Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
corap spune:
simina, sa traiti sanatoase si fericite amandoua 

joy, pe mine m-a chemat doctoru' in fiecare saptamana dupa saptamana 36. si fac eco de fiecare data. bine, eu am si problema cu bb mare, sa vedem cat creste si pe unde-l scoatem, dar, totusi, macar o eco, ceva cred ca ar fi trebuit sa-ti faca si tie. cat despre chestia maronie, doftorasu meu zice ca poa sa fie ceva dop, da' eu n-am avut. eram doar la faza in care imi spunea chestii teoretice de genul:
daca se intampla -X- inseamna ca e -Y- si faci -Z.
da' cum mie nu mi s-au intamplat prea multe, am uitat ce zicea, in afara de cazurile in care sa merg de urgenta la spital:
1. nu misca bb
2. contractii regulate la 10 minute
3. scurgere lichid transparent in cantitate mare.
In alta ordine de idei, a plecat gabi in spania. asa ca tre sa-l conving pe bebica ca nu-i momentul sa se nasca tocmai acum. sa mai astepte si el macar pana sambata, ca n-o fi foc.
C & bbandrei
va transmit pupicei
joy04 spune:
CORAP...si mie mi se pare cam aiurea...mai ales ca luna trecuta ma vazu de 3 ori asa ma asteptam si acuma dar mai ales sa-mi dea analizele de facut.
nu neaparat ca, fe,si alte de sange ci secretie in principal.
Cu cine am mai vb imi zice sa mai cer si a doua parere si nu stiu ce sa fac....

joy
+ bocanila
36+
EU
silvia_d spune:
neata mamici!
mai scriu si eu din cand in cand timid...si putin,ca deh,nu ma prea pricep!![]()
Parca am vazut acum cateva zile o mamica intreband de cosmetice de bb:am vazut cosmeticele de bebelaci Bubchen in Cora,mi-am luat si eu si miros tare frumos; nu sunt nici asha de scumpe,vreo 70-80.000 produsul;au musetel,galbenele,azulene,vit.A.
pudra de talc parca n-am vazut,mi-am luat de la Nivea Kids.
aaa,si vroiam sa va-ntreb pe voi ce caditza de bebici ati luat,eu nu prea am vazut decat dintr-alea"comuniste";am auzit ca-s unele cu opritor intre picioruse-am zis bine???![]()
va pupicesc- si pentru mamicile care au nascut pana acum-ganduri de sanatate si s-aveti laptic mult pentru bebei mancaciosi!
silvia si stefanel 36+
mamica noiembrie-decembri spune:
gata, subiect nou!!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61251
Morgano spune:
Neatza fetele!
SIMINA sa va traiasca Raluca si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Corap, curaj zilele astea, pana ti se intoarce sotul nu sta ca pe ace, ca ai timp sa nasti dupa cu el langa voi. Eu de cate ori a plecat Marius in ultimele sapt., si doar de dimineata devreme pana seara tarziu la distanta eram stresata rau, insa nu se intampla nimic ghidush.
Silvia, si eu am luat doar produse Bubchen - mi le-au recomandat prietenele, ba chiar m-am dat cu laptele de corp de vreo 2 ori ca prea bine miroase a curat si a musetel si a copil mic. Au si pudra, eu m-am trezit cu 2 bucati ca era la oferta, dar uite ca fetele de pe site cu experienta zic ca nu e bun talcul. Acuma eu zic ca depinde de copil, si oricum dai dc e cazul cu orice produs, nu-i strici clar din primele sapt sebuumul propriu dandu-l cu cosmeticale.
Joy si Corap, fiecare medic cheama la control dupa cum considera el ca e cazul, sau dupa cum i-e obiceiul. Pana in luna a9a am mers lunar, apoi am cerut eu sa merg saptamanal pt ca dupa spusele ei puteam naste oricand, nu ca ar fi probleme ci pt ca fata era dezvoltata la fix si pe pozitie din sapt 36. Dar uite ca inca n-am nascut, mi-a facut eco de 2 ori luna asta, deci la 2 sapt ca sa vada greutatea si pozitia si cordonul, iar monitorizarea cardiaca a lui bebe saptamanal.
Deja am idei fixe cu dopu' asta, sunt de groaza: fte atenta de cate ori merg la baie sa nu cumva sa-l pierd pe nestiute, am pus hartie igienica alba sa vad dc apar schimbari, tampoane daily, deja sunt onsedata de dop, desi stiu ca multe il pierd cand nasc, nu inainte :)
Eu sunt la birou, ca nu am ce astepta acasa cand aici se mai petrece una-alta, nu am stare de nimic. Evident ca toti se uita la mine ca n-am nascut inca si ma intreaba ce fac, cand nasc.... aceeasi poveste care ma scoate din sarite.
O zi super tuturor, si astept noi mamici si vesti de la mamicile cu bebeleii in brate!
Ripley, 39+3
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003