Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare!

Tocmai m-am intors de la sala si am facut niste poze... Uitati si voi aici cum sunt salile la danezi:

FITNESS.DK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Stiu ca la un moment s-a pus problema, darnu mai stiu cand si nu mi-am notat la momentul respective. Spuneti-mi si mie, va rog, unde gasesc razatoare de sticla in Bucuresti. Incep sa ma dotez ince,t incet cu cele necesare diversificarii ca si cand om incepe tare sunt curioasa ce rezultate vom avea.
Aseara Ana a halit tot biberonul de cerale – dupa ce la un moment dat am facut transfer tzitzi – bibe, ca nu mai voia biberon. Ca niciodata, nu mi-a oborat nici un ml. Rezultatul? Trezit la ora 3 si respective 6. La 3 era plin pameprsul cu pipi, deci s-a dus pea pa sambetei si teoria ca ii era frig. Si ce probleme de constiinta imi mai faceam ca vai, bietul copil, va pierde o masa si daca va slabi, ce ma fac. Si iata ca am revenit la programul de groaza si mister cu 2 treziri pe noapte.
Iar in seara asta mi-a dat afara cred ca jumate d biberon, dar m-am resemnat de-acuma si ma pregatesc pentru trezirea din creierul noptii.
Gabitzam – multa sanatate lui Andrei. Ce porcarie sa trebuiasca sa-l ungi cu 7 alifii, dar asta e, ce nu facem pentru bebelacii nostril. Important e sa fie el bine.
Loreen – sper sa treci peste momentele astea grele sis a revii cu mesajele tale amuzante!
Mai, mai, hotarat lucru sunteti tare lenese azi. Nici asa nu-mi place, trebuie sa recunosc. Ma duc si eu sa citesc ceva ca vad ca nu am success. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ruxel, si noua ne-a zis dr sa-i dam suc de portocale, numai ca ratzusca nu vrea nimic in afara de lapte in biberon, asa ca ii amestec sucul de portocale cu piureul de mar. Cu lingurita nu rezist sa-i dau suc.

ChrisDun, mi-am aruncat din nou privirea pe albumul Carinei. Ce reusite sunt mai ales ultimele poze! Am vazu ca-si baga piciorusele in gura, scumpa de ea.

am vazut pozele din albumul lui eric. hihihiiii... eric si filip cu caciulite identice. simpatici foc micutii.

Fran, buna ideea cu betisoarele chinezesti.

Gabitzam, vad ca ai inceput sa modifici listuta. Super!!!

pisika4ever, multumim pt zodiac. aprigi nativii din cocos...

Ines, revin la problema cu unghia. Spune-mi, ti-a trecut? Stiu ca tu te-ai operat cu 2 sapt inaintea mea? CUm s-a vindecat? Maine merg sa imi opereze si unghia de la celalat picior, din pacate.

Spuneti-mi, dupa 4 ture de antibiotice, daca ajung sa iau a 5 a oara in 5 luni ...mai au vreun efect?

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Profit de faptul ca doarme puiul si pot sa va scriu si eu putin.
Babygirl, nu cred sa mai aiba efect plus atentie la candidoza. Cred ca de fapt sistemul tau imunitar e praf si ar trebui sa faci niste analize complete sa te pui pe picioare. Trebuie sa gasesti cauza. Incearca homeopatia. Am auzit ca are efecte faine.
Gabitzam, sa va faceti bine. Saracutzul de el ce rosu si chinuit arata. Curaj ca din ce am citit eu am inteles ca se amelioreaza cu varsta ( pana pe la 4 ani cred). Cred ca tare greu ti-e.
Loreen, gandurile mele sunt cu tine, si sunt gandurri bune si frumoase. sa-ti ajute D-zeu si sa treci peste toate.
Gusta, si voi va imbolnaviti? Multa sanatate...
Fran voi cum mai sunteti?
De Mickyyy mai stiti ceva? oare cum se descurca cu puiutzii ei?
Al meu e tare nabadaios. Cresc dintzii clar, ca deja se vad prin gingii. Nu doarme noaptea, mananca si el rau(dupa cum vad ca e moda pe la 5 luni). Tind sa cred ca e o etapa. Nu accepta formula, aseara la un moment dat era ca si in Moartea caprioarei ca manca si plangea. Ii place rau tzitzi si nu stiu ce ma fac cu el daca nu o sa mai am. Plus ca i-am schimbat cerealele de orez crezand ca se constipa de la el si i-am dat de ovaz ca cica astea sunt urmatoarele mai inofensiva. S-a umplut de bubilite pe burtica. Arata ca urticaria. Acuma nu i-am mai dat azi, a aratat mai bine si incerc sa-i dau peste vreo 2, 3 zile sa vad. daca iar face e clar ca nu le suporta. Sp[er sa nu fie intoleranta la gluten.
Va las acum... Noapte buna voua si puisorilor.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

hello again,

i-am dat putin suc de portocala, dar peste 15 minute a vomitat !!! De ce ??????

Si am mai constatat si zilele trecute, ca, chiar la 1 ora dupa ce mananca mai da cate o gura afara. Asa ceva ea nu a facut pana acum !
Din cate stiu eu , copiii vomita daca nu se inchide nu stiu ce orificiu la stomac. Acum treaba cu vomitatul este relativa, adica , daca da o gura afara nu e o problema, nu? Nu-mi place oricum treaba asta si ma intreb de ce o fi vomitat dupa sucul de portocala, ca nu i-am dat mult.

V-am zis cum face Bianca (ca nu pot sa spun ca rade, pentru ca daca ramane cu rasul asta o sa fuga toata lumea de ea)? Face ca o mica vrajitoare. O sa incerc sa transpun: aaa-ha-ha-ha-ha .....si tot asa, mai lung sau mai scurt ! Parca e o oitza. Dar cateodata sici ca vrea sa ma sperie .

babygirl ce mai pui pe langa sucul de portocala si mar ? Banuiesc ca mai pui ceva, ca altfel chestia asta e prea apoasa? sau ii dai asa sucul din biberon ?

Alex este plecata cu taica-su de la pranz la el la servici. Initial nu trebuia sa stea decat la Teo si apoi sa mi-o trimita acasa cu un sofer. Se face ora 8, 8.30, 9 si copilul nu apare acasa. Eu il tot sunam si nu avea retea. Am dat in beri-beri, pentru ca nici el nu ma suna. In cele din urma suna Alex si-mi zice cu o voce nonsalanta ca ea ramane cu tati pana cand termina si de 3x muheres !!! Imi venea sa-l omor. Tine copilul ala acolo nemancat si nedormit pana ajunge el la 1 noaptea acasa.

Ruxel

Bianca la 4 si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Mai da' mult ati scris! Noi suntem in verva cu pregatirile pentru nunta si botez si colac peste pupaza avem si casa in renovare. M-am saturat de mirosul de vopsea si de praful si molozul din toata casa!
Iar ieri i-a iesit si un dintisor Mayei si nu va spun cat de agitata a fost. Avea niste crize de plans si tremura de nervi si de durere. Noroc ca m-am gandit sa-i aduc de dincolo un gel special care amorteste si mama ei de gingie, l-am folosit chiar si eu cand ma supara maseaua. Astazi a fost mai bine insa am observat ca iar a facut kk spumos! Si chiar nu am mancat nimic de data asta, cred ca de la dinti i se trage!

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ruxel - nu-ti face griji cu vomitatul. Ana e campioana la boraciuni si nici chiar pe ea nu am dus-o la radiografie pentru a vedea daca are probleme cu muschiul pilor (asa se cheama). Iar daca Bianca da foarte rar chiar nu ai de cesa-ti faci probleme. Dr Anei mi-a zis ca copiii cu aceasta afectiune varsa si masa dinainte, care nu a apucat sa fie digerata si nu iau in greuatate. In plus, e mult mai frecventa la baieti. Probabil e portocala prea acida pentru stomacelul ei. Ai gustat-o? Ca am impresia ca la ora asta sunt niste acrituri de portocale...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si uite, cum zicea Gabitzam, de ce ti-e frica nu scapi. Am suferit cu Agata cu dermatita ei, ma rog, nu a fost chiar foarte grav, dar nici usor nu iti e cind le vezi pielicica aia fina plina de bubite. Si acum, cred ca o iau de la capat cu Tudora. Si maninca doar de doua zile! Aseara era rosie toata in obrajori, pe barbie si pe nasuc, iar astazi avea pielicica uscata prin locurile respective. Daca spun cuiva imi va spune clar ca bat cimpii, ca nu se vede nimic, iar roseata ar putea sa fie de la faptul ca stam mult pe afara, dar eu care stiu ca nu e asa, nu ma gindesc la ce e acum, ci la ce va fi mai tirziu. Sper totusi sa fi intrat in panica de pomana. Eu am doi alergici in familie, mama mea si tatal sotului au astm, dar e capatat, nu s-au nascut cu el. Gabitzam, daca il feresti pina la trei ani de toti factorii alergeni, mai ales cei alimentati (albus de ou, capsuni, alune etc.), nu cred ca vei avea mari probleme cu Andrei. Adica sper, la mine asa a fost la Agata, in afara de citeva eczeme, nu am avut probleme chiar asa mari. Dar asa ma mai siciiau! Si acum Tudora!
Loreen, forta multa iti doresc, sa poti lua lucrurile asa cum sint si sa treci mai departe!
Tudora astazi a mincat vreo 30 g de pireut. Am pus la aburi morcovei, cartofiori, broccoli si un mar. Iar in locul destinat condimentelor am pus citeva rondele de tulpina de telina. Am blenduit mai multi morcovei, doua bucatele de cartofiori si doua de merisor, am pus o lingurita de cereale si am subtiat cu o lingura de zeama de la legume si lapte de la mine. A papat puiutul... si inca ar mai fi vrut, dar nu i-am dat eu ca sa nu i se faca rau. Iar acum i-am pus un mar la copt si vreau sa-i dau pireut la ora 4 (cu sau fara cereale de orez, mai vedem, incerc fara, daca nu vrea ii dau cu). Si saptamina asta raminem asa, voi vedea de luni incolo ce ii mai bag. Vreau sa vad daca si in seara asta va avea fata la fel de rosie. In rest, vad ca a tolerat bine ce i-am dat, cel putin kk e normala, face o data pe zi si arata foarte bine.
As fi vrut sa mai scriu, dar s-a trezit puiutul, ma duc sa-i dau merisor, abia astept sa vad daca ii place. Va pup!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Cred ca au anuntat la stiri ca se va face si alocatia pentru copii 200 ron.Sau am inteles eu gresit?
Ioana razatoare de sticla am vazut in cora nu stiu la ce pret din pacate

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

buna seara
Gabitza, imi pare rau ca aveti de suferit. Sper sa nu fie totusi atat de greu si de nasol pe cat vi se pare acum si ca veti putea tine sub control dermatita asta.
Adina, dar pentru ce tot iei tu antibiotice? Cand cu mastita da ok am inteles dar la unghii iei asa preventiv? E aiurea, dupa atatea antibiotice nu numai candida poti face dar si flora din stomacul si intestinul tau pot fi compromise. Si eu te indemn sa mergi la medicul tau de familie sa te invete ce poti face acum. Iar antibioticele uita-le pentru mult timp de acum inainte si nu mai lua fara antibiograma.
Ioana, razatoare din sticla la piata la obor la magazin de produse de menaj. Mai gasesti in segros dar nu bag mana in foc.
Apropo de indemnizatia CIC, s-a votat bugetul pe 2006?
Gusta, desfunda copilul cu ser fiziologic sau cu ceva pe baza de apa de mare si trage cu pompita din nas. Te scoate din circuit asa o noapte dar incearca sa te odihnesti ca nu o ajuti cu nimic pe micuta pazind-o pe scaun toata noaptea. Aa, mai este chestia aia de o pui pe batista si doarme cu batista aproape de nas, am uitat, fetele HELP!
Florentina, dar cat mai aveti pana la nunta? Moama abia astept eu Neparat sa pui poze.
Eu abia duminica poate primesc ceva poze da cand fusei nasha si o sa ma laud ca sa ma admirati iar cu aceleasi sunci pe care le aveam si la botezu' lui Filip dar sunt deja in a 3-a zi de monty si inca nu ma las Pana atunci intrati daca doriti sa vedeti FILIP SAUVAGE

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput