Un salariu premiu pentru nastere.Cum?
Raspunsuri - Pagina 2
cristinamh spune:
TIona, si eu aveam aceeasi impresie, dar vad ca mirela lucreaza in invatamant... de aceea intreb si eu cum sta treaba pana la urma! bugetarii doar muncesc si ei...
cam pe nasturi unii, e adevarat...![]()
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
irina.c. spune:
Pentru invatamant,acest drept este prevazut si in CCM la nivel ramura invatamant.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
ancutzathree spune:
vreau si eu o lamurire daca se poate:eu lucrez la particular si sunt deja de aprox.2luni in CIC si pana acum n-am auzit de acest premiu,oare mai pot beneficia de el acum?
ancutzathree&
alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi
gabi.i spune:
Ancutza eu am nascut in februarie si desi am stiut de aceasta prevedere a CCMN nu am facut cerere si bineinteles nu am primit nimic dar saptamana urmatoare merg sa fac cererea si sper ca voi obtine si banii pana la urma este dreptul meu asa ca eu zic sa mergi si tu sa faci cerea.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
marius spune:
Nu e tarziu puteti sa faceti cererea si nu este premiu ci un drept prevazut de legile in vigoare.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
pisoi3 spune:
In conditiile in care si mama si tata copilului lucreaza,
pot beneficia amandoi de acest salariu sau trebuie sa fie doar unul dintre ei?
In cazul in care doar unul beneficiaza de acest salariu, poate fi cel cu salariul mai mare?
Multumesc frumos.
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Ioana75 spune:
pisoi, uite articolul cu pricina, zice clar cine poate lua acest drept:
Art. 51. - In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu de baza, platit de unitate mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu de baza;
Mirela, eu lucrez in sectorul privat si am primit luna trecuta acest drept, in urma cererii adresate directorului.
Ioana, mama Mirunei
ancutzathree spune:
multzumesc Marius pt lamuriri!
ancutzathree&
alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
poze cu noi
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by gabi.i
Ancutza eu am nascut in februarie si desi am stiut de aceasta prevedere a CCMN nu am facut cerere si bineinteles nu am primit nimic dar saptamana urmatoare merg sa fac cererea si sper ca voi obtine si banii pana la urma este dreptul meu asa ca eu zic sa mergi si tu sa faci cerea.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
sa stii ca am sa fac demersuri,sper sa mi se aprobe ... dar vad ca angajatorii nu prea se inghesuie sa aduca la cunostintza angajatzilor despre acest drept ... daca nu citeam aici nici prin cap nu-mi trecea sa mai citesc CCM ...La noi la firma in ultimi ani au mai fost multe femei care au devenit mame si nu stiau de asa ceva ... sunt foarte curioasa,azi intreaba sotzul!sa-mi spui si tu daca tzi s-a aprobat!

ancutzathree&
alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
poze cu noi