o mamica in devenire dornica sa va fie de folos

o mamica in devenire dornica sa va fie de folos | Autor: iris77

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
sunt iris77 si nu am mai intrat pe site din 2005 cand cautam detalii legate de "cum se organizeaza o nunta pe bunul tau plac". pot sa va spun ca la momentul respectiv toate fetele mi-au fost de MARE AJUTOR.
Acum in 2006 s-a ivit un alt moment de mare bucurie in viata mea, motiv pt care din nou sunt alaturi de voi. Sunt o viitoare MAMICA "incadrata in luna martie a anului 2006". In prezent sunt in 21 de saptamani, data probabila a nasterii este 19 martie,se pare ca este vorba de o fetita, am 28 ani, recent am facut cerclaj, am o doctorita de minune pe care o recomand si altora de la Spitalul Polizu.
Daca va pot fi de folos va sunt aproape.
pupici si sarcina cat mai usoara tuturor viitoarelor mamici!!!!!!!!

PS: daca stie cineva cum sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor lunii martie 2006, nu ezitati sa-mi trimite-ti instructiunile

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Buna iris.
Felicitari!!!
Daca doresti sa te inscri la mamici de martie-aprilie 2006, mergi la dubiect, posteaza acolo dorinta, eventual trimite un mail cui de ocupa de asta. Cred ca Tina Welch.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bravo!
Felicitari pentru bebica.
Si eu tot la Polizu o sa nasc....cu dr. Trailescu.
Tu la ce dr. mergi?

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Bine ai venit printre noi burticile, Iris.

Ce chestie....si eu am 28 de ani si o sa nasc in martie 2006. Ce ma mira este ca zici ca esti in 21 de sapt, ca si mine....dar ca ai sa nasti pe 19 martie....eu pe 8 martie.....sigur esti in 21 de sapt?????

Oricum felicitari si te asteptam pe forum la subiectul deschis de mamicile de martie-aprilie 2006...inscriete si tu in listutza cu mamici si bebici..

Sarcina usoara si ai grija de tina si de comoara.

21+

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

iris77,bine ai venit,sarcina usoara in continuare si bebel sanatos!!
te asteptam la noi la mamici de martie-aprilie!!!!!!!!!!!!!intrii acolo,si scrii un mesaj cu datele tale,si TINA,te va adauga pe listuta!!
si eu tot 28 de ani am,si sunt la mamici de martie-aprilie,desii voi naste in februarie,a fost o gresealea de calcul la mine,apoi m-am obisnuit cu fetele,care sunt super de gasca si saritoare,si nu am mai plecat,si tot fetita se pare ca voi avea!!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Iris ai zis ca ai cerclaj?!
Ce atentionari speciale ti-a dat doctorul?

Mergi la inceput