Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 11
DidiAlex spune:
LA MULTI ANI! ANDREIA
sa ai parte de multa, multa fericire, sanatate, noroc si numai bucurii!!
motanik spune:
La multi ani, Andreia!
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, sa ai noroc in tot ce faci si numai impliniri in viata!
Te pup si sper sa ai o zi minunata!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
helbi spune:
Va multumesc mult pt urari si va doresc si eu tot binele din lume si multa sanatate!
Va pup cu drag pe toate!
prixi spune:
Andreia , La Multi Ani si din partea mea!!! Multa fericire, sanatate si multe, multe bucurii!!!
Andreia
Dana, sanatate multa!
Flori, musai sa faci o pozica la apartament ca sa vedem si noi cum l-ai decorat!
Va pup pe toate fetelor si va doresc o seara placuta!!!
Roxana
lorena.n spune:
LA MULTI ANI ,ANDREEA!
Sa fii sanatoasa si bucuroasa ,sa ai parte de fericire si de intelegere ,pace in suflet si mutumire.
Astept sa faci cinste cand o sa ai drum pe la Focsani.
dana n. spune:
La multi ani Andreia!
Multa sanatate si fericire!
ps:scuze ptr intarziere
Ce mai fac fetele?
Am terminat mai repede astazi scoala deoarece s-a simtit rau profaŽ.
Eu sunt din ce in ce mai emotionata in legatura cu concediul nostru.Am nevoie de o geanta de plaja si nu prea gasesc pe vremea asta.
Raceala mi-a trecut(mi-a luat-o Adi).
Va pupic dulce pe absolut toate!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra