Bebelusi de martie - aprilie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Alessia, Bia papa biscuiti Bledina de la 4 luni, dar blendurati(vb oanei), acum i-am cumparat piscoturi tot de la ei dar imi e frica sa i le dau

pupici, si abia astept sa va revad

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ligia reteta am racolat-o de la prietena mea care are un salon de coafura,ea la randul ei o are de la o clienta careia i s-a facut un permanent chipurile cu sol Wella,dar a fost de fapt cea ungureasca care se tine putin pe par.Si a stat cu sol o ora ,dupa care s-a inceput procedura de scoatere a bigudiurilor care au fost scoase cu tot cu firele de par,ramanand multe locuri goale.Aceasta doamna a facut aceasta masca pe care a aplicat-o zilnic si rezultatele au fost miraculoase.
Alessia si eu sper s-o fi primit,ma bucur ca pleaca spre casa si ca nu mai are nevvoie de inca o operatie de cateter acum.

Sanatate puiutilor si mamicilor

Dantje & Martijn

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/album?.dir=f58c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna seara fete dragi,Vrem sa le spunem si noi: La multi ani!, sarbatoritilor de azi: Benny, Sonia si Rada! Sa fiti fericiti in viata si sa reusiti sa va impliniti toate dorintele! Andira, sa stii ca inca dorim sa mai avem un bebe cat mai curand, sper sa ne fie dat, o sa vedem ce se intampla luna asta! Chiar azi ii spuneam lui Narcis ca mi-as dori tare mult sa mai avem un bebe si sa infiem inca unul sa avem in total 3 copii. Nu a respins ideea si cred ca daca vom merge in Romania vom face o vizita la orfelinat, nu stiu cat dureaza adoptia, bine ca aici se poate sa ai mai multe nationalitati, daca ne hotaram sa adoptam un copilas din Romania. Pupici la Irina si la bebe din burtica.Corinuta, eu zic ca trebuie sa insisti cu diversificare, e momentul si nu trebuie sa te dai batuta, la inceput e mai greu, dar treptat ei prind gustul si au pofta de papa solida. Daca vrei, fa o pauza de 2-3 zile si apoi revino cu papaica. Asa am facut si eu ca nu prea vroia sa pape din prima. Apoi eu i-as da ceva marut combinat cu banana si biscuite chiar si cu putin suc de portocale. Iti spun cum m-a sfatuit pe mine pediatra. In prima saptamana ii faci: un sfert banana, un sfert portocala (suc), un sfert biscuite pentru bebei, si un sfert de mar. Toate le dai bine prin razatoarea mica de inox, eu de obicei inmoi bine biscuitele in sucul de portocale si il las asa putin sa se dizolve si adaug restul de fructe. Apoi le mai mixezi putin cu blenderul daca ai, pentru ca trebuie sa fie foarte fin la inceput! Ii intinzi lingurita, tu sa stai in fata lui, si ii atingi usor buzitele asa incat el sa simta si sa guste. Apoi astepti cu rabdare sa deschida gurita si ii ti in continuare lingurita orizontal in dreptul guritei si astepti ca el sa intinda buzitele sa goleasca continutul. Iti spun toate acestea ca sa nu-l fortezi si sa-i bagi tu in gurita, el trebuie sa invete sa-si foloseasca buzitele si limba, sa mestece. Nu te grabesti, astepti cat e nevoie si el se va reintoarce la lingurita pentru ca le place. SI asa perseverezi in fiecare zi, cand intoarce capul si nu mai intinde gurita, dar trebuie sa stai sa te convingi bine ca nu mai vrea, poti sa-l pui la san si sa-i dai pana se satura. In urmatoare saptamana ii dai 1/2 din aceeasi compozitie il pui apoi la san si tot asa pana ajungi sa-i dai o portie intreaga. SUCCES! Ps: Poate e ultima interventie care o mai fac in legatura cum se procedeaza aici cu alimentatia pentru bebei. Nu stiu daca sunt binevenite completarile mele ci de multe ori simt ca imi obosesc degetele degeaba ca in romania se cu procedeaza cu totul altfel. Noua ne-a iesit ieri un dintisor in centru stanga gingia de jos. Sara e bine, doarme in continuare toata noaptea si sper sa o tina tot asa. Papa foarte bine, o portie intreaga de fructe si 3 de lapte, saptamana viitoare vom incepe cu masa de legume.Va doresc o noapte buna tuturor. micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

mesaj eronat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Of ,in sfarsit reusesc sa scriu.
Am apucat sa citesc aproape tot,cu fata asta nu mai apuc.Ea doarme foarte putin ziua cam 1 -2h,si asta in mai multe reprize,cand apuc si eu sa fac cate ceva.
In fine nu o sa revin la subiectele ce au fost discutate ,insa i-mi pare rau ca s-au iscat conflicte.
ARIADNABR multumesc pentru cele postate in legatura cu motricitatea la sugari,m-am mai linistit putin.
MAMACITA,RROX SI DANA J am mers la o pediatra despre care se zice ca e buna,cu experienta si foarte solicitata(intradevar am avut ce astepta neavand programare).A consultat-o si nu i-a facut nici un fel de analize (nici nu mi-a zis sa ii fac,oare nu trebuia?),s-a uitat la fontanela care a zis ca e mare4/4semn clar de lipsa ca.Apoi a ridicat-o de manute in fundulet si a vazut ca nu are pic de stabilitate daca ii da drumul,cade ori pe spate ,ori pe parti.A incercat in cele din urma sa vada cum sta in picioare si s-a lasat pe genunchi.In mod normal se lasa pentru careva secunde pe picioare si sta singura in fund tot atat timp dar era iritata cat am asteptat la rand ,ca a plans intruna la consult.Dr. a spus ca acestea sunt manifestarile rahitismului ascuns adica fara alte semne vizibile pe corp(cele expuse de MAMACITA).Acum nu stiu ce sa mai zic ,am dubii ,dupa ce am vazut ca mai sunt copii care nu stau bine in fund ,sau nu am inteles eu bine?Nu mai retin cine a zis (rusinica),stau singuri pentru un timp sau nu stau deloc, doar sustinuti?Nu stiu ce sa fac, sa ii dau tratamentul 3 saptamani cum a zis dr. ,nu e prea mult ?(3oripe zi 2 pic .vigantol si 2 lingurite ca)
Sa va mai povestesc ce am mai facut noi.Azi ,adica ieri am fost singurele toata ziua,tata a venit seara de la munci.Nu prea a mancat bine,dar figura nu vroia mancarea ei paine nu a refuzat daca i-am dat .Am vrut sa ii fac papanasi dar m-am razgandit si o las pe mai incolo.Mai am o intrebare kiwi de la ce varsta se poate da?
A sa va mai spun de Alisuca ,ce dulce a fost la o faza.Noi ne studiem in oglinda,ca de suntem domnisoare si mama intreaba "cine- i in oglinda?",la care ea "aia".
ELINIA ma bucur ca te vad iar pe forum.Te-ai acomodat in noua casa si in noul oras?
Ma scuzati dar nu mai vad de somn.Pa

Mergi la inceput

Alessia, pupici lui Benny si multumim pentru Specialii 2005. NU te ingrijora, ii trimite o pozica mama Sarei sa nu lipseasca Printesa de albumul grupei de bebei! Sper sa te odihnesti impreuna cu Benny toata noaptea!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
Alessia, m-am uitat la noii speciali! Sunt intr-adevar speciali cu totii! Multumim!
Mamacita, daca nu te-ai tuns inca, uita-te un pic aici http://www.beautycenter.ro/stiluri.aspx?table=coafuri&catg=C:2-2. Si mie mi-a cazut parul vreo 4 luni. A trebuit sa ma tund scurt si nu l-am mai vopsit deloc. Am luat niste pastilute cu magneziu si picaturi de Fe ramase de la Stef.
Caramella, ma bucur sa te "aud" din nou! De acomodat am reusit intr-un final, numai ca asta e deja al doilea apartament in care stam in ultimele 4 luni, de asta am si lipsit asa mult. A fost tambalau mare, cu un copil mic...iti dai seama!
Corrinuta, poate ca are preferinte de acru sa-i pui lamaie sau de dulce si sarat si alege fructele si legumele asa si nu le combina. Eu m-am chinuit cu supa aproape 4 luni, i-am facut zeci de retete si in cele din urma i-am dat borsic acrutz facut de mami si asa ca papa in fiecare zi si e multumit. Succes!
Danna, nu te supara, sfaturile tale sunt binevenite! N-am reusit sa-ti raspund cu toata agitatia asta cu Stef.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Sa va spun si de Stef. I-am introdus treptat lapticul ieri si azi-dimineata a avut, spre disperarea mea, un scaun super-nasol, exact ca cele dinainte. Mi-e groaza! Dr nu raspunde inca, nu stiu ce sa mai cred...O fi de la lapte, o fi de la dinti si n-are el nimic. Aseara a fost tare marait din cauza gingiilor, am incercat sa-l dau cu calgel si nu m-a lasat...Zau ca nu mai stiu...
Ah, Stef papa biscuiti Delma. Inainte papa P. Beure dar astia de la Delma mi se par mai buni.
Va pup, ma duc sa mai fierb niste orez si niste morcov, ii mai dau un sfert de furazolidon, mai fac ceai de menta...Of, m-am cam saturat!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ellinia ne pare rau ca tot cu probleme... ai incercat si cu niste Smecta - mie mi-a zis sa ii fac un pliculet si sa ii dau doza impartita in 4 in 24 de ore....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ligia,Andrruzza, inca suntem departe de statutul de "mancacios", dar e un pas inainte.Am inceput sa ma resemnez ca nu va fi niciodata o grasunica, pentru ca oricat ar manca, consuma multa energie, e extraordinar de vioaie si activa.
Coco, da, se pare ca Leti e avansata din punctul asta de vedere, dupa Benny , dar inca suntem codase cu greutatea.Adevarul e ca doar de cateva zile am descoperit "gurmanda" care se ascundea in fiica-mea.Imi era tare comod cu blendaritul, dar printesa comanda si eu execut .Oricum , numai sanatoasa sa fie!
Valenka, multumim de urare(mai degraba pofticioasa decat mancacioasa ).Asemenea si voua si pupicei!
Rrox, felicitari pentru reusita cu 8 kilograme!Oare noi cand ajungem acolo...?
Alessia, vreau sa iti multumesc ca mi-ai dat ideea sa ii servesc Letitiei mancare normala, ca de la voi am luat modelul.Altfel cred ca intram in disperare(si asa am fost la un pas de depresie).
Ellinia, nici nu pot sa imi imaginez prin ce treceti.Cum a zis si Ninocilap, ai incercat cu Smecta?Va dorim din suflet sa va treaca repede.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput