apoi un album f. fain de cand e in burta si pian duap nastere, sa noetzi si sa pui poze, si era ieftin 9 cad.
Am luat si stickere si boarder de pus pe pereti, sper saptamina viitoare duap ce ma linistesc- Joi pe 10 noiembrie merg sa cint O'Canada si sa ridic si cetatenia, sa decorez camera ei si sper sa ni se conirme la ecografia de marti ca a ramas EMMA
Va pupam acuma!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, of,of,of......tare grea sarcina mai ai...
La ce foloseste crema Garmastan?
Ca sa stiu si eu eventual sa-mi cumpar...
Bebeul meu e agitat de azi dimineata.........nu a stat o clipa locului;

Toanca si Matei Alexandru 30 fix

poze

Mergi la inceput

Toanca- garmestan e buna pt sani, te dai inainte sa nasti sa nu faci ragade si dupa cu ea, desi dupa ce nastem e bine sa te dai si cu picaturi din laptele tau si sa stai cu sani la aer un pic sa se usuce.Dac ao agsesti al farmacie, poate intrebi si cum ii zic ein lb engleza, dc poti, te rog

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Toanca, medicul oftalmolog mi-a dat recomadarea pentru cezariana. Eu am o miopie mica, cu astigmatism, dar se recomanda cezariana daca med oftalmolog considera ca exista riscul desprinderii retinei din cauza efortului la nastere.

In legatura cu contractiile dupa nastere, ele sunt pentru eliminarea placentei (la nastere normala) iar la cezariana pentru reducerea dimensiunii uterului. Dr a spus ca in decurs de 10 ore de la nastere uterul se redue la jumatate ca si volum, si acele contractii pe taietura de la cezariana dor mai tare ca nasterea normala. De aceea se administreaza anestezice si dupa nastere. Ne-a recomandat sa ne asiguram ca primim acele anestezice.

, Deea 27+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Denisa, o sa ma interesez la farmacie...
Lunanoua, daca vroiai cezariana...bravo!
Daca nu....inseamna ca e cam nasol cu ce zice medicul oftalmolog.
Cam foarte mare liniste azi pe la noi; se vede ca se apropie weekendul; si eu abia astept sa plec acasa.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am si eu o intrebare, nu are nici o legatura cu am discutat pana acum, dar as vrea si eu o lamurire.
Am vazut la unele dintre voi ca folositi programul pentru poze Webshots. Nu aveti probleme cu virusii, ca este PLIN de ei eu am reusit sa iau vreo 800 de am simtit ca innebunesc si pe deasupra 300 erau trioeni (adica cei mai naspa)?

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput

Ursoaica cred ca depinde foarte mult si de ce program antivirus ai instalat in calculator; eu am BITDefender si daca gaseste vreun virus nu ma lasa sa deschis pagina respectiva, ba mai mult o si baga carantina...
Virusul Troian chiar ca e naspa rau....!!!!
Ai grija!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor multumesc de aprecieri.
Sora-mea cand a vazut pozele a zis ooooaaaa ce burtoaie. mai creste?
Monica imi pare rau ca nu te simti bine. lasa ca mai avem putin si trece.
Denisa mamaaaaa ce de mancaruri. Mie mi-ai facut pofta!!
Ursoaica sa stii ca nu am primit nici un virus de la astia si eu il folosesc. acum mi-am facut album pe yahoo, ca in weshots am atins limita maxima cu pozele.

Plec la plimbare prin magazine, sa vedem ce e cu mobila lui Marcolino si sa vad ce mai gasesc. Parasute voi cauta!!!!

poze
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput

Burtici, cele de peste ocean si din europa, acesta este site pt Garmestan, dar e meritul Irinei, sa stitzi;

http://www.protina.de/en/index.php?url=subnav_prod_garmastan

Bafta la gasit in farmacii!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput