Bebelusi de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Acusor, corect, si voi mai sunteti nebotezati...ai zis ca faceti la restaurant, nu? eu o sa merg pe ne-vazute, aranjeaza familia tot- circiuma,muzica, pozarul(?)-voi ati avut?...noroc ca bildibicul il facem acasa si tata popa e varul meu si acolo nu sunt surprize si pe mine restul nu prea ma intereseaza, slujba e cea mai importanta.
sa aveti vreme frumoasa si sa va fie de bine!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna fetelor!

am venit de la medic - puiutza mea dadea laptele afara dupa fiecare masa...si tragea din san putin 1 -2 sec si apoi il lasasi erau asa de plini sanii!... mi-a dat si mie Debridat.Dar nu mi-au spus din ce cauza!!!Va mai confruntati careva cu regurgitatii dese? sau sa lase sanul? manca, il lasa si iar manca si-l lasa...

ma intorc sa vad ce mai faceti!

Pupici, Ella2000 si fetele

Mergi la inceput

Gabirus, multumesc de intrebare... Iulia tocmai decupeaza si lipeste ( i-am dat tema!)...ma gandesc ca teajuta cineva cu puiutii tai!

Caterina_71, imi imaginam cum arata cu 2 pampersi cu funduletul gras...!.. imi pare rau ca te confrunti cu problema asta dar o sa fie bine o sa vezi!

Despre greutate, la 1.62 69 de kg! cat am avut cand am nascut-o pe Iulia!!! si eram doi, acu unul si mananc cat doi!!! stiti, ma duc sa-mi cumpar haine, numai in speranta ca ppoate arat in ceva altfel... si mi se naruie totul cand vad ca nimik nu ma face sa arat cum as vrea!

Peca, pe noi , la mternitatea din Cluj ne-au lasat ( taiate fiind ) sa ne curatam singure.... despre par, ti-am mai scris nu mi-a revenit niciodata dupa prima nastere! am incercat multe... dar nu a mers!sper sa gasesti ceva si sa se refaca parul tau!

Ella 2000 si printesele ei: Paula si IUlia

Mergi la inceput

Ankak, ei na! vrea si el sa plece... dragutul de el ( superbe pozele ) la...fete!

Mamini, cum sa te ajutam sa treci peste starea de nemultumire de care ne spui???... la noi la botez a plans Paula aproape tot timpul!

Mitub, cu baita... eu o infofoleam si mai stateam o vreme pana sa o ung... trebuie sa-i gasesti modalitatea in care sa se simta bine.

Corbioana, pentru masele si gingii eu foloseam Calgel-ul Iuliei ( o ungeam pe gingii cand ii dadeau dintisorii )..
MAAARE si frumos Andrei!

Ella2000 si printesele ei:Paula si Iulia

Mergi la inceput

Ankak, am uitat sa-ti raspund eu mai stau cu ... portbebe dar nici nu pot sa-ti spun ca gresesti sau nu! Paula e cu gatutul deci... poate pe la 4 luni!

Irina, chiar ca te invidiez... daca ar fi sa fac masaj sau gimnastica cu fetele dupa mine... as face mai repede maraton!!!

Simona, ar trebui totusi sa-i lasam pe Mario si Paula impreuna ca asa poate am reusi si noi sa ne odihnim

Ella2000 si printesele ei:paula si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Pai , fetelor dupa ce am citit eu....cred ca sint dusa rau....da' rau de tot! Eu ii dau lui Matei o camasuta subtire din bumbac , bantalonasi cu botosei si deasupra un body cu mineca lunga. Si in cap, evident caciulita! Si nu e frig in casa! Dar sughite, dupa ce ii dau ceva mai grosut sau il invelesc sau bea un pic de ceai caldut ii trece.

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Ioana, dulce foc Andrei! Sa-l maninci nu alta! Cum sta el cu minuta in buzunar....ca un om mare! de la Matei

Mergi la inceput

Acusor multumim! L-am botezat repede zici? Pai sa-ti spun ce zicea bunica-mea : daca i-a cazut buricu' botezati copilul, nu-l tineti nebotezat...ce-l botezati asa tirziu?.... Si pe la mine in familie circula superstitia sa nu scoti copilul nebotezat, eu nu am facut asa da' sa-ti inchipui cum se uitau la mine neamurile..."mama denaturata" Am cazut de acord cu nasii si gata!

Mergi la inceput

Ella, multumim!
Da' Matei nu are nimic cu gitutul, ba chiar si-l tine foarte bine, de aia si am vrut sa-l mai scot in portbebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ma uitam acum la pozele lui Tudor din prima luna. Doamne ce s-a schimbat! Ma uit la unele hainute care atunci ii atarnau si acum trag de ele sa le inchei.

Am mai pus si eu cateva poze in albumul Tudor-prima luna. Ma straduiesc sa actualizez site-ul.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput