Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor!Citindu-va mesajele si temerile pe care le aveti in legatura cu nasterea realizez cu stupoare dar si cu bucurie ca mie nu-mi mai e frica Eu care tremuram de cate ori auzeam de durerile de nastere ,taieturi si alte alea acum nu mai am nici o problema si cu toate ca eu sunt asigurata oarecum de cezariana nu i-mi mai e frica nici daca ar fi sa nasc normal !Nu stiu de unde am prins atat curaj dar sper sa ma si tina ,sa nu clachez in marele moment. Singura mea temere si stres este pt. bebelina sa fie sanatoasa si normala, eu m-am pus pe planul 2 .
Cat despre starea care ma apuca cand ma uit in oglinda e una deplorabila ca sa nu mai vorbim daca mai vad si vre-o poza cu mine din vremuri mai bune, ma apuca plansul ...dar imediat ma gandesc cat de speciala e sarcina ,ce lucru minunat e sa bata 2 inimi in acelasi corp ,ce senzatie de bucurie am atunci cand misca iubita mea si stiu ca toate astea i-mi vor lipsi ...Cu greutatea avem noi timp sa recuperam dar astea 9 luni sunt atat de speciale pt. mine asa cum sunt ele cu zile bune si rele ...I-mi doresc din tot sufletul sa-mi tin bebelusa in brate cat mai repede ,dar deja mi-a incoltit in minte ideea de a mai face un bebe cat de curand v-a fi posibil din punct de vedere medical Am trecut prin multe asteptand miracolul din burtica ,am asteptat-o destul de mult timp si am realizat ca pentru mine copii mei sunt cel mai divin dar de la Dumnezeu ! Vreau sa ma bucur macar inca o data de aceste sentimente care pt. mine sunt unice! Vreau sa mai fiu mama inca o data !

Oana 30+

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna fetele.
Ati scris, nu gluma. Vad ca deja v-au luat grijile nasterii. E normal sa fie asa, dar cu trecerea timpului o sa vedeti ca va veti simti pregatite sa nasteti. Si cand o sa creasca si burtoiul mare, mare, cand nu o sa va mai gasiti o pozitie comoda de somn o sa vreti sa nasteti mai repede si nu va va mai interesa daca doare, daca nu doare, daca se rupe apa in pat sau la supermarket.
Nu mai stiu cine intreba cum se programeaza cezarienele. Dana, a raspuns bine, difera de la caz la caz, de la medic la medic. Unii prefera sa apara intai primele contractii si semne ale nasterii, altii nu risca si daca sarcina a ajuns la termen si bebe e la o greutate normala intervin. Oricum important este ca medicul sa supravegheze sarcina saptamanal in ultima perioada si chiar de doua ori pe saptamana. Eu am fost un caz mai special, nu am avut contractii si bebelina deja nu mai respira cum trebuie in burtica. Dar eu nu simteam ca ar fi ceva in neregula, nu aveam dureri, iar ea se misca, e drept ca nu asa puternic dar totul parea normal. Noroc ca mergeam de doua ori pe saptamana la control si asa a observat doctorul, ascultandu-i inima bebelinei, ca nu e totul ok. In cateva ore m-a bagat de urgenta la cezariana si mandra mea nu a respirat de prima data. A avut nevoie de respiratie artificiala, dar norocul meu e ca si-a revenit repede si nu a avut probleme. Si acum stau si ma gandesc ca daca nu ma duceam regulat la control puteam sa nasc un copil mort. Doamne fere. Asa ca in ultima luma mergeti saptamanal la doctor si in ultimelele doua saptamani de doua ori pe saptamana. Stiu ca in tara toate controalele costa, dar...
Toanca, eu ieri am avut o asemenea stare de depresie. Nu ma mai cantarisem de doua saptamani si ieri am avut un adevarat soc. Toata ziua m-am uitat in oglinda si m-am studiat atent. Si nu zic ca m-a apucat si mai tare depresia cand de fapt ma uitam ca, kilele astea nu s-au dus numai pe burta ci si pe solduri, fund, etc. Incercam sa ma imaginez fara burta si ma vadeam lata si imensa. Asa ca in disperarea mea am fugit la un supermarket si nu exagerez, mi-am umplut frigiderul cu fructe de nu mai ai loc sa bagi si mancare. Dar pana seara mi-a trecut si pe la zece noaptea infulecam de zor la o ciocolata.
Si asa cum a zis si Maraki e posibil tocmai ce ti-a zis colega ta sa te fi facut sa te simti asa. Eu am aici o prietena draga, fara copil, care de cate ori ma vede se minuneaza ce m-am ingrasat. Si nu ca mi-a crescut burta, ca m-am latit in spate, ca am mainile groase, etc.Asa ca...
Mai revin, cam atat mi-am amintit din ce am citit.

