Daca exista o rana pe col, se vede la o ecografie simpla (nu vaginala)?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
nu, dar se vede la examenul ginecologic
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Eu am fost la controlul de dupa nastere la ginecolog si nu mi-a facut decat ecogarfie, nu m-a consultat si pe masa. A zis ca e ok.
Ar fi trebuit sa ma consulte si asa ca sa vada mai "amanuntit"?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
pai si ce-ti veni cu rana pe col? banuiesti tu ca ai avea asa ceva? ca nu prea am inteles...
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Am auzit de la cineva, ca a avut rana pe col dupa ce a nascut.......
Atunci hop si eu.....dar nu l-am intrebat pe doctor.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Stai linistita mai Codruta ca nu inseamna ca gata ai rana pe col fiindca ai nascut.Si daca zici ca ti-ai facut control la medic dupa ce ai nascut normal era sa-ti faca si un control vaginal dar depinde de dr.acum.
andreeat
Cand am fost la controlul de 6 saptamani doctorul intentiona sa-mi faca numai ecografie. Dar eu am insistat ca am dureri la irigatii asa ca m-a suit si pe masa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex