buna fetelor,
sunt iris77 si nu am mai intrat pe site din 2005 cand cautam detalii legate de "cum se organizeaza o nunta pe bunul tau plac". pot sa va spun ca la momentul respectiv toate fetele mi-au fost de MARE AJUTOR.
Acum in 2006 s-a ivit un alt moment de mare bucurie in viata mea, motiv pt care din nou sunt alaturi de voi. Sunt o viitoare MAMICA "incadrata in luna martie a anului 2006". In prezent sunt in 21 de saptamani, data probabila a nasterii este 19 martie,se pare ca este vorba de o fetita, am 28 ani, recent am facut cerclaj, am o doctorita de minune pe care o recomand si altora de la Spitalul Polizu.
Daca va pot fi de folos va sunt aproape.
pupici si sarcina cat mai usoara tuturor viitoarelor mamici!!!!!!!!
PS: daca stie cineva cum sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor lunii martie 2006, nu ezitati sa-mi trimite-ti instructiunile
Buna iris.
Felicitari!!!
Daca doresti sa te inscri la mamici de martie-aprilie 2006, mergi la dubiect, posteaza acolo dorinta, eventual trimite un mail cui de ocupa de asta. Cred ca Tina Welch.
Bravo!
Felicitari pentru bebica.
Si eu tot la Polizu o sa nasc....cu dr. Trailescu.
Tu la ce dr. mergi?
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Bine ai venit printre noi burticile, Iris.
Ce chestie....si eu am 28 de ani si o sa nasc in martie 2006. Ce ma mira este ca zici ca esti in 21 de sapt, ca si mine....dar ca ai sa nasti pe 19 martie....eu pe 8 martie.....sigur esti in 21 de sapt?????
Oricum felicitari si te asteptam pe forum la subiectul deschis de mamicile de martie-aprilie 2006...inscriete si tu in listutza cu mamici si bebici..
Sarcina usoara si ai grija de tina si de comoara.
21+
catrinutza gravidutza
iris77,bine ai venit,sarcina usoara in continuare si bebel sanatos!!
te asteptam la noi la mamici de martie-aprilie!!!!!!!!!!!!!intrii acolo,si scrii un mesaj cu datele tale,si TINA,te va adauga pe listuta!!
si eu tot 28 de ani am,si sunt la mamici de martie-aprilie,desii voi naste in februarie,a fost o gresealea de calcul la mine,apoi m-am obisnuit cu fetele,care sunt super de gasca si saritoare,si nu am mai plecat,si tot fetita se pare ca voi avea!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?