Constanta la apel (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
si la noi un week end ocupat, ca de obicei. noroc cu vremea de ieri ca am apucat sa mergem nitel prin parc, unde iepurele s-a tavalit prin noroi cu un porky pig. dar era super vesel, asa ca nu l-am deranjat prea tare cu curatatul
Mada, antigripalul facut acum se repeta cu jumatate de doza dupa 4 saptami. daca vrei sa faci intre timp ROR-ul poti, la fel cum il poti face si dupa ultima doza de antigripal. eu l-as face dupa sa nu fie asa multe intepaturi intr-o luna....dar daca Sofi reactioneaza bine fa-i-le fara grija.
sunt un pic pe fuga, incerc sa revin mai tarziu.
pupici tuturor si o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Gata cu o repriza ,mai am una marti.D-zeu stie cati or fi.
Am facut si poze multeeeeeeee,dar nu mai stiu sa le pun pe webshot,poate ma ajuta cineva.De obicei Tania era mentorul la asa ceva, dar e lipsa de ceva timp la apel.
Nu vreau sa va fac pofta, dar are la DCG-mag alimentare,o pastrama din pulpa de oaie afumata o nebunie.
Nu stiam ce sa facem mai diferit si am luat pastrama si in loc de mamaliga am facut bulz ciobanesc asortat cu castraveciorii mei la saramura, a fost o nebunie.Desert, baclavale facute de fata,ca sa fim in ton cu evenimentele comunitatii.Cred ca tot asa o sa fac si maine.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Madamsadany, ti-am trimis e-mail cu pasii pe care trebuie sa-i urmezi pt a pune poze in album.
Cat despre DCG, si pastrama de oaie proaspata este suuuuupeeer!
Gravidutele scuze, in caz de pofte va dam adresa magazinului

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

DCG? unde e asta? eu iau de la eteks, e tot criminalaa....as manca in fiecare zi. da se plictiseste altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Da am incercat pasii dar cred ca tre sa mai astept si sa revin dupa o ora, asa ca vb mai tarziu.Sper sa reusesc.
Eu vorbeam de pastrama aia afumata, nu aia proaspata care o tin in zeama, e dif si de pret la ele.Probabil ca si aia proaspata e buna,dar noi nu prea mancam oaie,nici macar miel, dar asta am apucat sa o gust la munca si mi-a placut tare mult.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata tuturor!

Roxa, multumesc de sfat. Sofi nu a facut nici o reactie la antigripal, si de obicei la vaccinari nu am avut probleme cu ea, asa ca vineri merg sa ii fac ROR-ul si peste alte 2 saptamani cealalta jumatate de vaccin antigripal.

Pupicei voua. Sa aveti o zi buna!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

DCG? unde e asta? eu iau de la eteks, e tot criminalaa....as manca in fiecare zi. da se plictiseste altii...

Este carmangeria din piata agro-alimentara Km 4-5.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

heheeee, departe de sectoru meu....Adina ce ma mai baga prin zone din astea neexplorate de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Doamne, ce ti-e si cu mine, voi povestiti aici de pastrama si eu
Dana, cand ai facut cozonaci, m-am dus si mi-am luat masina de facut paine, acum zici de pastrama, ce-i drept imi place mult aia de la DCG, mai ales ca e asa condimentata, cred ca trebuie sa ies putin la piata.
Tatiana, imi e dor de Bia, poate veniti pe la noi, ce zici?
Roxa, sa stii ca desi e departe de centrul orasului, gasesti in 4-5 absolut orice vrei. Mie imi place aici.

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Adina mama nu te supara pe mine....am spus doar ca e departe de sectoru' meu. si intr-adevar, hai sa incetam cu pastrama astaaa..........ca-s la munca!

Mergi la inceput