Insomnia
Deschid acest subiect pentru mama mea in varsta de 63 ani care de aproape 1 an de zile se lupta cu o insomnie rebela(doarme 2-3 ore/noapte)
. Precizez ca mama sufera de cardiopatie ischemica si hipertensiune arteriala pentru care face in permanenta tratament. Din pacate pt insomnie medicul de familie o trimite doar la psihiatrie unde i se prescriu :diazepam, nitrazepam sau mianserin. Pe moment astea au efect dar stiu ca in timp dau depedenta si ii dau si o stare de "moleseala" permanenta.
Daca s-a confruntat cineva cu problema asta si a gasit o rezolvare am rugamintea sa-mi spuna si mie. Ma gandeam ca poate un tratament naturist/homeopat ar putea-o ajuta.
Multumesc anticipat.
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
Raspunsuri
cornelia_laura spune:
Chiar nu are nimeni un raspuns /sfat pentru mamica mea?
Poate ati incercat vreun remediu din plante care v-a ajutat, orice sfat e binevenit.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Avalon spune:
Cornelia, poate te ajuta ce s-a discutat aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39687&SearchTerms=insomnie
cornelia_laura spune:
Multumesc frumos, Avalon.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Porumbel30 spune:
Eu te sfatuiesc sa intrebi dr. care o are sub obsrevatie daca e de acord sa ia Melatonina.
Eu stiu ca dupa o anumita varsta nivelul acestui "hormon de somn" scade si e nevoie sa fie completat.
sotul meu a primit recomandare de la dr. si de cand ia melatonina s-a schimbat situatia!
Sper sa o ajute si pe mama ta.
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."