Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Va multumesc pt. raspunsurile cu dansatul. Vad ca sunt destul de putini care nu o fac inca, sper totusi ca nu-i un motiv de ingrijorare, numai la problema asta nu ma mai gandisem pana acum! Dar, la urma urmei poate unora nu le place sa danseze, ca doar nu-i obligatoriu, nu?

Oana, ma gandesc la voi. O sa vezi ca Dumnezeu e mare si bun si se rezolva cu bine toate problemele voastre!
Amaya, nici eu nu-l las la TV. De altfel nici nu-mi e greu sa fac asta ca la ce programe minunate sunt, nu-mi vine sa ma uit, ca sa nu zic ca nici inainte sa-l am pe Tudor nu ma prea uitam ca lucram mult si veneam acasa franta de la servici.
Dana, mai rarutz mai rarutz dar chiar asa de rar??? hai, macar de dragul meu intra ceva mai des, pleaseee! si multzu pt. raspuns!
Shobo, mie pediatrul mi-a zis ca macar pana la 1 an sa-i dau carne matura, adica de animal matur: vaca, gaina si peste. De astea de lapte nu stiu nimic ca nici n-am citit pe nicaieri ceva de rau, nici n-am intrebat dr. asa ca habar n-am de ce n-ar fi indicate. Dar probabil din motivele mai sus enumerate de fete.
Patricia, perfect de acord si cu exagerarile si cu anticorpii. Si eu sunt in general pt. calea de mijloc, incerc sa-l tratez ca pe un om normal si ma iau dupa instinc in multe privinte. De ex. farfuriile si canile i le spal normal, ca pt. noi, jucariile nu le sterilizez, nici macar suzeta nu o mai fierb dupa ce am ars vreo 3. O clatesc cu apa rece. Iar azi l-am prins mancand pamant de flori!
Chiar Ilucae, ca parca tu ai avut problema asta cu Elena, a patit ceva atunci cand a papat pamant de flori? Ca ma bate gandul sa nu-mi faca vreo enterocolita totusi ca prea a papat cu pofta! si nu din cauza ca-l tin nemancat...
Gabry, se pare ca m-ai uitat cu Tiramisu-ul . Hai fie-ti mila de un biet pofticios !
Bdana, tu ii dai Zymafluor lui Cristi?
Carmina, asa stiam si eu cu unghiile, ca e bine sa i le tai cand e treaz ca sa constientizeze. In plus eu in somn n-am incercat niciodata pt. ca sigur s-ar trezi, ca si Seb al Oanei. La noi merge usor cu picioarele si f. greu cu unghiile de la maini, suntem invers decat majoritatea dupa cum vad. O sa-ti fur insa ideea si incerc si eu cu servetelele.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Salutare tuturor.

Oana suntem alaturi de tine , ma rog la bunul D-zeu sa se rezolve , sa inchiriati aceea garsoniera.Va tinem pumni.

Multumim tuturor celor care i-au urat fetitei mele LMA, la implinirea celor 10 luni.Asemenea uram si noi tuturor bb-lor , care au implinit ieri si azi , 9 si respectiv 10 luni un calduros LMA,sanatate si sa fie cuminti sa nu-i supere pe parinti.

Eu va citesc din umbra mereu, zi de zi, nu scriu pentru ca am avut impresia , in afara catorva fete care mi-au mai raspuns sau ne-au mai remarcat restul m-au ignorat, eu inteleg ca s-au format "bisericute" si de aceea nu vreau sa mai insist , o sa mai scriu asa , din cand in cand ,chiar daca uneori ma abtin cu greu.Vreau sa multumesc fetelor care s-au mai gandit la noi si.

Alexandra este bine , multumesc lui D-zeu , inca nu merge singura decat cativa pasi dupa care se lasa jos , dar nu ne grabim, avem o viata inainte de mers in picioare, canta (de,de , sasie, da, da), danseza de pe la 7 luni, la inceput dadea din maini , dupa aceea doar se legana pe picioare acum se misca cu tot corpul , facem o dansatoare, mai stii.Mananca tot ce-i dau , nu face figuri , se joaca singura cateodata si de vreo cateva nopti doarme toata noaptea spre fericirea mea, sa nu o deochi.

In legatura cu carnita de lapte eu pot sa va spun ca-i dau si de vitel , e drept mai mult de pui, nu stiu nimik in legtura cu faptul ca nu ar fi bine, eu i dau in continuare.

mamicilor si copilasilor

ELENA SI ALEXANDRA -BEATRICE

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Tomasa , da Alexandra a mancat pamant de la floare si chiar era foarte fericita cand am vazut-o dar din fericire nu a patit nimik .Acum nu mai pune manutza acolo, am certat-o de vreo cateva ori si acum parca nici nu mai exista floarea,darsunt altele, prize si tot ce prinde.

ELENA SI ALEXANDRA - BEATRICE

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, nici Rebecca nu danseaza si nu cred ca toti copiii trebuie sa danseze acum desi mamica ei e mare iubitoare de dans si dansez cu ea in brate de multe ori si ii place foarte mult.
ea isi exprima bucuria si placerea cind sta in fund si sare in sus, nu stiu cum sa explic, foarte rapid, ca si cum ar calari.

cit despre pamint, nu stiu ce sa iti spun, dar multi copii fac si chestia asta frecvent. am auzit si de cazuri de copii nesupravegheati in timp ce isi faceau treburile la olita si au fost curiosi
mare atentie la plantele de apartament care sint considerata otravitoare (vezi leandru-frunze, ficus).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Oana suntem langa tine si ne rugam pt voi!

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci frumos fetelor. Am vorbit cu soacra sa orbeasca cu fratele lui George sa il convinga sa ne ajute si l-a convins. a zis ca atata timp cat pe el nu il impiedica sa ceara ajutorul pentru chirie la stat si sa inchirieze si el altceva, ne ajuta. Diseara se vor duce amandoi, si sper sa accepte, si pana pe 1 cand ne vom muta George sa zugraveasca acolo, sa faca curat. Fetelor, pana diseara stau u inima cat un purice.

Shobo, sa te uiti si sa imi zici si mie de ce crede Spock ca nu e indicata pana la un an olita, pls.

Megg, cred ca e bine sa ai mama langa tine, mai ales cand ai un copil.

Tomasa, si eu zic ca sunt copii carora le place dansul si carora nu, sau poate ei vor dansa mai tarziu si mai bine.

Elena, ma bucur ca mai scri si tu ce face Alexandra, ma bucur ca a inceput sa doarma ca inainte si ca e vioaie, sa o tina tot asa! Si la noi e problema cu prizele si altele.

Paricia, hihi, au fost curiosi...dar vor fi norocosi acei copii.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna
ne mai tineti minte?
me/am facut mari....si neastamparate!!!

noi ne/am mutat din Dr Taberei undeva langa N Grigorescu, sa fim mai aproape de mama, caci tare greu mai era.....
de ieri ne/am pus si internetul ca simteam ca ma sui pe pereti. eram total rupta de realitate. sunt pe aici ceva mamici, dar - cum eu nu sunt prea bagareata - nu am socializat.
mi/ati lipsit asa de mult, si fetele de la parc....

chiar sta cineva prin zona?

sa va spunem noutatile noastra, nu face nimic mai cu mot decat ai vostrii, dar pentru noi sunt un progres
avem 2 dintisori jos se se pare ca sparge si unul de sus
mergem in 4 labute, in premergator, tinuta de manute si cu premergatorul din exteriorul lui, impingandu/l.
spune mama, tata, pa tata (la comanda), papa, apa, tatai, buni.
bolboroseste toata ziua si atunci cand vorbesti cu ea comenteaza de parca ti/ar raspunde.
roade tot ce gaseste... inclusiv pantofi, sosete...chei.
am lipit toate sertarele si incuiat toate usile.

bunicul i/a cumparat un leagan de lemn pe care l/am agatat de tocul usii la bucatarie si ar sta toata ziua sa se dea uta-uta.

la 8 luni avea 7,500 si 70 cm, ne putem inscrie in clubul manechinelor.

Nu am reusit sa citesc prea mult, dar am vazut ca aveti retete de papica, poate cineva sa imi trimita si mie? tare v/as mai multumi, caci nu mai stiu ce sa incerc.

Voi ce le dat bebeilor la ultima masa? eu ii dat titi, dar vad ca de o sapt se trezeste pe la 3-4 noaptea si mai vrea un pic (inainte se trezea cel mai devreme la 6.30). M/am gandit sa/i fac lapte de vaca cu ceva, dar aseara am incercat cu gris si nici nu a vrut sa auda de el. In alta zi a mancat putin cu lingurita.

Ce cereale folositi?

Acum va pup caci trebuie sa ma retrag, s/a trezit si trebuie sa ne jucam.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ixxi, la ultima masa ii dau lapte, deoarece in timpul zilei nu il accepta decat ffff rar, si are nevoie de 400-500 ml de lapte pe zi.

La capitolul cereale, dupa ce am incercat mai multe tipuri, ne-am decis pentru Nestle, care ni se par cele mai gustoase.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ixxi, cum sa te uitam? Ma bucur ca ti-ai recuperat netul si ca ne scri din nou ce mai faceti. i stai linistita, ca usuel o sa intri in vorba si cu mamicile din zona. Poate mai sunt fete pe aici care stau in cartier cu tine. Eu seara ii dau lui Seb biberonul de lapte, mananca dimineata si seara cate unul de cate 280-290 ml cu cerealele dimineata si 270 ml seara. Cereale eu ii dau cu miere, vanilie, fructe, caramel, biscuite, cacao, depinde ce cutie iau. Din astea i-am dat pana acum.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am intrat si eu sa va salut!!! Victorila e bine, are 8,500 si 73 cm si niste falcute caraghioase.

Oana eu va tin pumnii si sunt sigura ca totul se termina cu bine.

Bine ati revenit Lali, Bagoiu si Ixxi!!!

Ixxi am inteles ca s-a spart gasca din Dr. Taberei.. pacat.. M-ai dat pe spate cu comoara ta asa vorbareata... Noi stam mai prost, mai mult comunicam prin tipete onomatopee si vocalize.

Lali, cum stai cu silueta? Imi amintesc ca inainte de a pleca incepusesi un program pentru silueta. Te intreb pentru ca abi acum am inceput si eu si sunt tare optimista in momentel astea. Visez la silueta de acum 2-3 ani.

Shobo si eu stiu ca nu se da carne tanara. Cica nici pui n-ar fi bun dar asta chiar e cam exagerat. Eu n-am studiat problema am luat-o de buna ca sa nu-mi obosesc creiearsul si asa destul de incarcat si extenuat.

Tomasa cum mai stati cu mersul? Victor face pasi mici prin casa (cativa) si cand se prinde ca nu il tin cade in fund. Iar afara a inceput sa mearga si il tin de gluga de la geaca, fara sa il mai tin de manute.

A facut progrese mari motorii si a ramas mai in urma cu celelalte. Nu face intotdeauna pa, in schimb se cearta cu mine, intelege pe nu si acum stie cum il cheama. Dupa doua zile cand i-am spus pe nume a aflat si el numele lui si il recunoaste. Asa ca de vreo cateva zile stie sa raspunda cand il strig. Jucam "V-ati ascunselea" si vine sa ma caute si rade tare cand ma gaseste. Oricum in casa ii place sa mearga de-a busilea si sprijinit de mobila. Inca nu a deschis sertarele si sper sa mai dureze. E drept ca am doar doua sertare la care are el acces ai foarte mari si greu de deschis (au peste 1 m lungime).

Crinuta si eu il tin deocamdata in sufragerie unde am tarcul si tv-ul. Si o mare parte din zi televizorul merge, dar el nu urmareste imaginile. Doar la reclame se mai opreste si se uita cateva secunde. Dince stiu din psihologia copilului mic, ei nu au rabdare sa urmareasca la televizor pana pe la varsta de 3 ani.

Am editat ca batusem cu o muoltime de greseli.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput