Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 2
utocatalina spune:
Gata....la linkul nou a deschis....da Giova, burtica mare si frumoasa...hehe....exact cum trebuie! Sapt. viitoare la 30+ o sa fac si eu poze cu burticania!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 6 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
acina spune:
Buna burtici ,
Giova ce burtica mare si frumoasa,
sa fii sanatoasa si tu si bb.
Azi implinim 26 de sapt uraaa! Ce mari suntem!
Anca
25+
Pozele Noastre
Burtici
LunaNoua spune:
Dana, e asa de dulce galusca ta, incat vorbeste si de frumusetea ta. Ce daca temporar nu mai esti "in parametrii" ? Asa cum ai dat jos dupa Oana, asa o sa dai si dupa Roxana. Stii ca se poate, stii cum se poate, deci stii prin urmare ca totul va fi ok ![]()
Ei, se pare ca au reusit totusi sa bage proiectul cu banii in Ordonanta de urgenta, magarii. Daca lasau legea asa cum era, aveam toate sansele ca la anul sa luam mai mult banuti. 85% din salariu mediu ar fi fost mai mult de 8 mil, dar asta e... ce sa mai zicem acum?
Azi am beneficiat si eu de prima si unica gratuitate de pana acum. Am fost la control oftalmologic gratuit. Va dati seama ???
Tanti dr. a fost f dragutza, am povestit cu ea despre nastere si mi-a dat recomandare pentru cezariana. Deci, macar de o indoiala am scapat. O sa fie cezariana. Macar stiu la ce sa ma astept.
Sunt sutiene de alaptat la Jolidon din bumbac cu 190 000 lei vechi. Sunt f comode si de bumbac 100%. Sunt si cu 330 000 din bumbac cu lycra. Eu deja am trecut la purtatul lui, caci e fara sarme si comod.
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
toanca spune:
LunaNoua cine ti-a dat recomandare de cezariana?
Dr. oftalmolog?
Ai probleme cu ochii sau de ce?
Giova, mare burtica.....bravo
A mea e un pic mai mica parca.....sau asa mi se pare mie.
PS ai pantaloni ca ai mei
Toanca
si
Matei Alexandru 30 fix
poze
marchplayer spune:
Slaba miscare azi pe aici!
Giova mare burtica si frumoasa! Mai ai putin si gata: 10 saptamani trec repede! dar avem si fete cu burtici mai aproape de termen cum ar fi ANK. Oare ce o mai face? N-a mai dar pe aici de multicel.
daniela 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ana_m spune:
Bua burticutelor,
Am fost azi la doctora de famile sa imi dea niste retete de fier. M-am intalnit acolo cu o cunostiinta care si ea e graviduta ( cu 4 sapt dupa mine) si am stat muuult de vorba. Oricum de o chestie incep sa fiu apropae sigura : aici se face epidurala la nastere, dar te intreaba daca vrei. Ok m-am linistit umpic, desi e clar ca de taietura ( epizotomie ) in cazul asta nu scap.
Denisa, Maraki, vorbeati de o crema , garmestan parca ? Ceva imi amintesc ca s-a vorbit de ea dar nu mai stiu ce ? Parca e pt sani ? Si de ce ? Si trebuie sa ne dam de-acum cu ea ? Si se gaseste in Ro ? Lamuriti-ma si pe mine va rog, ca imediat imi vine soacrea din Ro si sa o pun sa imi aduca.
Ma duc sa scot niste rufe din masina si sa pap ca mor de foame.
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
ralirali spune:
Saluti fetele si bebeii.
Gata, mi-au plecat musafirii. Ma plangeam eu ieri, dar ne-au ajutat mult la treba si cel mai important: am terminat camera bebitei...am cumparat inclusiv lustra si perdeluta. Toata camera e roz cu galben pal si e superba
. Mai avem de facut lenjerii pentru patut si cumparat hainute, cosmetice simaruntisuri si ...cred ca sunt pe calea cea buna si in scurt timp il conving pe Ovi sa isi alunge superstitiile si sa le cumparam si pe acestea.
Fetelor, ne povestea doctorita la care am fost cu Deea ca daca facem cezariana sa cerem si epidurala pentru ca astfel ni se poate administra mai mult anestezis si dupa ce dispare efectul anesteziei si este mai usor pentru contractiile care apar dupa nastere si care, zocea ea, sunt foarte foarte dureroase, uterul fiind taiat.
Am pus poze proaspete din camera lui bebe (nu sunt f clare pentru ca sunt facute cu telefonul, dar revin cu detalii
): http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/album?.dir=a18b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos.
Ralu 30+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
J G spune:
Buna!
Ai dreptate, March, cam liniste azi!
Ok uite ceva interesant: aseara am alunecat in cada si am cazut in fund (de la o distanta mica, cam 5 cm) dar m-am dus ca un bolovan! Initial nu m-am speriat... dar imediat m-au luat durerile de burta si intepaturi, bebelina se misca foarte tare (probabil s-a speriat) si eu am transpirat de groaza ca nasc!
Deja ma gandeam... are cam 1 kg, deci supravietuieste... sa fiu calma..
In fine, nu s-a intamplat nimic pana acum, azi noapte de cate ori m-am trezit ma durea burta dar acum s-a linistit aproape de tot! Am luat no-spa.
Tot nu ma lasa starile astea de nervozitate si e foarte greu sa ma stapanesc la serviciu dar mai ales cu sotul. Ma sperie chestia asta.
Abia astept sa ma duc la echo luni.
Bee, si eu simt nostalgii de genul asta!
J 26+
toanca spune:
Da ce dupa nastere mai apar CONTRACTI???
Cum vine asta?
Toanca
si
Matei Alexandru 30 fix
poze

poze