26 fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Nici mie nu mi-e frica de nastere, fie ca va fi cezarina sau naturala cu epidurala, ma gandesc ca nu sunt prima care naste si ca merita sa trec prin asta dc Emma e santoasa si normala si apoi visul meu e sa o tin in bratze cat mai repede, asa ca orice merita pt asta..
Sunt optimista si cred ca nici nu voi avea un travaliu f. lung, nu stiu de ce cred eu ca in catev aore( 6-10 maxim) voi scapa..
Diana- mult succes cu mincatul doar de fructe, dar nue xagera ca bebe are nevoei si de proteine, clar..
Bombo- o sa mai fii mama si a 3-a oara d citi doresti, eu nu as putea, 2 sunt suficienti pt noi, am stabilit asta demult

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Anda, sper sa reusesti sa il ai pe sot langa tine cand nasti.
Aici sotul e incurajat sa participe la nastere, dar eu nu am reusit pe al meu sa il conving pana acum sa vina cu mine. Culmea e ca a reusit el sa ma convinga ca e mai bine pentru amandoi daca el va sta dincolo de usa. Imi tot repeta ca nu poate sa ma vada suferind si ca ii e frica sa nu i se faca rau pe acolo...Dar i-am promis ca voi urla asa de tare incat sa imi auda suferinta si dincolo de usa.

26+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

cred ca o sa radeti fetelor, dar mie nu mi-e teama de nasterea in sine........am eu alte griji mai mari. cum ar fi:
ca mi se rupe apa la scoala si vor rade toti baietii aia de mine (asta e cea mai mica),
ca o sa ma apuce nascutul in metrou in drum spre spital( asta e cel mai mare cosmar al meu),
ca nu e nimeni disponibil sa ma duca al spital si sunt nevoita sa chem pompierii si ma afla tot blocul si in plus aia ma duc la cel mai apropiat spital si nu la al meu,
si o temere mai mica ca nu o sa ma prind la timp

Cu asemenea griji pe capul meu de nasterea in sine o sama ocup cand ma vad la spital

visul meu e sa ma duc la control si sa-mi spuna ramai aici ca vei naste curand........cred ca as fi cea mai fericita

ana 24+

Mergi la inceput

Dragele mele azi am o stare de fericire cum nu am mai avut de mult !
Azi dimineata am facut o "incursiune" in viitor si am realizat ca am de ce sa fiu fericita Vineri implineste Noemy 6 ani!
Iar luna viitoare cu ajutorul lui Dumnezeu vine BEBE!!!
Doar cateva saptamani pana la marea intalnire si visul nostru va deveni realitate!
Nu mai e mult pana departe !

Oana 31 sapt.

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Giova cand ai timp te rog completeaza listuta si la mine -Dr. Hamid Sanjaghsaz ,Garden City Hospital

Oana 31 sapt.

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

andiaroro, vise nenica, vise.....
Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum vrei tu.
Oricum ma mai linistesc cand vad ca nu sunt singura cu starile astea super naspa.
Sunt convinsa ca or sa-mi treaca.......
Vad ca suntem impartite in doua tabere: celor care ne e frica de nastere si curajoasele; vreau si eu sa fiu curajoasa!!!

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Andioro, esti tare.... pompierii ?? Si eu chiar azi ma gandeam , dar daca sotul ( nu stiu prin absurd) nu ma va putea duce, la cine naiba sa apelez sa ma duca cu masina la spital ?
Diana , si sotul meu la fel, zice ca ii este frica. A zis ca el fuge la 2 km distanta de spital. Eu cred ca lui ii e mai frica ca mie, da asta nu il impiedica sa isi doreasca 3 copii !! Auzi 3 !! In cel mai bun caz 2 !

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bombonica, am trecut pe lista.
pai tu ai acum 31 sapt. vrei sa nasti la 35? de zici ca mai ai o luna si scapi. Ceva nu bate.
mai lasa domnule fetita sa mai stea in burtica.

Fug sa calc hainele lui bebe, pe care le-am spalat ieri.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput