Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 9
DidiAlex spune:
Hop si io..si daca pierd si mesajul asta ma impusc.
tocmai scrisesem un mesaj si cand sa il trimit imi vine un pm si l-am pierdut.
hai sa vedem daca am vointza!!!
Roxana, am primit "mesajul" la tine dupa 16 dar nu am apucat sa scriu. rusinica sa imi fie!
daca pleci in ro, sa ma isi si pe mine de o aripa ca daca nu, atunci cand zbori deasupra Germania arunci cu pietre in tine!!!!
Andra, dupa dezmatzul de maine te astept pe YM. sa ne cinstim..ce credeai..uite aici pt inceput
Cat despre volan si pedale..nu vb de lucruri necunoscute, dar la noi sunt restrictii: dupa ce doarme robert!
Dana, distractie maxima!
Andreia, bune mai sunt activitatzile astea ale Bianca si sincer acu nu prea am auzit de vreun copil care sa faca atatea BINE si fara sa fie impins de la spate.
Mai scoate-o putin din termin-e sa mai guste copilaria!
cat despre noi...dupa o raceala si o vizita de urgentza cu mine de data asta acu mi-am dat si sistemul digestiv peste cap de la antibiotik.
si dupa amiaza cand imi era rau mai tare Robert avea un chef de joaca..mama mama..plus ca ma musca sa ma faca atenta la prostiile lui.
Numai prostii face. parca si le planifica..sau oare le face instantaneu...?????
La cresa mereu e mancat, le smulge bretzelul din mana la copii sau ce au ei, azi iar l-am prins cu sticla unui spaniol in mana. ii era sete. Speram noi sa creasca sa priceapa cum stau lucrurile ca nu se mai poate.
Cat despre prostiile de acasa...valeleu..mai nou se urca pe scaune, birou, scoate partea sintetica de la boxe si musca din cauciucul din fata, da drumul la statie si danseaza.
Azi i-am dat drumul la tv si s-a uitat la Star trek; nu seamana cu mine.
Culmea e ca daca imi spunea cineva ca un copil de 14 luni face asta ii spunean.."femeie esti plecata cu zmeul!! hai sterge-o"
Prietena mea are un bb cu 9 luni mai mare decat Robert si e idem de obraznic si cam dadeam din cap ca e "dusmanu de clasa" Eeeetete.. ca am unu io acu acasa.
numai comentez pe nimeni si nik..ca nu stiu ce ma asteapta cu fii-miu.
la toate fetele si revin!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
Pet spune:
Nici eu nu am reusit sa vad goblenurile. Eu as vrea mai intai sa le inramez apoi sa le fac cate-o fotografie. Prixi, dar tu cum le-ai inramat? Pentru ca am vazut la cineva mai demult un goblen foarte bine inramat, cu panza intinsa dar cu o rama din carton... Inca nu m-am interesat pe unde as putea sa le duc pe aici...
Irina si Nikita
sim spune:
Bine v-am regasit!
Motanika noastra draga, eu nu ma pricep sa fac urari originale, dar stiu bine ce vreau sa-ti doresc: sanatate. Tu stii mai bine decat multi dintre noi ce inseamna urarea asta. Sa-ti intoarca Dumnezeu inzecit tot ce ai facut tu bun pentru cei din jur. Sa ai atata liniste si incredere cata ai reusit tu de atatea ori sa semeni celor care o doreau! Sa gasesti in fiecare clipa bucuria de a trai si de a-i ajuta pe cei cu mana intinsa catre tine. Eu nu cred sa fie bucurie mai mare pe lumea asta decat a fi in stare sa intinzi o mana de ajutor, iar tu stii sa faci acest lucru atat de natural si fara sa astepti nimic in schimb. Sa fii fericita, Andra asta este tot ce-ti pot dori mai bun! La multi ani!
Acum vin in fata clasei si imi fac autocritrica: accept toate absentele si imi pun muuuulta cenusa in cap. Insa am tupeul sa rog doamnele mele dragi sa-mi motiveze macar absentele pe saptamana trecuta cand am fost plecata in delegatie in State. Imi pare rau ca nu v-am putut anunta din timp, dar s-au intamplat atatea si viata mi-a cam fost data peste cap. Daca vreti sa ma plang, pot s-o fac, dar deja toate s-au linistit si mergem mai departe.
Pe scurt, ca sa intelegeti: acum o saptamana juma'te mi-am dus Ruxandra la Focsani la bunici cu gand sa ramana acolo saptamana in care eram noi plecati. Seara in care am ajuns a facut un soi de indigestie asa incat a doua zi a vomat de la 6:30 la 10 cand am ajuns cu ea la urgente in spital. Mi-a stat o zi intreaga cu perfuzii de am crezut ca ma urc pe pereti. Am plecat spre Bucuresti lasand-o in spital cu mama mea. Am plans de m-am saturat, dar trebuia sa ajung pentru ca in cateva ore aveam avion si nici bagaj nu aveam. Partea buna e ca la insistentele mele si ale mamei doctorul a fost de acord sa o lase sa mearga acasa seara, iar copilul a intrat in normal. A inceput sa manance si s-a simtit din ce in ce mai bine. Acum e ok.
Colac peste pupaza, tocmai in saptamana asta si-a gasit educatoarea de la gradi sa-si dea demisia. Motivele tin de legatura dintre ea si directoare, insa plecarea ei a dus la plecarea inca a cativa copilasi din grupa fie-mi.
In sfarsit, dupa cum spuneam, viata merge mai departe!
Va pup pe toate si va doresc o zi linistita!
Mami Simona si printesa Ruxi
DidiAlex spune:
Sim, cum se simteRuxi. Ce a avut?
te intreb pe mine ca dupa o raceala ma omoara de 24 de ore o durere cumplita de stomac cu tot ce vrei...voma&co
.....si ce facut in SUA, ca sa te relaxezi nu cred, avand in vedere starea in care ai plecat.
de la noi pt o fetita bolnavioara!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
motanik spune:
Va multumesc din suflet pt urari, sunteti minunate si va iubesc.
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
flori76 spune:
Andrutz
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de impliniri si bucurii pe masura sufletului tau mare!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
dana n. spune:
Buna ziua!
Andra,multa sanatate,fericire si sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos pe lumea asta!Esti o fata minunata!
La multi ani! si tie si sotului tau.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
sim spune:
Alex saru'mana mult de intrebare! Ruxi este mult mai bine, de fapt a inceput sa-si revina chiar de a doua zi. Ea a trecut printr-o indigestie mai urata, care i-a dat totul peste cap, ca nu mai putea inghiti nici apa plata, ce sa mai spun de medicamentele contra varsaturilor! Timp de 3-4 ore a dat afara la fiecare 15 minute non-stop. Nu mai stiam incotro s-o apuc si mama care a fost o viata asistenta pediatra, de cum a auzit m-a luat pe sus si hai la spital. Am auzit apoi ca este foarte periculos sa se deshidrateze copilul. Doctorul de cum ne-a vazut a zis: nu mai plecati nicaieri, internare in regim de urgenta.
De aici a inceput "distractia": i-au bagat un cateter (parca asa se cheama) si i-au luat probe pentru analize, si au dat drumul la tratament. A stat puiul meu cu perfuzii de la ora 10 juma'te pana seara la 6. Slava Domnului ca s-a simtit mai bine si i-a dat drumul acasa! M-a impresionat extraordinar ce mi-a spus inainte sa plec. Eu, disperata ca nu stiam cum sa fac sa ma impart in 2, am intrebat-o daca se supara ca mami trebuie sa plece. Sa vedeti raspuns de copil de 4 ani: "Mami, sa stii ca nu ma supar, stiu ca trebuie sa pleci, dar am o singura rugaminte: se poate sa dorm acasa?". Nu stiu ce putere am avut de n-am izbucnit in plans in fata copilului, insa l-am rugat pe doctor sa o lase si a fost de acord. Apoi lucrurile au mers inspre bine.
Mi-e tare greu sa va descriu ce dotare au acum in spitalul din Focsani. Esti norocos daca esti repartizat intr-un salon cu paturi de dimensiuni normale, pentru ca majoritatea au doar patuturi de copii, iar mamicile nu se pot odihni de nici un fel. Mobilierul (sau ce a mai ramas din el) este mancat de rugina de se poate vedea in sertarele noptierelor prin gauri. Toate cearsafurile din salonul in care am stat erau gaurite, perne nu erau deloc, ce sa mai spun de medicamente... Au trimis o mamica (venise cu baietelul intoxicat de la nu stiu ce mancare) sa-si cumpere 2 filole de vitamina C. Credeti-ma este un cosmar in toata puterea cuvantului. Iar eu plecam lasand-mi copilul acolo (este adevarat, cu mama mea) pe o ploaie si o ceata cum numai in filme vezi. A fost un cosmar drumul ala pentru mine. In sfarsit, ii multumesc Domnului ca a trecut si suntem bine cu totii!
In State am fost la niste intalniri cu cei care lucreaza la una din filialele firmei din care fac parte. Nimic spectaculos, dar trebuia sa ma duc. Oricum, i-am promis si Ruxandrei ca mai asteptam vreun an - doi si daca da Domnul sa fim sanatosi o duc in Orlando la Disneyland.
Si noi va pupam si multumim mult! Imi cer iertare daca v-am intristat cu ce am scris, dar chiar am reusit sa ma descarc nitel, dupa 2 saptamani de mocnit.
Alex draga nu cred ca ce ti se intampla tie este la fel ca la Ruxi. As merge mai curand catre vreo problema de stomac. N-ar fi rau daca ai cum sa intrebi un medic. Multa sanatate si sa te simti bine curand!
Va pup si fug la gradi sa-mi iau printesa.
Mami Simona si printesa Ruxi
pet.cost2005 spune:
Salut!
Iata ca am intrat sa te felicit, motanik, chiar daca nu ne cunoastem personal, primeste si din partea mea cele mai calde urari de sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi! La multi ani!
Nu stiu de ce nu ati reusit sa vedeti goblenurile. Mai incercati o data http://it.photos.yahoo.com/petronelafarcas
Va las, ciao!