Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Multumim mult Irina, esti o dulce si tu si bebe. Abia astept sa mi tin si eu gandacelul in bratzuk.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ioana, mai avem un link cu poze. Daca esti draguta, adauga-l si pe asta la listuta ce asteapta a fi pusa la Scutece.
http://community.webshots.com/user/simon_stefan_mat
Multumim!
Vreau si eu parola de la albumul comun!

Hildi, latrishia va fac si eu un pic de galerie! Poate, poate scapati mai repede!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Miflore, fata ta mananca san sau lapte praf? A mea mananca praf si uimirea mea a fost si mai mare din acest motiv. Eu stiam ca de la lapte praf copiii se constipa, si fi-mea se kk toata ziua. Cand am plecat din spital l-am intrebat pe dr. sa-mi spuna ca la carte, de cate ori are voie sa faca un bebe de la lapte praf? El mi-a explicat ca acest lapte imita foarte bine laptele de mama. Si are voie sa faca si 7 scaune pe zi, sa nu ma derannjeze. Important este sa nu fie cu mucozitati si cu sange!!! Mai este important ca ccc copilul sa manance ca sa se hidrateze corect. Sa nu-i dau ceai. Se hidrateaza din lapte. Sa ia in greutate. Inn rest, are voie sa aibe scaun si la fiecare supt daca el asa vrea. A mea manca de 5 ori si se kk de 6 ori. Eu zic sa stai linistita daca nu are mucozitati si/sau sange. Eu am mare incredere in dr. asta. Il cunosc de multi ani, de cand era Victor al meu mic, cand nici un dr nu-i dadea de cap la vreo boala, il duceam la el si mi-l punea pe picioare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai venit Marinela!
Haideti gravidutelor..va facem galerie ...poate, poate.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Marinela si sa iti traiasca baiatul!

Noi sintem la ora de stat fara sa dormim si cred ca incepe sa aiba si bb al meu colici sau cel putin asa pare... poate mi se pareeeee! ca e cam scincit si din cind in cind trage si cite un pirtz!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mariana, ce de par are Simon!!!! Nu pot sa cred!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, mi-a intrat in cap ca nu prea am lapte si poate de aia suge non stop, asa ca m-am muls, la 2 ore de la ultima alaptare am scos 80 ml. E putin? El a ras tot si a adormit. Cum vi se pare? Maine face 2 sapt.
intrebarea 2: in ce pozitie ii dati la biberon, asa pe un cot cam la 45 grade? iar biberonul in ce pozitie sa fie? tetina trebuie sa fie plina de lapte sau partial?

Karmenutza, m-ai speriat cu firele care ies prin plaga supuranda! te tin la curent.

Mergi la inceput

Tonnia, la 2 saptamani e bine 80 ml. Cam 90-100 ml e maximum la varsta asta; Simon lua la 2 sapt 60 ml.

karmenutza, . Are mama un pletos care va fi si cret, cu siguranta! M-am uitat si eu la pozele voastre. Catalina e scumpica tare! Tu ii dai caciulita in cap in casa? Eu nu ii pun lui Simon (nici lui Stefan nu i-am pus); asa ii tin si in maternitate (fara), asa mi-a zis si pediatrul si medica de fam. E mai placut fara si pt ei.

Latrishia, Ioana, multumesc pt pm cu parola.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Tonnia, am uitat de intrebarea 2; daca il ti pe mama (pe cot) la papa e f bine. Asa ii dau si eu de obicei; dar daca adoarme (se intampla si din astea) il pun pe pat, chiar daca e la orizontala si ii dau si asa (cazul asta il aplici numai daca bebe nu are obiceiul de a regurgita; daca regurgiteaza, il pui pe o pernita); iar tetina e obligatoriu sa fie plina!

Jadi, semnele clare ale colicilor: isi freaca calcaiele, isi ridica genunchii la piept, se inrosesc la fata, dau partzuri (pot fi toate manifestarile deodata, sau numai cateva).

Simon nu are colici!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata .....adika ziua mamici si burtici!

noi scriem mai rarut ca bb Vlad e cam scancit, adika plange cam mult din cauza de colici.
eu zic sa nu va faceti probleme cu "ml" de lapte, verificati daca bb ia in greutate ...ca si ei sunt "oameni" si fiecare dintre noi papa diferit ......
Marlena sa iti traiasca Alexandru, e deja baiat mare are 2 luni .....

Gravidutze curaj , cu burta sigur nu ramaneti ...

Mergi la inceput