Bebelusi de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu nu alaptez si nu am nici o scuza. mi-e nasol si as putea sa fac ceva pt mine, numai nesimtirea ma tine...
asta e. sper sa reusesc cindva...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mamini si celelalte doamne cu probleme "calorice", subscriu si eu ...
Mai am o gramada de kg de dat jos si absolut nici un elan. Abia daca am haine in care sa incap ... dar vointa e si ea la naftalina cu hainele vechi.

Acusor, eu am testat primul aliment - marul - cateva zile, aproape o saptamana, apoi am trecut la morcov, care am sesizat ca e mai bine tolerat chiar decat marul si a doua zi direct pe combinatie mar+morcov. Si a fost ok.

Monica-Elena, am citit putin din urma. Imi pare rau pentru greutatile prin care ai trecut. Si ma bucur mult ca totul este mai bine acum. Un pupic mare pentru roscatzelul cel frumos!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mamini, nici eu nu alaptez, dar asta nu are nici o influenta asupra vointei de a face macar niste exercitii zilnic acasa ...

Ella2000, ma descurc rezonabil, cred, cu 2 copii. E greu, nu zic ca nu este, dar ma asteptam sa fie si mai greu. Pentru tine cum este? Ce mai face domnisoara Iulia?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am adormit puiutza si bintui...Doamne, tare e scumpa fata asta a mea...voi aveti momente cind nu va vine sa credeti ca bebe e al vostru si asa de dulce (ca toate avem copilasi frumosi)? ca eu stau uneori prostita si ma uit la Veve...
noapte buna tuturor!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

albinutza sigur ca daca bea 150 ml de suculet nu-I mai este foame de lapte. Eu zic sa-I dai pulpa, nu suc. Eu stiam ca nu e bines a ajungi la cantitate asa de mare de suc, sau cel putin nu deodata. Eu mi-am propus san u depasec 60 ml, cate 20 din fiecare, tocmai ca sa aiba laptele sufficient. Apropos, cat lapte per total pe zi mai bea Luca?

Tia eu i-am dat la masa din jurul orei 10 (la noi e prima dar pentru majoritatea bebelusilor e a doua, cam cu jumattae de ora inainte de masa. Este vorba de morcov crud, altfel se cheama deja supa de legume hihihi…Alegerea intre fainos si supa de legume sau fructe depinde in general de greutatea copilului, sau raportul acesteia cu inaltimea. Dca a bebe papa foarte mult peste zi si e tare grasun, se prefera introducerea mai tarzie a fainosului si respective daca bebe e slabut, se introduce repejor orezul, porumbul sau tapioca (cereala fara gluten).

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Cati Apropos de statul pe burtica parka in Mama si copilul scria sa cronometrezi cam la cateva zile cat timp isi poate tine bebe capul sus si asa se vede cum evolueaza. Deja Cristina noastra si gangureste pe burtica, ridica o mana si incearca sa se arunce pe spate. II place la nebunie sa se zgaiasca la jucarii si incearca sa intinda mana dupa ele, chiar asa, pe burtica.

kulta bebitza mea doarme singura, eventual in timpul ilei cand e mai maraita ii maid au drumul la feon si adoarme cu el, niciodata in brate sau leganata. Poate doar in balansoar. Insanatosire grabnica!

mamini vezi ca se face mare si Veve a ta!

irina si la noi e un scandal monstru la imbracat cu hainele astea mai groase pentru vremea de acum. Noroc ca e dintr-o bucata si cu capse, ca altfel imi ieseau peri albi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Chiar fetelor sunt disperata ca fata mea cea cuminte a inceput sa urle rau de tot dupa baita, la faza cu unsul cutulitelor si imbracatul. O potolim foarte greu, ca trece instant in cianoza si nici stand cu ea in brate nu o putem imbraca. Aveti vreun sfat in privinta asta???? Eu sper doar ca atu7nci cand vine tati acasa si vom face iar baita cu el sa-si revina, ca altfel nu mai stiu pe unde scot camasa!!!

Giana felicitari pentru revenirea lapticului, esti norocoasa ca a fost ceva temporar ;-)

simona dar cum rezistati voi mama sa se culce asa de tarziu Mario????
Cat de botez, nasii i-au luat cerceii din spital, plus o gramada de hainute, la botez i-au luat icoana plus alte o mie de hainute, ne-au dat bani si in ziua botezului, si a doua zi, la baita, plus banutul de argint din cada de la luatul mirului. Chestia cu banii e relativa, depinde cat are fiecare.

anis, dede[/red[ felicitari pentru micile voastre crestine cumintele!

[red] Zena si chiar s-a rezolvat odata ce te-ai tuns, sau ai sesizat vreo imbunatatire???

Mergi la inceput

Monica scumpa de tine, imi inchipui cat de greu trebuie sa iti fie, sigur ca iti suntem apropae ca macar in moemntele atsea critice sa te bazezi pe prieteni, fie ei si virtuali, nu??? Un pupic si de la noi ! Noi lasam biberoanele in bucatarie, eventual clatite, si le spalam cand avem timp, de obicei 3 odata. Cristina n-a avut niciodata vreo problema cu burtica. Apa plata si la noi se fierbe un ibric cam pentru 3 biberoane, apoi o desert in cantitatea necesara in fiecare biberon si inchid totul cu capac, incalzesc apa cand am nevoie la temperature dorita si fac lapticul.

acusor la noi la mir au venit nasii (de fapt noi doar pe ei ii doream) plus mamele noastre sit anti care sta su fetele si care e tot un fel de mama…a si frate-meu ca la botez n-a apucat sa ajunga, tocmai venise din USA in noaptea aia.

caterina cerceii aia de-I descrii tu merg si la femei sau se gasesc doar modele pentru copii? Ca eu vreau cercei pentru mine dar pe care san u-I pierd cum am mai facut cu diveres alte modele, dar sa ii si pot desface relativ usor.

Irda noi le punem pe hartie-prosop de bucatarie si se mai scurg acolo. Cele pentru lapte stau cu apa fiarta (si racita) in ele pana la folosire, iar cele de ceai si mai nou suc de fructe pur si simplu la uscat. Peste ele cu prosop de bucatarie proaspat calcat. Iar pentru tetine si accesorii avem o alta cutie, tot cu hartie absorbanta. Nu esti paranoica, fiecare isi face probleme ca sa fie cat mai bine. Sterilizarea oricum se refera la bacteriile din lapte care pot fermenta si duc la probleme reale cu burtica (enterocolita), nu la cine stie ce picatura de apa. Pupici Dariei sit e asteptam mai des pe la noi! Aaaa si la sterilizarea bin nsolutie vezi ca nu se clatesc! Cai facem o data pe zi, cam inainte de iesit afara, caci in rest oricum nu-l accepta. Bea maxim 10 ml per toata ziua.

Dragele mele, va las in seara asta! O noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Boga- esti fericita cu prima masa la 10! Eu abia acum ma cul! Si prima masa e la 13-14. Cum rezist eu vrei sa spui ca tasu' se culca in sufragerie! Dar se duce la serv si nu-l pot tine treaz toata noaptea. M-am obisnuit daca pot spune asa, ca dorm odata cu el dar trebuie sa incerc sa-l dezvat intr-un fel! Aveti vreo idee? (faza cu baita mai devreme nu tine!) Cred ca o sa fac un sacrificiu cateva zile si sa-l trezesc din 3 in 3 ore poate-l pacalesc! Multumesc pt sfaturi despre botez!
Mario de stat sta mult pe burtica si rade de mama focului si are vreo 3-4 saptamani de cand se intoarce de pe burta pe spate si de pe spate pe o parte. Cu jucariile a inceput abia de 2 zile sa le ia in minute, dar facem progrese!

Mamini- si eu imi pun aceeasi intrebare: cand a crescut asa de mare? Si chiar e al meu baiatul asta mare si frumos? E o minune!!!!

Va pup acum, ma duc si eu sa ma culc! Pofta mare voua ca voi incepeti sa va treziti de acum!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata fetelor.
Legat de greutate, si eu am de dat jos vreo 10 kg, dar nu ma grabesc pentru ca alaptez. la cat mananc ma mir ca nu m-am mai ingrasat. Dulciuri bag la greu, mai ales biscuiti cu caramel, preferatii mei, dar in general orice e dulce e bun.
Dar dupa ce termin alaptatul pe la 9-10 luni, sunt sigura ca o sa reusesc sa slabesc, inca nu stiu cum dar o sa ma documentez, Atkins sau Montignac si aerobic, sa vad ce mi se potriveste.
Fetele care nu alaptati, ba da aveti scuze sa nu va apucati inca de cura de slabire. Aveti nevoie de multa energie sa va ocupati cum trebuie de puii vostrii. Asa ca mai relaxati-va putin ca va puteti permite inca.
Eu cu Adi am inceput sa dau jos dupa 6 luni si in cam sase luni am dat jos vreo 6-7 kg fara nu stiu ce cura de slabire. Dar mai trebuia sa dau jos vreo 4 ca nu incapeam in haine si aveam intanirea de 10 ani de liceu. Din pacate nu am ales o cura prea grozava beam ceai de slabit si macam fara paine si dulciuri, si m-am ales cu palpitatii vreo 2 luni.
Asa ca fiti atente ce cure alegeti.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput