Aspirante optimiste (163)
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
quote:
Originally posted by ela2004
Buna dimineata la cele mai curajoase fete de pe pamant...
Stiu ca nu am mai scris cam de multisor aici, dar sotul meu a fost plecat din tara si neavand activitate am hotarat doar sa va citesc, sa ma bucur si sa plang alaturi de voi la anumite evenimente. Sa stiti ca v-am citit saptamanal si am fost alaturi de voi si la rele si la bune...si pentru toate astea vadulce pe toate aspirantele si multe, multe
pentru voi.
Acum as vrea sa revin si eu printre voi pentru ca sotul meu a venit de doua luni acasa si am reinceput lupta pentru un bebe, care este din ce in ce mai dorit..
Acum am si eu o nelamurire...in tot parcursul acesta de aproape 7 luni cat a lipsit sotul, am avut un ciclu regulat de 28 zile si acum sunt in a 30-a zi si nu mi-a venit. Problema este ca am luat in dimineata asta un test Barza si mi-a iesit negativ. Intrebarea ar fi: oare este prea devreme pentru un test de sarcina? Sa mai sper ca poate s-a intamplat minunea, sau doar datorita reinceperii vietii sexuale regulate sa fiu putin dereglata??
Acum eu va pupic pe toate fetele curajoase si oricum ar fii...curajul vostru imi da mult obtimism si incredere ca intr-o buna zi ni se va intampla si noua minunea de a avea un bebe.
Ela daca mai ai rabdare mai asteapta cate-va zile si repeta testul.Daca nu fa unul de sange!
Sper sa fie cu ochisori!
Familia mea
Razvan
valentinag spune:
danutza,am vaz't pozili,mijsto vacanta in Grecia.Ce hortensii minunate au aia,tufa mea nu a mai facut flori ca lumea de nus cati ani.Imi plac la nebunie casele alea albe toate pe fundalul verde al copacilor sau pe albastrul marii.
Lachi,stiam io ce-mi iau la usa![]()
merci de urari fetili!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
hello fetele..
vale..la multi ani pt colegu' de apartament ![]()
laurici..pup si io..mi-a prins bine 
fetele..sa ma plang si io..cu problemele mele de 2 saptamani cu gatul..iau antibiotice..sunt intepenita de spate..vesnicele prb ale mele cu coloana...de 3 zile abia ma misc..azi mai rau k niciodata..si colac peste pupaza..azi m-am pomenit cu uratii pe cap..e a 2-a luna cand imi vine pct fix la 28 zile..fata de 36 k de obicei..
si cu astea fiind spuse...ma mai duc si diseara la o petrecere k e ziua sefei ![]()
ma retrag in hartoage..
va pupicesc.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Liana30 spune:
Buna fetelor!
eu sunt bine "bautzo" ..da ce spun eu bine..sunt Beton!!!!!![]()
![]()
vale
pentru sotul tau..
Mirela distractie placuta!
dana frumoase poze.
va pupacesc pe toate

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
fetelor, sunt foarte suparata...motanul meu din Brasov e pe moarte...simt ca innebunesc...io credeam ca-i nemuritor! are aproape 20 de ani! Iar mama e distrusa...plange intr-una si nu pot s-o linistesc..
simonette spune:
Saru'mana la doamne!!! Ofer generoasa

, la toate si doresc o seara numai buna de facut

!
Vale,urez sotiorului, multa sanatate si multi ani fericiti, impreuna
Liana30 spune:
buna simo
..vai sunt minunate florile...![]()
eheeeee ce as mai face eu in seara asta
si nu numai si asa
....

---

---da nu pot...![]()
![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Liana,daca nu puteti asa, macar faceti planul, pt zilele urmatoare, cand focul va fi mult mai intens!!!